0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Това го знае всяко хлапе и Зачатие
« -: Януари 20, 2009, 17:38:46 pm »
     Скъпи момичета, много се вълнувам да споделя с Вас всичко това.
Повечето от Вас, които ме познават знаят, че съм открит и искрен човек и не мога да тая добрите вести в себе си, а искам и Вие да усетите тръпката и еуфорията, които завладяха нашето семейство тия дни.
В събота участвахме в снимките на забавното предаване на БТВ “Това го знае всяко хлапе”. Благодаря на Ани, че ни се обади за това участие, благодаря на продуцентите, че организираха, така наречената седмица на инвитрото, в която се включиха 5 двойки с репродуктивни проблеми, за да си подпомагнат финансово лечението.

Може би за пръв път пускам тема с толкова хубава информация и се надявам, че сме разчупили вълната на каръка, която ни беше подела напоследък, но след толкова неудачи и мрачни събития, трябваше и при нас да изгрее слънце.
Участието ми в “Това го знае всяко хлапе” ми донесе много адреналин и неизпитвани досега емоции – не мога да ви ги опиша – чувставам се наелектризирана, въодушевена, окрилена. Все още живея в приказното настроение на предаването, еуфорията и вълненията все още не са ме напуснали и не мога да повярвам, че всичко това наистина се случи. От три дни, като че ли живея в друг, магичен свят, а всяка сутрин като се събудя ми се струва, че това е било един прекрасен сън. Толкова беше невероятно, не ми достигат думите, за да изразя емоциите си.

Водещите са много свежи, големи веселяци, искрено се забявляват по време на снимки и наистина се чувстваше, че ни подкрепят и съчувстват за проблема. Продуценти, сценаристи, организатори, всички от екипа са млади страхотни, радушни, отзивчиви и приятелски настроени хора, а децата са толкова искрени, толкова чисти, толкова непринудени, толкова емоционални... и естествено много умни.
      Сигурно, вече не издържате и най-накрая искате да разберете какво се случи и как се представихме – ами случи се това, че ние с мъжа ми спечелихме голямата награда в предаването – 36 000лв. За пръв път в състезанието се печели тази сума. На финала, при последния въпрос децата се молеха на колене отговора ни да бъде верен, а когато се оказа, че наистина е така избухнаха в искрени възгласи, прегръщаха ни, целуваха ни, едно от тях се разплака от радост, Део и Митко скачаха и се радваха с нас, целия екип ни поздравяваше и прегръщаше, а радостта и вълненията им бяха наистина чистосърдечни и неподправени. Имахме огромен късмет в играта, играхме бих казала доста неразумно, подадохме се на вълната на играта и рискувахме много... и така и незнам как се получи, че стигнахме до края, че и рискувахме, че и спечелихме.
     Трепета и емоциите са велики и пожелавам на всички вас да изпитате подобен екстаз на вълнение и радост.
Както ми каза днес една моя близка – “Добрината, рано или късно се връща”
На всички Вас искам да кажа, че чудеса наистина се случват... вярвайте!

Другите двойки също се представиха много добре, ако искат и те могат да се включат в темата и да споделят емоциите си. Много съм развълнувана в момента, пишейки изживях отново всичко и плача от радост, та се притеснявам да не пропусна някой от тях.
     Предаванията ще се излъчват от 5-ти до 11-ти февруари. Ние с мъжа ми сме на 9-ти февруари. Ако има някаква промяна обещаха да се обадят и ще ви уведомя. Когато имам снимки също ще ги кача.

Целувам Ви, обичам Ви, желая Ви късмет!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Това го знае всяко хлапе и Зачатие
« Отговор #1 -: Януари 20, 2009, 17:46:40 pm »
Браво, Миси! Аз ти пожелавам само нищожна част от тези пари да дадеш за лечение и арт, а с по-голямата част да си отгледате едно или две деца!
Вярно е, добрината винаги се връща! Пожелавам ти го от сърце!
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 17:48:25 pm от lady_11 »
« Отговор #2 -: Януари 20, 2009, 17:54:25 pm »
Eййй, Мисинко, браво на теб и съпруга ти! :dance2:
Време беше да те залее вълната на успеха! :D
Желая ти да не те напуска от тук и до края , до сбъдване на най-голямата ви мечта и по нататък...!
Поздравления и прегръдки!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #3 -: Януари 20, 2009, 17:54:40 pm »
Мисинко , заслужаваш този звезден миг с всяка фибра на твоето крехко телце!
Разплакаме, милата ми!
Пожелавам ти следващите сълзи от радост да бъдат от сбъдването на вашата мечта!
Прегръщам те!
Ще чакаме с нетърпение предаването!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #4 -: Януари 20, 2009, 17:57:48 pm »
Браво Миси, много се радвам за вас двамата и нека много скоро пишеш и за друга хубава новина, пожелавам ти го от сърце! Не те познавам лично, но съм те гледала в предавания- толкова си мила, нежна и крехка.  :bighug:
 Дано наистина е така както казваш:
          и се надявам, че сме разчупили вълната на каръка, която ни беше подела напоследък, но след толкова неудачи и мрачни събития, трябваше и при нас да изгрее слънце.
Успех и на всичките други 4-ири участвали двойки!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #5 -: Януари 20, 2009, 18:02:02 pm »
това е повече от чудесно
разплакахте ме от радост, цялата настръхвам като чета
нека това да е първото от най-щастливите събития във вашия живот

и не на последно място- благодарим за прекрасния образ на всички семейства, борещи се със стерилитета, който се надявам ще изградите след вашето участие в предаването

Успех, Миленка!
Ние ВЯРВАМЕ И МЕЧТАЕМ заедно с вас.
Целувки.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #6 -: Януари 20, 2009, 18:04:46 pm »
Браво, Миси, на теб и на съпруга ти - за смелостта да участвате и за големия успех! :balk_46: :balk_46: Тази новина успя да ме измъкне от депресивното настроение, в което съм от сутринта.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #7 -: Януари 20, 2009, 18:27:09 pm »
:)Миси и в събота ви казах но и тук да се почетвъртя:)
Напълнихте ми сърцето и ви пожелавам тази година да е незабравима за вас и да не слизат усмивките от лицата ви:)

Аз писах и в другата тема но и тук ще споделя:)
Преживяването беше наистина уникално.Хлапетата, водещите, екипа на предването, всички бяха с нас. Не усетих изкуствено отношение, не усетих фалш в надеждата да сбъднем мечтите си, не усетих пренебрежение и присмех. Имаше само една огромна протегната и топла ръка. Имаше един огромен и верен приятел:)

Аз играх с Ани (Ultra), защото съпруга ми е доста далеч и за да не съм сама я помолих да ме подкрепи. И макар тя да сънува един трапец (на 10.02 ще разберете защо) искам да ви кажа, че благодарение на нея стигнахме до 2000 лв. Там малко се объркахме и изгоряхме.Останах с 500 лв. и уикенд за двама (четирима).
Още преди да започнем играта и казах, че няма значение дали ще си тръгнем с 2 лв. или 200.Усещането да съм част от подобна иницииатива и да заявя на страната си, че не ме е срам да съм стерилна вдигнаха адреналина ми толкова , че все още съм в потрес от изживяването:)
Ани, на теб дали ще ми стигне живота да ти се отблагодаря незнам:)Дано очите ти са добре.

Момичета и момчета, пожелавам ви здраве, деца и да не спирате никога да се усмихвате защото има и светлина , има и добри хора.

Петина
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 19:29:59 pm от Lisko »
*
« Отговор #8 -: Януари 20, 2009, 18:28:35 pm »
 :balk_46:Браво Миси!Поздравления за теб и за мъжа ти! :P
Тази година започна с успех за вас и дано от тук нататък да е все така!

Лиско,успех и на вас!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #9 -: Януари 20, 2009, 18:32:44 pm »
Миленче, мила, знаеш колко се развълнувах при новината :D
Искам пак и отново, тук, да ти пожелая всичкия късмет на света, и
нека тази НЕкаръшка вълна залее всички вас, които все още не сте
сбъднали мечтата си. Желая ти успех. Не си спряла да вярваш, значи ще успееш!
Прегръщам те! :bighug:

Лисе, миличка, желая и на теб много, много късмет!
Ти залсужаваш да имаш сълзи от радост в очите!
Заслужаваш да се сбъдне мечата ти!
Желая ти го от все сърце! Прегръдка от мен!  :bighug:

« Последна редакция: Януари 20, 2009, 18:41:50 pm от Nadyn »
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #10 -: Януари 20, 2009, 18:34:51 pm »
Аз като се развълнувах, че чак не сварих да поздравя и останалите участници! Браво на всички  :balk_46: :balk_46: и успех! :bighug:
*
« Отговор #11 -: Януари 20, 2009, 18:54:42 pm »
Браво направо ще се пръсна от кеф и гордост момичета.
Щастлива съм много са теб Миси
*
« Отговор #12 -: Януари 20, 2009, 18:58:02 pm »
Misi :) Хайде и тук да ви поздравя всички участнички и най-умните момичета :)
Благодаря ви за смелостта и ентусиазма :)
Пожелавам ви цялата година да върви на хубаво, а догодина всички да гушкате по-умни  :wink: от вас хлапета в памперси :)
Успех!!!!!!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #13 -: Януари 20, 2009, 19:04:57 pm »
Страхотна новина :D. Сега ви предстои не по-малка битка. Пожелавам ви от цяло сърце да има щастлив край и щастието ви да бъде пълно.  :crossfingers: :hug2:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #14 -: Януари 20, 2009, 19:09:23 pm »
Браво! Супер! Страхотна новина!
Показали сте колко последователни и знаещи да се борят са двойките с репродуктивни проблеми. Много, ама много се радвам за вас. Пожелавам ви това да е хубавата новина, която да повлече крак и да донесе най-жадуваната мечта в домът ви.
*
« Отговор #15 -: Януари 20, 2009, 19:22:57 pm »
Миси, Лиско, разплакахте ме, толкова се радвам :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #16 -: Януари 20, 2009, 19:29:59 pm »
толкова е хубаво, когато имаме радостни теми тук! чудесно е, че сте спечелили, още по-чудесно е, че сте се чувствали добре и ви е било весело и забавно това участие. моля, като наближи датата за предаванията - пуснете една тема подсещане, много искам да ви гледам!

а това с трапеца сега ме хвърли в голямо чудене ;)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #17 -: Януари 20, 2009, 19:35:20 pm »
а това с трапеца сега ме хвърли в голямо чудене ;)

Ааааа, Джам, това го знае всяко хлапе само......вече и Ани:))))))))
На 10.02. ще е предаването с нас:)ще ви подсетя:)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #18 -: Януари 20, 2009, 19:38:15 pm »
    :D Ей,че страхотна темичка! :D Много ме зарадвахте момичета!Мисинко и Лиско,късмет ви желая със спечелените награди!Браво,браво,гордея се с вас! :bighug:
« Отговор #19 -: Януари 20, 2009, 19:38:31 pm »
Миси, разплака ме. Не те познавам лично, но винаги си ми била много симпатична, когато съм те гледала по телевизията. Много се радвам за теб и съпруга ти. Пожелавам ти следващата тема, която ще пуснеш, да бъде по-хубава от тази, да бъде най-хубавата!

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.