Здравейте и честит празник на всички трудещите се бъдещи майки
толкова много искам да ви кажа, но ще почна едно по едно:
- много ми хареса обяснението на
Lady за лапароскопията, точно защото и аз като
Kalimera се сетих за нейните притеснения преди нейното лапаро. Сега си станала експертка, а?
Честито, че си имаш овулация, сега остана да се похвалиш и с "+"
-
на новите момичета! Да знаете, че всички ще си имаме бебета, само не се отказвайте бързо!
-
maya_20 нали ти казах, че аз все още слагам "утрогестана",а съм в края на 3-я месец. Ти в коя г.с. ще бъдеш като отидеш на следвашия преглед? А относно плащането - никога не съм била с направление при него, защото знам, че за тези, които имат направление дават други часове. Но ако си на ЖК при Бойчев би трябвало да ти е всичко безплатно
-
Калимерче, аз да ти кажа никога не съм си мерила БТ просто защото гледах възможно най-много да опростявам нещата и да не мисля само за това. Но искам да ти кажа (и на другите, които слагат "Утрогестан"), че има и други странични реакции от него: на мен ми се повръщаше (и се радвах, мислейки, че съм бременна, даже на мъжа ми не казвах, за да не го разочаровам ако се окаже, че не съм права), губех ориентация, спи ми се от него (вече по-малко, понеже от повече от половин година го слагам и явно организма е привикнал). Изобщо си леко като дрогирана (така си представям аз че са дрогитата
) но Бойчев потвърди, че това са нормални реакции.
Хайде целувки на всички и чакам с нетърпение 08.05 - някой ще прави тест тогава
и успех на всички! Чакам много +++++++++++++++++++