Фиа,
честно да ти кажа, не помня да съм ходила на някаква рехабилитация. Бях малка - на 10 - и тогава травмите се възстановяват много по-лесно. Помня, че ме шинираха, защото дори нямах счупване, а спукване на лакетната става. Но си бях с гипсова шина. След 10 дни - на преглед и решиха, че трябва още 10 дни да остана с шината и после я махнаха и не мисля, след това да съм ходила на някакво раздвижване.
Помня също, че едва почти едно денонощие след падането отидохме на ортопед, защото аз не казах, че ме боли ръката, а "стисках зъби". Мислех си, че щом няма кръв, значи нищо ми няма.
А кръв имах само на коленете. Детска му работа!
Стискам палци, Фиа!
Не знам при кой ортопед и в коя болница ходиш. Знам, че при Мазнейков ходят доста хора от страната.
Бързо и лесно възстановяване.
Аз вчера водих Мишка при рехабилитатор, защото още не може да си седи на дупЕто. Каза, че в кръста е добре, затова и все стои права, но коремните мускули не са добре развити. Сега ще работим за коремни мускули.
Почнах да и правя коремни пресички.
И едно упражнение във вода трябва да и правя, но първо ще трябва да купя вана, която не е анатомична. Нашата не става.