Ганева,
надявам се цялата тази ситуация да се развие така,че само времето и бъдещето да покажат,че е правилно.В смисъл,каквото и да решите с мъжът ти ,решете го заедно и вървете по пътя си заедно,ако и двамата го искате.Това са взаимоотношения,по които не искам да давам съвети,защото не ви познавам.
Това което ми се върти в главата е съдбата на малката Никол.Тя ще расте,ще започне да разбира,ще мрази и ще обича,но още много дълги години животът и ще зависи от хората около нея.Ти познаваш всичките и близки,майката ,брат ти,бабата и дядото.Мислиш ли,че всеки един от тях би могъл самостоятелно и притиснат от обстоятелствата(с известна доза нежелание и направо насила)да се грижи за детето така,че то да е не само добре обгрижвано,но и щастливо?!?
Мислите ми са малко объркани,затова и пиша така неясно.Извинявам се,за което.
Но мисълта ми е,ча аз ако бях бих взела детето и бих се грижила за него.Колкото се наложи.Дали ще е 2 дни или 20 години-няма значение.Някой ден ще има болка и ще има огромна рана в сърцето ти,но нима то няма да кърви ,ако виждаш че детето расте заобиколено с пренебрежение,омраза и обвинявано за нечие нещастие.Нима тогава ще можеш да си простиш,че не си му дала по-добър живот и много любов?!?
Исках да насоча мислите ви върху съдбата на малката нежелана и беззащитна душичка,която в началото на своя живот заслужава най-доброто.
Ти познаваш всички главни и второстепенни герои в този сапун сериал,и само ти можеш да вземеш решението за себе си и семейството ви.Аз ти казах в каква насока се развиват мислите ми и как най-вероятно бих постъпила аз.Дано само да не съм те объркала още повече.
Желая ти ДОСТАТЪЧНО...