Много даже си заслужава да се пробва!!!
Ние правихме и 3-те инсе-та последователни месеци. С мъжа ми бяхме решили, че така ще е по-лесно, почва да ти става навик постоянно да си слагаш утрогестан и няколко дена след цикъл си при доктора. Първите 2 бяха нестимулирани, последното предложих на доктора да ме стимулира, защото дясната ми тръба е леко "сгъната", а аз все в дясно овулирах. С "Меногон"-а пак в дясно ми бяха големите фоликули и се оказа, че тръбата си е ОК
Офф, как ми се иска всичките да сте в моето положение! И то възможно най-скоро!!!
да видите скоро заветните
Cherie аз доколокото знам няма начин да минеш по ЗК с тези изследвания, аз като ги правех Бойчев без да го питам ми каза, че се заплащат. Излязоха ми над 100 лв.
Ralitka и аз след 2-то инсе питах доктора какъв е плана за по-нататък и той ми казва, че когато ЦС е ОК се правят до 4 инсеминации, когато има някакви съмнения след 2 инсе препоръчва лапароскопия. Спомням си, че ние го питахме дали има смисъл от лапароскопия при условие, че нашите планове са да минем към инвитро ако не стане след 4-та инсеминация и той каза, че в моя случай (с почти перфектни тръби и всички изследвания в нормите) няма нужда от лапароскопия.
За това най-добре питай доктора, все пак съветите са индивидуални и не се отчайвай толкова бързо!
Аз се възхищавам на повечето момичета тук (Cream, Kalimera, извинете, но не помня всички имена) колко са силни и постоянни в желанието си да създадат живот! трябва да бъдем като тях и да вярваме, че все някога ще успеем!!!
ви