0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Как влияят килограмите на бебеправенето
« Отговор #60 -: Март 18, 2006, 16:40:03 pm »
Цитат на: Lan
Обещах да пиша, ако има резултат  - и ето :D . Свалих 2 килограма за 10 дни с 4-пъти ядене на ден, но с наполовина по-малки порции. Знам, че при моите килограми не е голямо постижение, но все пак, ако има и други жени с подобен проблем, могат да пробват!

Това е много голямо постижение! Поздравявам те!  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #61 -: Март 22, 2006, 00:22:04 am »
Здрасти Лан, поздравявам те за успеха, не се отказвай, продължавай в същия дух и ще свалиш още:). Аз също се връщам към режима си, че последната седмица - почивка, повечко храна и се чувствам ужасно:). Успех
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #62 -: Март 22, 2006, 00:37:25 am »
Цитат на: Meli
Обещах да пиша, ако има резултат  - и ето :D . Свалих 2 килограма за 10 дни с 4-пъти ядене на ден, но с наполовина по-малки порции. Знам, че при моите килограми не е голямо постижение, но все пак, ако има и други жени с подобен проблем, могат да пробват!

Това е много голямо постижение! Поздравявам те!  :)
*
« Отговор #63 -: Март 22, 2006, 09:01:01 am »
rally_g
Какво да кажа, то с този режим - ядене през 4 часа хич не ми е трудно. Почти постоянно ям! По-трудно ми е да огранича сладките. По измерване от тази сутрин съм 72кг - вече съм свалила 3кг. Много ти благодаря rally_g!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #64 -: Март 22, 2006, 09:25:16 am »
rally_g
Какво да кажа, то с този режим - ядене през 4 часа хич не ми е трудно. Почти постоянно ям! По-трудно ми е да огранича сладките. По измерване от тази сутрин съм 72кг - вече съм свалила 3кг. Много ти благодаря rally_g!

Браво!
И аз покрай теб започнах да отслабвам.
Когато ми се яде сладко, ям мед с кис.мляко ( 2%- ние само такова купуваме).
Когато МНОГО ми се дояде сладко, ям парче шоколад (един LZ -за 4  дни) или лъжица мед.
Така,  аз се справям с нуждата от сладко( и аз съм въглехидватен тип  :eating:   )
 :aerobik:  :veloergo:  :shtangi:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #65 -: Март 22, 2006, 09:27:50 am »
Цитат на: denis
Когато МНОГО ми се дояде сладко, ям парче шоколад (един LZ -за 4  дни) или лъжица мед.

Denis, а какъв шоколад ядеш - млечен или натурален????

Доколкото знам, натуралният е много по-полезен за женския организъм, някъде бях чела нещо по въпроса.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #66 -: Март 22, 2006, 10:07:21 am »
Аз се чудя дали въобще се надебелява от мазнини? Всички пълни хора, които познавам си падат по сладките и въобще по въглехидратите. Докато познавам няколко доста мазно ядящи и много слаби хора (предимно на месо).
Аз до скоро не обичах натурален шоколад, но сега опитах на LZ и много ми хареса - повече от млечния.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #67 -: Март 22, 2006, 10:10:09 am »
Цитат

Denis, а какъв шоколад ядеш - млечен или натурален????

Доколкото знам, натуралният е много по-полезен за женския организъм, някъде бях чела нещо по въпроса.

Натурален.Но защото повече ми харесва.
Забравих и друго сладко ям, по точно пия - с блендер разбивам плод (портокал, киви,ябълка,каквото имам)  + мед+кис.мляко. Една чаша пия, а другата част (в пласмасови чашки -от Данете-дуо) замразявам и ям като сладолед.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #68 -: Март 22, 2006, 10:19:27 am »
Аз се чудя дали въобще се надебелява от мазнини?

Аз до скоро не обичах натурален шоколад, но сега опитах на LZ и много ми хареса - повече от млечния.

Аз мисля .че повече се пълнее от сладкото.
Моята сестра е много слаба,ужасно слаба.Все иска да напълнее.За себе си е открила начин:яде ,каквото яде обикновенно + 2 -3 вафли.Много се смееме с тази нейна диета.И качва ,по 3-4кг.
Затова вафлата я свързвам с дебелеене.Никога не ям вафли.   :balk_134:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #69 -: Март 22, 2006, 10:21:04 am »
А с желанието за сладки се справям по следния начин, когато ми се прияде сладко си казвам: "Затлъстяването ти е една от причините за това, че не забременяваш." Когато много ми се прияде си казвам:"Сега ако е станало бебчето му вредиш" - безотказно е, особено след ову-то :D , а преди ову-то си хапвам 1-2 парченца натурален шоколад или някакъв по-сладък плод.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #70 -: Март 22, 2006, 10:25:02 am »
А с желанието за сладки се справям по следния начин, когато ми се прияде сладко си казвам: "Затлъстяването ти е една от причините за това, че не забременяваш." Когато много ми се прияде си казвам:"Сега ако е станало бебчето му вредиш" - безотказно е, особено след ову-то :D , а преди ову-то си хапвам 1-2 парченца натурален шоколад или някакъв по-сладък плод.

Правилно!
Диетата се започва първо в главата!

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #71 -: Март 22, 2006, 10:33:07 am »
Божкееее как ти завиждам Lan!!!!! ? Благородно де  :P
Трети ден ям по 1 пак. солети и две активии и не съм мръднала.....
единствената ми надежда е че ще ми идва м. днес утре, а в такива моменти аз натежавам
Нищо продължавам мъжки. Днес съм само на плодове  :balk_146:
В очакване ....
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #72 -: Март 22, 2006, 10:37:08 am »
Цитат на: Fussii
единствената ми надежда е че ще ми идва м. днес утре, а в такива моменти аз натежавам

Браво Фуси не се предавай!!! Докато започне да дава резултати диетата при някои може да минат и 4-5 дни въпрос на организъм просто, така че при това гладуване дето го правиш със сигурност ще смъкнеш.  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #73 -: Март 22, 2006, 10:42:44 am »
Цитат на: Fussii

По добре яж 1 сандвич и 2 активии.
А това, че не си мръднала е защото тялото в началото се "опъва", само не се отказвай.
Не пази драстични диети. Не се отслабва от това. Като ядеш малко,като количество, залъгваш тялото, че започва хранене и то започва да работи(задвижва се метаболизма,обмяната на веществата в тялото)...но когато не му достигне си взема от запасите.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #74 -: Март 22, 2006, 10:51:11 am »
Какъв сандвич бе душа???? Аз ако мушна един сандвич ще таковам таковата на целия ми глад до сега.
Аз съм ветеран в гладуването (в момента съм 59кг. да не ти казвам откъде съм тръгнала преди 10-тина години  :oops: ) и за съжаление тялото ми сваля УЖАСНО бавно.
Требе да го докарам до 53 - на толкова съм се чувствала най-добре....
В очакване ....
*
« Отговор #75 -: Март 22, 2006, 10:56:11 am »
Fussii,
Не се отказвай, аз свалям така бързо, защото съм с доста наднормено тегло, и последните 5кг са качени много бързо. Колкото си по-близо до нормалните за теб килограми, толкова по-бавно сваляш! Така че кураж, много добре знам как се чувстваш сега :oops: .
« Отговор #76 -: Март 22, 2006, 11:01:24 am »
Лан, Фуси, и аз във вашата група се включвам от понеделник... Стискайте ми палци, че малко да се усетя гладна и ставам .... бррррр - Зла  :twisted:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #77 -: Март 24, 2006, 12:38:18 pm »
rally_g

Поздравления още веднъж!!! Ще видиш, че килограмите ще продължат да вървят надолу, стига да спазваш същия режим. Що се отнася до сладкишите-аз бях безнадежден случай, без сладко не минаваше и ден, но рано или късно, това си проличава, поне при мен беше така. По съвет на диетолог и на приятели (от техен опит) спрях да консумирам сладкиши (като тук не включвам плодовете и 2-3 чаени лъжички мед на ден), като си определям един ден седмично, през който си позволявам шоколод или парче торта, например. Опитай, след известно време, ще бъдеш изненадана че няма да си в състояние да изядеш голямо количество дори през този ден, просто не ти се хапва повече. При мен, която преди можех да погълна над 1 шоколад, сега от няколко блокчета ми става тежко:).
Успех Лан:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #78 -: Март 28, 2006, 17:20:35 pm »
Здравейте момичета!
Истината е една - каквато и диета да спазвате, важно е количеството на изразходваната енергия да е по-голямо от приетата...
Наред с ежедневните задължения можете да изразходвате някоя и друга калория като си пуснете  любима музика и танцувате. Танцувайте продължително и интензивно - така не се налага  да посещавате фитнес-клубове (някои със съмнителна чистота или пък да сте в едно помещение с неприятно миришещи хора). С ограничено хранене и много движение ще постигните целите си! А и приятната музика ще повдигне настроението ви! Успех!
*
« Отговор #79 -: Март 28, 2006, 18:16:35 pm »
tanja,
благодаря за съвета, мила,
ама как да кажа, то при мен движението си е някаква константа, имам си режим и си го спазвам. Ако се преуморя и ми се яде повече. За сега единственият начин за някакво регулиране на килограмите си остава по-малкото ядене. С режимът на rally_g даже не се чувствам много гладна и вече съм 71кг :D . Предполагам, че като си стана 70кг ще спра да свалям обаче :(