Мила Лан, въобще не обръщай внимание на коментарите на хората, има всякакви гадове, важното е ти да се чувстваш добре и да си здрава. Мисля, че в твоя случай се налага да се подложиш на диета, защото вярно е, че теглото е относително понятие, т.е. едни хора при един и същи ръст могат да изглеждат по един и същи начин - да са еднакво слаби, например, а кг. им да се различават. Това зависи от кости, мускулна маса и т.н. Но все пак, мисля, че в твоя случай е желателно да се свалят няколко килограма, аз съм с твоя ръст и горе долу имам представа. Съветват те обаче, в никакъв случай да не се подлагаш на глад или на много тежка диета, защото това ще стресира организма ти, което може да доведе до проблеми в много отношения, включително и опитите за бебе. Просто се опитай да се храниш 4-5 пъти на ден като приемаш много малки количества храна, при това здравословна, избягвай тестени изделия (особено от бяло брашно), както и сладкиши,всякакъв вид. Важно е организмът ти да ти се довери, че ще му даваш редовно храна и така ще спре да трупа запаси, знам го от личен опит. И запомни, не бързай, рязката загуба на тегло е излишен стрес, който не е желателен, нали знаеш, че хубавите неща, в повечето случаи изискват търпение и стават бавно:). Успех още веднъж