Лейди Дени,мойте промивки бяха вечерта и на сутринта преди операцията пак /сутринта в 6 часа/,но според мен ще ти е по-удобно с разхлабително хапче а не клизма,просто нямаше на мен кой да ми каже.Каза ми сестрата която ми прави клизмата.Най-удобно ще ти е с нощница и не забравяй ЧАША за пиене на вода и сок.А за чаршафи ще спиш една нощ на тях,после на следваща нощ си в реанимация.Аз бях първата за операция за деня в 7:30 започна значи аз се събудих в операционна зала защото ми беше много лошо,повърнах и ми олекна и отново заспах –тъкмо бяха свършили и се канеха да ме носят в реанимация,след това се събудих в реанимация към 11 часа,донесоха една жена и тя повърна,казаха че това било от упойка,да знаеш ако ти се случи не се притеснявай.Ще спиш поне 5-6 часа заради упойката аз чак към 17часа вече бях напълно адекватна,дори четох книга.На сутринта ме смъкнаха на долния етаж и като дойде док. ме изписа със лошата диагноза "ЕНДОМЕТРИОЗА" за мое най-голямо съжаление,но съдба какво да се прави,неможе да се избяга от нея.