Да те питам това 7мм на кой ден от МЦ ти е? От кога ги пиеш лекарствата, защото и на мен ми каза 4 мес., т.е пия и февруари и края на февруари слагаме първата инжекция /блокаж предполагам/. Виаграта преди цикъла на инвитрото ли ще я слагате?
Извинявай за многото въпроси, то стана като анкета
Хей на всичко ще отговоря без никакъв проблем
!
Лигавицата ми е 7 мм е на 12 ден от МЦ и всъщност този месец ми е трети с агапурин и вит.Е и осми месец със естрофем по схемата. А виаграта ще я слагам на петия месец от лечението. Вече наистина трябва да има подобрение и ще можем да започнем инвитро от следващия цикъл. Доколкото аз тълкувам нещата ако започнем инвитро пак ще трябва да слагам виагра ???...дали е така незнам. При теб явно положението не е толкова трагично като мен. Според мен лигав.ти ще бъде идеална в месеца за инвитро.
Ти по-дълъг протокол ли ще бъдеш? Кога те викат за тази инжекция? Аз питах, но док. каза че затова ще говорим следващия път? Аз също ще бъда като cream и ще започна стимулацията при Бойчев ама по-вече инфо през март.
[Извинявай ако дублирам въпроса, но тъй като и моята е тънка (4мм ) какви точно лекарства пиеш сега, кога ги започнахте и кога подействаха?
Lady Deny лекраствата са: естрофем,агапурин,вит Е. Но лигавицата ще я видите как е след лапарото когато започнете да бебеправите. Иначе сега е безмислено да пиеш лекарства за нея.
Клостилбегита много изтънява лигавицата. Аз го пих няколко месеца преди да решим за лапарото, но като видяхме накъде вървят нещата и след това го спряхме. 4 мм е тънка..това на кои ден беше?
marteo аз също се надявай покрай тези празници да мине времето по-бързо
.
Благодаря за подкрепата момичета!