0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Пациентките на д-р Бойчев
« Отговор #920 -: Декември 16, 2009, 16:06:36 pm »
Стискам ти палци,дано наистина проблема ти да се окаже дребен и да го отстраните бързо,за да може догодина да се радваш на детенце.Успех.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #921 -: Декември 17, 2009, 17:31:28 pm »
Момичета преди малко док.ме изненада-иска да вляза утре в болницата да съм под наблюдение :?. Нищо конкретно не каза, но нашите моми все са си дребосъчки. Май ще съм там до събитието, а когато ще е то... зависи от показателите ми. :D
Така че желая успех на всички. Предполагам ще мога да ви честитя празниците лично с пост. До скоро :D
« Отговор #922 -: Декември 17, 2009, 17:46:48 pm »
Цеци стискам палци всичко да мине без проблеми при вас,и да си гушнеш малките сладурчета.Почивай си колкото можеш,защото след това няма почивка.Нашата Мануелка не ме оставя да спя,иначе е кротичка  :)

Успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #923 -: Декември 17, 2009, 23:03:16 pm »
Цеци ще стискаме  :crossfingers:ние сме с теб,а за празниците-ще си с нас,всичко ще мине добре скоро ще си гушкаш  :bori_011: :bori_012:
*
« Отговор #924 -: Декември 17, 2009, 23:49:22 pm »
Цеци,стискам палци всичко да мине добре и да няма проблеми.
« Отговор #925 -: Декември 19, 2009, 12:59:11 pm »
здравейте на всички на мамите честито!и моето лапаро мина на 16.12 приеха ме на 14.12 но ме отложиха за 16 сега си имам една тръба която не е в добро състояние и един яйчник в понеделник ще ми махат конците и доктор б.бойчев каза че трябва да ми направи поне 2 хидротубации но в понеделник ще ми почне мц и незнам дали ще стане и ако не забременея до август септември ще ми направи още едно лапаро и ще ми махне и тази тръба зада мога да кандидатствам по фонда но се моля да не стигам чак до там това е от мен за сега ако някой има въпроси да пита
« Отговор #926 -: Декември 19, 2009, 13:31:33 pm »
Цеци, стискам силно палци всичко да мине леко и скоро да се похвалиш с най-хубавата новина.
shoni_s не го мисли фонда още. Ще стискам палци до август да си  preggo.

[/url]
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #927 -: Декември 19, 2009, 16:35:59 pm »
Цеци стискам палци децата бързо да пораснат и всичко с вас да е наред.Почивай си повече и се готви за големия момент.Весело изкарване на празниците кадедо и да ти се наложи да празнуваш.
*

бина

• 845
« Отговор #928 -: Декември 19, 2009, 17:01:53 pm »
shoni_s радвам се че всичко е минало добре бързо възстановяване и скорошно забременяване
*
« Отговор #929 -: Декември 25, 2009, 11:31:46 am »
Нека сиянието на тези светли празници
озари Вашите сърца и Ви донесе здраве,
удовлетворение и сили за бъдните дни.
Честита Коледа!
*

фиона

• 299
  • моето чудо се случи
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #931 -: Декември 25, 2009, 14:50:44 pm »
Честита Коледа на всички
*
« Отговор #932 -: Декември 26, 2009, 01:18:02 am »
Весела Коледа!
На Коледа стават чудеса,момичета пожелавам на всички ви и вашето чудо да се сбъдне.
На Цецинка пожелавам леко раждане и бързо възстановяване(явно докато не роди няма да излезе от болницата)!
На всички родили мамчета да изживеят пълноцено щастието си с малките бебоци!
*

бина

• 845
« Отговор #933 -: Декември 28, 2009, 09:37:37 am »
Честито ви рождество момичета,много успешна 2010 година,вярвайте и всичко ще се нареди,а Цецинка дано я пуснат поне за новата година да си е в тях osi_9
*
« Отговор #934 -: Декември 28, 2009, 11:53:58 am »
Мили Сладурани тази нощ и Цецинка стана Мама.Сутринта ме събуди със страхотната новина :D.Момиченцата ще се казват Магдалина и Богдана и са в добро здраве, Мама Цвети също.Подробности ще науча по-късно и веднага ще ги споделя.Да са ни живи и здрави! :bighug:
« Отговор #935 -: Декември 28, 2009, 18:11:16 pm »
Браво Цеци,хубави коледни подаръци,да са живи и здрави,много радост да ви носят и много щастие.Дано късмета никога не ги напуска.Честито!!!
*
« Отговор #936 -: Декември 28, 2009, 18:20:14 pm »
Цецинка,ЧЕСТИТО!Страхотен коледен подарък.Да са ти живи и здрави малките госпожички.
« Отговор #937 -: Декември 29, 2009, 15:43:31 pm »
ЧЕСТИТО МАМо ЦЕЦИ! Да са ти живички и здравички малките принцеси. И много да радват теб и татко им.  :ballons: :cheerleader: :balk_35:
Скорошно прибиране в къщи. И много целувки на бебонки.

[/url]
« Отговор #938 -: Януари 05, 2010, 00:37:24 am »
Здравейте! Честито на Vival и Цецинка  :ballons: Желая ви много здраве и късмет, а усмивката знам че няма да слиза от лицето ви само като погледните своите съкровища :)
Нека на всички Новата Година донесе много здраве и сбъднати мечти!!!
 :bighug:
Извинявам се отново,че рядко пиша в темата, но моят син е много палав - само на четри месеца и половина е , а не застава и за минутка - освен като спи ( което през деня е мн рядко :) )
« Отговор #939 -: Януари 05, 2010, 10:59:21 am »
           Здравейте на всички и честита нова 2010година!Честито на мамите!
           Аз има един въпрос незнам дали тук е мястото но виждам темата за д-р Любомир Бойчев - Тутракан, но искам да попитам ако някой знае дали в клиниката му се правят изследвания, имунодиагностични става на въпрос.
          В Русе ми препоръчаха в Плевен Имунодиагностика ПП, но на мен ми е далече Плевен
Ще се радвам ако някой знае
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=mimito_ge][/url]