0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Това го знае всяко хлапе и Зачатие
« Отговор #20 -: Януари 20, 2009, 19:45:35 pm »
Браво за постижението, за хубавите изживени емоции, които несъмнено ще доведат до нови още по-хубави такива ! Щом сърцата са пълни с добрина и щастие, то ще донесе още хубави мигове !!! Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #21 -: Януари 20, 2009, 20:01:32 pm »
Мисиии,БРАВОООО!!!!!!!!!! Страхона новина!Нямам търпение да гледам предаванията!Радвам се,че първите които спечелиха тази сума са хора,които наистина се нуждаят от средства в този момент и искренно се моля да бъде пълно щастието ви и то в най-скоро време!Честито!

Лиско и всички останали двойки,коитоса участвали в предаването-без значение каква сума сте спечелили и на вас ви стискам палци за пълно семейно щастие!
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #22 -: Януари 20, 2009, 20:03:35 pm »
Браво misi,честито,дано се сбъднат мечтите ви!
 :bighug:
*
« Отговор #23 -: Януари 20, 2009, 20:29:25 pm »
Миленче, невероятно много се радвам! Нека това да е вашата година и на края край елхата да сте поне трима. :wink:
Прегръщам те и ти желая много много късмет!
 :bighug:

Лиско, честита ти награда и на теб.
Много късмет да донесе играта на всички семейства, участвали в предаването.

« Отговор #24 -: Януари 20, 2009, 20:30:20 pm »
Браво Миси!!! Разплаках се като прочетох написаното! Толкова се радвам за теб! Дано цялата година да е толкова успешна и да донесе най-желаната награда, която заслужавате! Успех, мила Миси!
Успех и на теб Лиско, и на всички участвали момичета!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #25 -: Януари 20, 2009, 20:56:24 pm »
Миси, страшно много се зарадвах на новината ти! :lol:Честита награда! :balk_46: И аз ще ти пожелая само една малка част от нея да използвате за лечението! Сигурна съм, че емоциите ви са били истински и неподправени! Сигурна съм, че заедно с Лиско и с другите момичета, които още не искат да си признаят  :wink: сте се представили чудесно и сте си прекарали добре! Много харесвам това предаване и го гледам, когато мога с голям интерес за сверка на часовника!  :wink: :lol: Може би е едно от малкото предавания, в които бих участвала с удоволствие!
Още веднъж - честито! Да сте живи и здрави и да реализирате мечтите си!
Успешни процедури!

« Отговор #26 -: Януари 20, 2009, 21:07:33 pm »
Браво, Миси! :D
Честито! Успех от тук нататък!
Лиско, :D
успех и на теб, мила!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #27 -: Януари 20, 2009, 21:13:22 pm »
Първо още веднъж да кажа браво на Миси. Бяхте невероятни и много, ама много ви се израдвах.
Сега да си призная и аз съм от другите двойки. Ние бяхме първи, ще ни излъчват на 05. и 06. Емоцията, както казаха Миси и Лиско, е неописуема. И вълнението и притесненията съвсем не бяха малко. Но наистина съвсем осезаемо се чувстваше подкрепата на целия екип. Водещите не бяха много наясно, но живо се интересуваха от всичко. И изглеждаха направо изумени и от цените и от необходимото време и от всичко което успях да кажа и по време на снимките и зад кадър. Много се надявм да не съм плещила големи глупости и да не съм ви изложила много. А хлапетата бяха просто невероятно сладки. Изобщо още ме тресат всички емоции от събота.

*
« Отговор #28 -: Януари 20, 2009, 21:23:11 pm »
Наистина нямам търпение да ви гледам ...  :dance2:
« Отговор #29 -: Януари 20, 2009, 21:32:32 pm »
Миси, Лиско, Пешек ..... радвам се за хубавите емоции, които сте изпитали ! Поздравления за участието, нямам търпение да дойде времето за тези предавания  :D Дано и занапред има само такива хубави новини !
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 21:36:13 pm от Black_rose »
*
« Отговор #30 -: Януари 20, 2009, 21:38:31 pm »
Misi честито и тук, нека това е началото на всички прекрасни мигове които ви предстоят и тепърва да яхнете вълната на щастието! :D Да има все по-хубави новини и тази година да е най-щастливата ви година, от все сърце ти го пожелавам!  :hug2:

Поздравления и за другите двойки, които участваха и да им е на късмет. Ние с мъжа ми бяхме една от тях. За пръв път участваме изобщо в някакво предаване. Екипа беше невероятен, с много топло и позитивно отношение и опитваха по всякакъв начин да ни предразположат. Децата също бяха страхотни. Емоциите са наистина силни и зареждащи, вече три нощи сънувам, че още участвам в предаването. :D Единствено ме е яд, че не успях да се отпусна достатъчно и да разкажа по-подробно за процедурите, за Здружението, отговарях кратко и опитвах да си събера мислите. Митака и Део бяха готини и се опитваха да разчупят обстановката и да ни отпуснат. Честно казано се колебаех в началото дали да участваме, но след като мъжът ми веднага се съгласи се реших и се радвам че участвахме.
Благодаря на екипа на предаването за поканата и на Ани, че прави толкова много за нас. Пожелавам на всички участници успешни процедури и късмет на всички, които ще се решат да участват в други предавания! :D
*
« Отговор #31 -: Януари 20, 2009, 21:45:08 pm »
Пешек,Фауна,много се радвам за вас  :P!Нека това ви донесе много късмет!
Нямам търпение да ви гледам  :D.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #32 -: Януари 20, 2009, 21:56:52 pm »
Благодаря на всички за хубавите думи и пожелания.
Lisko, Pesheck, fauna, вие както и другата двойка - надявам се и те да се включат в темата - се представихте също блестящо. Просто ние извадихме невероятен късмет. Сега като се връщам назад много ме е яд, че на такива елементарни въпроси не отговорихме и блокирахме... но пък може би и това ни даде смелостта да рискуваме на по-сложните въпроси. Но и днес се чух с организаторите на шоуто и те споделиха, че също като нас целия екип е в еуфория и много се радват, че точно ние сме спечелили и че парите ще отидат за благородна кауза.
Ето двe снимки с хлапетата докато се изпращахме след шоуто (правени са с телефон и качеството не е много добро).

Когато ми пратят професоналните снимки, веднага ще ги споделя с Вас!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #33 -: Януари 20, 2009, 22:11:45 pm »
Момичета, много вълнуващо. С нетърпение очаквам да ви гледам!

:D

Желая ви късмет на всички, лек и кратък път до сбъднатата мечта!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #34 -: Януари 20, 2009, 22:19:03 pm »
:flower:Лисе, :flower:Пеше и :flower:Фауна иде ми  :smiley_abxb:цигански колелета от радост да правя!
Пожелавам ви сълзи от несравнимо щастие!
Гордост ме обзема, че ви познавам!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #35 -: Януари 20, 2009, 22:23:08 pm »
Миленче, мило Миленче, толкова, толкова се радвам за вас!!! Такава страхотна новина, радвам се, че най-накрая ви се случи нещо хубаво, зареждащо, обнадеждаващо!
И на Петето, и на Пешек, и на Фауна, както и на останалите двойки - успех, мили момичета и момчета!

И наистина напомнете като наближат предаванията, че ще се спукам от яд, ако ви пропусна!!!

П.П. М/у другото, имаше преди време в същото предаване един господин, който също сподели, че играе, за да си подпомогнат финансирането на опит ин витро. Още огава ми направи впечетление, че водещите се държаха много адекватно и естествено.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #36 -: Януари 20, 2009, 22:25:57 pm »
Аз не знам какво да кажа.... Такъв кеф ме хвана, че ми иде да напиша нещо нецензурно.  :lol:

Поздравления за всички участници. Миленче, написала си много хубаво всичко. Честито, мила! Само сълзи от щастие в очите ти! Нека късметът е с вас до края. Тази година ще е вашата, да знаеш.

Лиско, поздравявам и теб. Ти си пич, да знаеш! Вълнувам се и за Пешек и Фауна. Ще чакам с нетърпение предаванията, а вие ни подсещайте.  :D
Наистина не знам какво да кажа, освен, че се радвам ужасно много.  :D :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #37 -: Януари 20, 2009, 22:27:56 pm »
Миси, Лиско, Пешек, Фауна, и аз си поплаках от радост. Да сте живи и здрави и много щастливо многобройни съвсем скоро! Айде, и аз отивам да тренирам циганските колелета :wink:
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #38 -: Януари 20, 2009, 22:34:19 pm »
Ами tzvetenze, те си казаха хората, че от този човек им е дошла идеята.
*
« Отговор #39 -: Януари 20, 2009, 22:35:47 pm »
Миси, много се радвам за теб!
Време беше за добри новини, че много ти се събра.
Време е вече и в най-прекрасната тема да пишем поздравления!
Желая ти го от сърце! :bighug:
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 22:37:25 pm от Елфи »