Мая не е писала скоро.. притесняваше дали всичко е наред и до кога да си слага утрогестана.
Тук съм,влизам тайничко и чета кой докъде е стигнал и се радвам за всички вас. :)Нека тези които имат процедури скоро,да стиснат зъби малко и да мислят позитивно и няма да усетят кога ще забременеят
.
Калимерче ,стискам палци всичко да е наред при теб в петък,и да видите точицата на мястото си.
Кремче не съм те срещала отдавна тук,надявам се че си минала кризата след кюртажа,и след 2-3 месеца да се похвалиш тук с две чертички
:crossfingers:На всички стискам палци,и макар да не пиша често ,ви чета постоянно.
Аз съм добре,продължавам с утрогестана,боли ме малко кръста,малко гърдите и зърната,но няма как...Взех и да ставам нощно време да пишкам,немога да стискам нещо последните дни и коремчето взе да се подува лекичко.Тази седмица ще пускам изследвания и така с мен.
И накрая да ви се оплача момичета,не сме правили кекс с моя мъж 2 месеца и половина сигурно,страх ни е да не неправим нещо и се стискаме,забравих какво е това вече,
мартео вие как сте,ако е удобно да попитам? Мисля
като вляза в 4 месец ,да се пробваме,все пак хормони ........
Лека вечер на всички