Скъпи момичета, много се вълнувам да споделя с Вас всичко това.
Повечето от Вас, които ме познават знаят, че съм открит и искрен човек и не мога да тая добрите вести в себе си, а искам и Вие да усетите тръпката и еуфорията, които завладяха нашето семейство тия дни.
В събота участвахме в снимките на забавното предаване на БТВ “Това го знае всяко хлапе”. Благодаря на Ани, че ни се обади за това участие, благодаря на продуцентите, че организираха, така наречената седмица на инвитрото, в която се включиха 5 двойки с репродуктивни проблеми, за да си подпомагнат финансово лечението.
Може би за пръв път пускам тема с толкова хубава информация и се надявам, че сме разчупили вълната на каръка, която ни беше подела напоследък, но след толкова неудачи и мрачни събития, трябваше и при нас да изгрее слънце.
Участието ми в “Това го знае всяко хлапе” ми донесе много адреналин и неизпитвани досега емоции – не мога да ви ги опиша – чувставам се наелектризирана, въодушевена, окрилена. Все още живея в приказното настроение на предаването, еуфорията и вълненията все още не са ме напуснали и не мога да повярвам, че всичко това наистина се случи. От три дни, като че ли живея в друг, магичен свят, а всяка сутрин като се събудя ми се струва, че това е било един прекрасен сън. Толкова беше невероятно, не ми достигат думите, за да изразя емоциите си.
Водещите са много свежи, големи веселяци, искрено се забявляват по време на снимки и наистина се чувстваше, че ни подкрепят и съчувстват за проблема. Продуценти, сценаристи, организатори, всички от екипа са млади страхотни, радушни, отзивчиви и приятелски настроени хора, а децата са толкова искрени, толкова чисти, толкова непринудени, толкова емоционални... и естествено много умни.
Сигурно, вече не издържате и най-накрая искате да разберете какво се случи и как се представихме – ами случи се това, че ние с мъжа ми спечелихме голямата награда в предаването – 36 000лв. За пръв път в състезанието се печели тази сума. На финала, при последния въпрос децата се молеха на колене отговора ни да бъде верен, а когато се оказа, че наистина е така избухнаха в искрени възгласи, прегръщаха ни, целуваха ни, едно от тях се разплака от радост, Део и Митко скачаха и се радваха с нас, целия екип ни поздравяваше и прегръщаше, а радостта и вълненията им бяха наистина чистосърдечни и неподправени. Имахме огромен късмет в играта, играхме бих казала доста неразумно, подадохме се на вълната на играта и рискувахме много... и така и незнам как се получи, че стигнахме до края, че и рискувахме, че и спечелихме.
Трепета и емоциите са велики и пожелавам на всички вас да изпитате подобен екстаз на вълнение и радост.
Както ми каза днес една моя близка – “Добрината, рано или късно се връща”
На всички Вас искам да кажа, че чудеса наистина се случват... вярвайте!
Другите двойки също се представиха много добре, ако искат и те могат да се включат в темата и да споделят емоциите си. Много съм развълнувана в момента, пишейки изживях отново всичко и плача от радост, та се притеснявам да не пропусна някой от тях.
Предаванията ще се излъчват от 5-ти до 11-ти февруари. Ние с мъжа ми сме на 9-ти февруари. Ако има някаква промяна обещаха да се обадят и ще ви уведомя. Когато имам снимки също ще ги кача.
Целувам Ви, обичам Ви, желая Ви късмет!