0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: vaniaivanova в Май 31, 2009, 11:34:47 amЗдравейте момичета!Как мислите да си направя ли тестче вече?Притеснява ме да не се разочаровам!!!!!Прави теста - стискаме палци и чакаме за новини
Здравейте момичета!Как мислите да си направя ли тестче вече?Притеснява ме да не се разочаровам!!!!!
Цитат на: denis в Май 31, 2009, 17:45:26 pmЦитат на: vaniaivanova в Май 31, 2009, 11:34:47 amЗдравейте момичета!Как мислите да си направя ли тестче вече?Притеснява ме да не се разочаровам!!!!!Прави теста - стискаме палци и чакаме за новини Благодаря за куража утре ще си купя и направя тест.Само ме притеснява,че освен адски болезнените гърди други симптоми май нямам??!!!!
Дениска, мислиш ли че О е минала,надявам се утре БТ да се повиши повече.Благодаря ти предварително!ВаняИванова ,дано утре видиш
Момичета имало ли е овулация според вас и кога?
Дениска, мислиш ли че О ........
мили момичета какво бихте казали и за моята графика?последните 4/5месеца дължината на цикъла ми е 28дни.
Цитат на: vaniaivanova в Май 31, 2009, 19:34:07 pmЦитат на: denis в Май 31, 2009, 17:45:26 pmЦитат на: vaniaivanova в Май 31, 2009, 11:34:47 amЗдравейте момичета!Как мислите да си направя ли тестче вече?Притеснява ме да не се разочаровам!!!!!Прави теста - стискаме палци и чакаме за новини Благодаря за куража утре ще си купя и направя тест.Само ме притеснява,че освен адски болезнените гърди други симптоми май нямам??!!!!Още е рано за други признаци, При всеки е различно. А щом те болят много гърдите, това си е красноречив признък .
Моля ви погледнете и моята графика. :(Моя цикъл е 27 дена , пия Дуфастон от 16 ден по 2таблетки вече 6-ти месец.започнах вече да се отчаивам , 6 месеца опити и нищо .Даже не знам дали имам овулация .Ще изчакам да ми доиде и тръгвам по доктори.
Моля ви погледнете