ЧЕСТИТО marteo
много се радвам за теб и ти пожелава лека и безпроблемна бременност!!!
cream наистена много съжелявам за случилото се с теб - знам че се чувстваш отвратително, но пък ти пожелавам наистена с кюртажа да ти се" изчистят" всички отрицателни сили в еб и да започнеш с ново 1000 пъти по-собро начало и съвсем скоро да дойде и най-добрият резултат за теб
Аз се извинявам че откакто ви съобщих че съм бременна не съм писала повече - но се чувствах много странно - незнаех какво да напиша- незнаех дали няма да дразня някой от вас с присъствието си - бях много объркана с това как да постъпя А иначе си влизах във форума всеки път като седнех пред комп-а.
Ние във вторник ще ходим при Бойчев на 4-ри измерен видеозон . надявам се всико да е нормално.Аз иначе съм добре само където още между 2 и 3 месец ми започнаха контракциите и пия Нош па - 3*2 хапчета - много ми е неприятно че пак трябва да пия хачета, но като знам че е за доброто на бебо...
Последният път - в края на февруари като ходих на преглед д-р Л Бойчев го нямаше и преглеждаше брат му - нашият ред дойде към 20 часа и тъкмо като легнах на кошетката за преглед и влезе д- Л Бойчев-много се зарадвах първо на тази случайност и след това се видя на видеозона как докато ме преглеждат бебто си мръдна ръцете - много е вълнуващо - ПОЖЕЛАВАМ ГО ОТ СЪРЦЕ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВАС!!! СТИСКАМ ПАЛЦИ!!!