Мeggy (ако чете тази тема) нека и тя каже как е минал прегледа при док. и какво рещение взехте за тройката бебета?
Много отдавна не съм влизала във форума и естествено първата тема, която прочетох беше за д-р Бойчев, въпреки че не ходя редовно при него той определено е от любимите ми доктори. Скоро не съм и попълвала графика, но скорор ще наваксам с пропусната та информация. И така ходих при него, както обикновено беше много внимателен и много се зарадва като разбра,ч е са трички. Естествено ни пита какво мислим да прави дали ще ги оставим и ние му казахме,ч е си ги искаме и тричките, но все пак искаме да чуем и неговото мнение, прегледа ме и каза, че всичко е ок, развиват се супер и каза, че засега не вижда причини да не мга да ги износя, въпреки че вероятността да се родят към 7-я месец е много голяма, но аз това си го знам. След това ходихме и до Плевен, защото така или иначе си имах час и бяха още пораснали. Сърчицата им работят засега перфектно. И така в понеделник съм пак при Бойчев за ранната фетална, утре ще ходя при русенски лекар, който мисля да ми води консултациите и да пуска там разните изследвания, а иначе да си ходя при Бойчев и в Плевен. А другия петък съм на серклаж в Плевен, док иска да го направим, защото като са трички, много скоро ще натежат и го е страх да не стане нещо.
Иначе се чувствам много добре, така или иначе явно се разминах с повръщането, макар че много ми се гади, но едва ли тепърва ще започна, все пак след седмица почвам 4-я месец. Като се замисля, че реално почти половината мина чак не мога да повярвам. Гледам да си почивам повече, да не се натоварвам излишно, правя си разходки от време на време, даже ходихме и на море. Естествено не съм се къпала или пекла, страх ме е от зарази и др.подобни, но си починах добре и за 5 дни почти нито веднъж не ми е станало лощо. Докато се прибрах в Русе всичко почна наново, а и ме мъчи едно главоболие вече 4-ти ден и не знам какво да правя.
Ами май е това, че мноооооооооооооого се увлякох в писането
. Радвам се,че всички бременни са добре, а скоро очаквам и нови попълнения.
П.П. Искам да ви питам, тези, които са лежали в болницата в Тутракан, как са условията и обстановката там, имат ли достатъчно кувьози, сега като отидем ще говоря с док, вярно,ч е малко далеч още раждането, но мисля да проучвам отдалеч нещата.
Айде стига съм ви занимавала с мен, радвам се,ч е пишете редовно и се надявам по-често вече да влизам във форума.