Nataly*, за съжаление и аз бях в твоята ситуациа относно Конова. Като отидох с мъжа ми в Плевен септ. 2008 за изследванията на приказки всичко беше супер: "Ще ви прегледат тези 4 специалиста, ще се съберем заедно, ще обсъдим вашия случай, ще погледнем резултатие и на двама ви и ще ви пратим нашето професионално мнение". После започна кошмара (а много нерви изхабих, притеснения и т.н.).
Първо: пратиха ми само един резултат, та се обаждах и напомнях да ми изпратят другите 3 резултата (2 на мен и 1 на мъжа ми). Получих ги след 3 и повече седмици.
Второ: Лично обещаното "да се съберат специалистите и да обсъдят нашия случай" въобще не се състоя.
Трето: Писах и-мейли (към 3 и-мейла), обаждах се поне 3 пъти. Намерих мобилния на Конова и след много заети и свободни сигнали се свързах. Тя започна да рови из техните файлове за изследванията ни и набързо заключи, че нямало видима причина опитите при нас да са неуспешни. Питах я за завишеното Аnti TPO (излезе при нейните резултати). Питах я как може да влияе евентуална диагноза ревматоиден артрит (нали все пак е имунолог). Конкретен отговор не получих. Каза ми да сме правили опити още 6 месеца, а после да дойдем при нея за вливания на имуновенин (или нещо такова) и ми предложи инвитро.
Най любезно и обясних, че ако аз имам имунологичен проблем (неизяснен при това) и 100 опита инвитро да направя, ако няма имплантация си е губене на време и нерви. Тя отново се опита да си рекламира вливанията.
Извинявайте, но без да съм специалист в имунологията, как може различни имунологични проблеми тя да ги лекува еднакво: подтиска чат от имунната система с нейния соев (или какъв беше есктракт), избутва се бременност (ако имаш късмет и ако все пак подейства). И после тези имунологични болести те връхлитат отново с пълна сила. Не може да лекуваш всички по един и същи начин.
С една дума: разочарована съм от нея.