0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дайте да ви видя графиката-4
« Отговор #720 -: Април 27, 2009, 20:48:18 pm »
Здравей,Денис!Искам да те помоля пак да ми погледнеш графиката.Ти ми каза,че е добре Т. да е около 36.9-37.0,но 2 дни вече е 37.1 и ме притеснява какво означава.Благодаря ти!
*
« Отговор #721 -: Април 27, 2009, 21:26:31 pm »
Денис, мила ако можеш да ми кажеш нещо за графиката ми?! Доказана е късна ову 17-18 ден , а един месец беше 18-20. Какво став с тази температура и тестовете за ову - все отрицателни? Този  положителния, дето е много рано е след повече от 15 минути отчетен. Дали този месец е без ову? Много ти благодаря. Благодаря, че има такива душички, като теб
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #722 -: Април 27, 2009, 21:29:09 pm »
 Утре ( 28.04 ) - е денят на МЦ, ала що за странен завършек на цикъла ? Много щура графика. На 14 ден според лекаря - нямах доминантен фоликул т.е. ановулаторен цикъл се очертаваше, а тази шантава БТ - нищо не схващам. Днес вече си имам ПМС - вероятно утре ще цъфна, дано поне си е нормално течение, че последния път имах само ръждиво зацапване ( вместо цикъл ).
Дени, моля те ако можеш да ми кажеш нещо за тази графика - мерси и целувкиии .
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

birzata

• 225
  • След лошото винаги идва хубавото !!
« Отговор #723 -: Април 27, 2009, 22:54:16 pm »
момичета за сега как ви изглежда графиката ми?!!дали не съм била в ранна овулация??
благодаря ви много osi_1 osi_10
*
« Отговор #724 -: Април 28, 2009, 08:59:38 am »
Денис . ...........
Според мен О. може да е била на 14/15 или на 15 ден от МЦ /според тестовете и малкото стойности през ФФ/ Трябвало е да мериш и през ФФ /това не е упрек/
Поздравления за фоликула, дано да стане този МЦ
 :D

Денис искам да те питам този спад ден след Евентуалната О  :P проблем ли е? :?
Че непрекъснато го мисля този ден  :?
Благодаря ти много
« Отговор #725 -: Април 28, 2009, 10:53:43 am »
Добро утро на всички . :)
Как во мислете за моята графика. :) :)
Според вас дали О не е днес??? :oops:
« Последна редакция: Април 28, 2009, 10:59:03 am от rutodo »
*
« Отговор #726 -: Април 29, 2009, 00:50:29 am »
Денисче, къде изчезна слънчице? Гледам, че не си отговорила на никой?! Всичко е Ок при теб, нали? Поне се надявам да си здрава и да нямаш грижи :)
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #727 -: Април 29, 2009, 10:01:31 am »
Многооо моля някой да ми каже какво мисли за графиката ми? 8O Не разбирам от тълкуване на БТ, а този месец тестовете нещо се шегуват с мен? Иначе ову ми 17-18 ден! Кажете ми нещичко, моля ви? Тази сутрин ме боли корема ниско долу и съм се ококорила от 5 ч. Може ли този месец въобще да няма ову? Довечера да пробваме ли? :oops:
*
« Отговор #728 -: Април 29, 2009, 10:03:56 am »
Добро утро на всички . :)
Как во мислете за моята графика. :) :)
Според вас дали О не е днес??? :oops:
Нищичко не разбирам от графики, мила. И аз имам нужда от мнение на някой компетентен? Дано момичетата ни отговорят
*
« Отговор #729 -: Април 29, 2009, 13:56:47 pm »
Многооо моля някой да ми каже какво мисли за графиката ми? 8O
Дотук не показва да е имало овулация. Може този месец да е авулаторен (без овулация) или тя да престои. Понякога тестовете за Ов. от4итат пока4ване на LH, но това не е достатъ4но да твърдим 4е е имало О. Трябва да се пови6и и БТ.

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #730 -: Април 29, 2009, 15:41:17 pm »
Дотук не показва да е имало овулация. Може този месец да е авулаторен (без овулация) или тя да престои. Понякога тестовете за Ов. от4итат пока4ване на LH, но това не е достатъ4но да твърдим 4е е имало О. Трябва да се пови6и и БТ.
Много ти благодаря! Аз преди малко пак направих тестче - силно положителен, даже е по-ярка втората чертичка. Не знам онзи на 13 ден кака се е появил, но явно този месец ако има ову ще е бая късничко. Още веднъж мерси и много целувки и хубав ден
« Отговор #731 -: Април 29, 2009, 16:33:20 pm »
Нещо и за моята графика някой ще сподели ли МОЛЯ ВИ  :)
*
« Отговор #732 -: Април 29, 2009, 17:33:56 pm »
Много ти благодаря! Аз преди малко пак направих тестче - силно положителен, даже е по-ярка втората чертичка. Не знам онзи на 13 ден кака се е появил, но явно този месец ако има ову ще е бая късничко. Още веднъж мерси и много целувки и хубав ден
Не ми се вижда да е късна овулация. Много си е добре тя...Стига да я има  :wink:
Сега кекс до дупка  :wink:, 4е до 22 ия ден на МЦ трябва да е Овулацията според теста. Дано се пови6и БТ и вси4ко е ОК.
 :crossfingers: :goodluck: :00001754:
« Последна редакция: Април 29, 2009, 17:36:30 pm от lucrecia »

*
« Отговор #733 -: Април 29, 2009, 17:42:14 pm »
Нещо и за моята графика някой ще сподели ли МОЛЯ ВИ  :)
Здравей, rutodo  :D
О6те е рани4ко да се коментира, но мисля, 4е може овулация да е имало на 12/13 ден от МЦ, според БТ. Дано да се пови6и о6те малко...

П.П. rutodo и anmar, препоръ4вам ви да отворите собствени теми. По този на4ин, пове4е моми4ета 6те си дават мнението. :wink:

*
« Отговор #734 -: Април 29, 2009, 18:31:06 pm »
Не ми се вижда да е късна овулация. Много си е добре тя...Стига да я има  :wink:
Сега кекс до дупка  :wink:, 4е до 22 ия ден на МЦ трябва да е Овулацията според теста. Дано се пови6и БТ и вси4ко е ОК.
 :crossfingers: :goodluck: :00001754:
Благодаря ти за надеждата, която ми върна. аз съм и с една тръба и си мислех, че е поредния месец на вятъра. Ще се постараем, пък каквото сабя покаже. Целувки и да си много здрава
*
« Отговор #735 -: Април 30, 2009, 01:23:03 am »
Денис Ок ли си? От няма и месец пиша, но не те виждам и се чудя добре ли си? Извинявай, ако е тъпо :oops:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #736 -: Април 30, 2009, 09:50:09 am »
Благодаря ти denis!
Да изчакам ли да ми доиде или още сега да отида?
Доста късно ти отговарям и ако не си отишла на лекар може да отидеш на 10-11 ден от новия МЦ.
Графиката ти не показва да е имало О.
Провери ли си терм-ра?

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #737 -: Април 30, 2009, 09:51:51 am »
Эдравейте бихте ли коментирали и моята графика благодаря предварително
31/03/2009 - не е мерено през ФФ и не съм много сигурна дали е имало О.
Може и да е имало

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #738 -: Април 30, 2009, 09:53:37 am »
Здравей,Денис!Искам да те помоля пак да ми погледнеш графиката.Ти ми каза,че е добре Т. да е около 36.9-37.0,но 2 дни вече е 37.1 и ме притеснява какво означава.Благодаря ти!
Ако се задържи хоризонтална графиката - всичко е наред.
До тук все още няма причина да се притесняваш

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #739 -: Април 30, 2009, 09:55:54 am »
Денис, ...............
До тук графиката ти все още не показва да е имало О. Мисля, че ще има проблем с О.
Добре е да те види лекар на УЗ / сега/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум