Здравейте и от мен момичета
,пролет пукна и аз покрай нея
Ето какво се случи с мен последната седмица,трябваше да ми дойде на 21-22 март, но уви закъсня ми и си направих два уринни теста сутринта на 23 март, и двата бяха
,направо подскочих като ги видях
,с леко бледа втора черта но си го обяснявам че е било рано.И така не съм на себе си цяла седмица,гърдите ми ще се пръснат ,зърната ме болят,имам леки болки от време на време в кръста и в яйчниците,мисля че е нормално.Отначало се чувствах все едно съм в мензис,но ми вървеше кремообразно бяло течение.В четвъртък си пуснах кръвен тест и сега видях че е излязъл резултата.Ето го и него - total Бета ЧХГ - 2878.000 mU/ml - референтни граници - 0.0 - 8.5.Незнам дали е добър резултата,надявам се да ми помогнете :help1:Така като смятам би трябвало да съм в 4-5 седмица.В четвъртък съм при нашия док,да видим и той какво ще каже,много се надявам този път всичко да е наред.След работа ще ходя за направление.
Все още никой незнае какво се случва с мен,искам да мина на преглед и тогава,само моя мил и вие знаете скъпи момичета,на вас немога да не кажа,вие сте моята подкрепа.
Успех на всички
marteo ти в коя седмица си,в коя чухте сърчицето?Аз си мисля че като отидем в четвъртък трябва да го чуем и ние в 5 г.с.