Благодаря за коментарите по моите въпроси.
Сигнусче, дай пак за този Момчилов - какъв е що е?
Уайт, значи Кацаров гледа и бебоци? Ние за мъжа ми не бяхме много доволни от него, в смисъл един ден има варикоцеле, един ден няма и така
но поне дето викаш има уз в кабинета.
Тук в квартала този частния ми каза, че тия работи не се гледали на УЗ (кухи органи, плътни органи ...), вече и аз се чудя. Хубавото е, че работата не изисква спешност, та ще видя по-натам къде да отидем да го погледнат пак.
Сигнусче, кажи мила имаше ли нещо такова, че нелекувано хидроцеле като бебе може да доведе до мъжки фактор по-нататък?
За фонтанелата, тази доцентка в поликлиниката на педиатрията, дето заключи, че почти се е затворила, направо едва ли не ни се накара. И аз нищо не разбирах от фонтанели и зададох някой и друг тъп въпрос и тя ми отговори, че е по-добре да хване рахит, отколкото да му се затвори преждевременно фонтанелата, щото нямало накъде да расте главата, освен през шевовете, което не знам какво значи, ама ми прозвуча зле
Засега не давам витамина. Доцентката всъщност каза да го спрем за 3 седмици и после да даваме по 1 капка, не по две.
Да ви се оплача, този Фризовом въобще не ни е спрял повръщането още. Според д-р Бърди и тук частия педиатър трябвало веднага да има ефект, до 2-3 дни, а въпросната доцентка каза 3 седмици. Д-р Бърди пък ми даде препоръка, която ми се струва твърде крайна, да опитам само с АМ два дни, да не кърмя, да видя спрял ли е да повръща, но на мен ми се струва, че ползата от кърменето превишава неудобството от повръщането, освен това си повръща еднакво когато е само с кърма, когато е хапнал смесено и когато е ял само АМ. Може би просто трябва да се въоръжа с търпение да го чакам да го израсте.