Здравейте!
Аз отдавна не съм се вклювала, но иначе редовно чета написаното от вас във форума. Vival аз съм бременна в 33-та г.с. на мен Бойчев съща ми беше изписал " О мами " - пиех ги два месеца.Сестра ми докато беше бременна и тя ги пиеше 2 месеца - отново по негово предписание. Е вярно, е че беше през зимният период - когато няма толкова голямо разнообразие на плодове, но мнението ми е, че направената комбинация от много видове витамини в тези хапчета е по силна отколокото на 2 или по вече кг плодове и бебето има нужда от това в началните си стадиии. Сестра ми роди хубаво, голямо и здраво бебче
Е това е моето мнение, а иначе немога и неискам да се налагам.
Аз освен тези витамини никакви други не съм пила оттогава насам.А кръстницата ми като е била бременна с нейното момиченце каза че Бойчев й е изписвал много много витамини - вкл и за коса, нокти и др. Явно той си преценява при всеки индивидуално.
Иначе при мен засега слава Богу всичко е добре ( с изкл на това че хемоглобинът ми беше паднал доста , но пих едни ампули и сега при следващото изследване се надявам вече всичко да е ок ).Мина и вторият 4D и сега чакам да дойде 22-ри юли да отидем да се разберем окончателно за раждането.
За условията в болницата - доколкото разбрах от сестра ми има си всичко, чисто е и всички са много внимателни.В нейната стая - 1-ва нямаха топла вода в банята и ходеха да се къпят на горният етаж.
Май много се поотпуснах в писането.На всички бременни пожелавам леко бременеене, а на другите момичета повечко сили, търпение, ВЯРА и най - късно след моето раждане( по принцип терминът ми е на 28,08, но сигурно ще стане по-рано защото бебо е голям) да започнат една по една да се хвалят с