Здравейте сладурани!От доста време не съм писала...признавам,че миналата година в другата темичка за д-р Бойчев бях по-активна.Тази година и аз покрай учене и работа почти не намирах време да пиша и само ви четях от време на време.Миналата седмица ми беше последният изпит от магистратурата и сега ще почивам,така,че ще имам повечко време за компютъра
Освен това трябва да се запиша в отбора на бременелките :wink:След лапаро при д-р Бойчев през май миналата година,успях да зачена спонтанно през март месец,и така,вече съм в 16г.с.Да чукна на дърво за сега всичко е нормално и с мен и с бебчето.И аз като Меги се разминах с повръщането,до скоро имах ужасно гадене,но и то вече е само от време на време и така....следващата седмица сме на 4D да видим как се развива и какво е решило да бъде
Майче исках специално на теб да кажа,че сме най-близо по седмици,че най-вероятно бебока вече те рита,но ти не различаваш движенията му от обикновенното къркорене на черва.Повярвай много са сходни.Усещането е като трептене на око само,че в корема
Пожелавам на всички бременни да се пазят много и да изживеят 9месеца пълни с положителни емоции, а на чакащите само повече търпение и спокойствие.Знайте,че когато всички причини да не става са отхвърлени е въпрос само на време да се случат нещата.Аз също си мислех какво ли не макар,че док.ни даде една година за опити преди да предприемем по-сериозни неща...последният път като ходихме(ноември мин.год.)понеже видя,че съм притеснена ми каза "давам още 3месеца да опитвате сами и после ще мислим"...февруари смених работата с по-спокойна и март чудото се случи :wink:Ако искате вярвайте,но съм убедена,че проблемът при мен след лекуване на поликистозата беше голямото физическо и психическо натоварване на работа.Така,че още веднъж ви казвам не се тормозете с черни мисли,слушайте съветите на док. и не бързайте, особено при лечение на яйчници трябва време да се възстановят за да заработят нормално.
Май много се увлякох в писане.Пожелавам на всички ви лека нощ и до скоро в реалното и виртуалното пространство
Цвети и аз съм "за" в неделя съм на работа ама,ще опитам да тръгна по рано за да успея да дойда до 16.00ч...Все пак цяла година мина от последната ни среща време е...
Хайде лека...