0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Дайте да ви видя графиката-4
« Отговор #340 -: Март 04, 2009, 17:25:10 pm »
Нали ти пуснах линк там е описано подробно как става
*
« Отговор #341 -: Март 04, 2009, 17:44:29 pm »
Denis,може ли един поглед и при мен върху мойте 2 графики в профила ми. И двете. За сега е това, а и искам да те питам за м. - дойде ми на 19/02 точно на 36-ти ден. Така 4 дена до 22/02, а 23/02 ми беше 1 чист ден ,но от 6 до 9 ден на  Мц имах слабо доста розово зацапване , за 1 път ,но предполагам е от Мц, доизчистване. Оставям на теб  :)
« Отговор #342 -: Март 06, 2009, 12:11:20 pm »
Денис, здравей!
Може ли да погледнеш графиката ми - много е объркана, предполагам че и лекарствата оказват влияние - пих нолвадекс, но на 13-ти ден имам дом. фоликул - 23 мм.

http://www.babyplan.ru/profile/29559
« Отговор #343 -: Март 07, 2009, 02:58:09 am »
denis,
bi li poglednala grafikata mi.... ima li veroiatnost za bremennost i dali vece test bi pokazal ?
Sorry za latinicata, no sum na pc na koeto niama kirilica
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #344 -: Март 07, 2009, 09:18:50 am »
Денис,мн ме притеснява тая висока БТ,дали се дължи на медикаментите,в момента взимам Суперфакт(декапептил),може ли да е от това,такава висока БТ в ФФ не съм имала,дали няма да ми обърка работите..... :(

пп Имам и разтройство,ако това влияе по някакъв начин?
« Последна редакция: Март 07, 2009, 10:22:47 am от fibo »
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #345 -: Март 08, 2009, 20:08:45 pm »
Иве,ако се съди по графиката ти овуто е била преди 12 дни и е напълно нормално да не показва тестчето.Най-рано е поне след 14 дни,така,че не се притеснявай :) Повтори го след поне 2 дни :) Стиска палци да е станало  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #346 -: Март 08, 2009, 20:11:14 pm »
Честит празник мили Дами! Бъдете винаги обичани, търсени и желани!
Искам да ви попитам има ли връзка между прогестерона и разликата в БТ през първата и втората фаза на МЦ? Питам ви защото моята разлика за сега е 0.28, а някъде бях чела, че нормалната разлика е около 0.4-0.6 градуса. /всеки цикъл разликите ми варират между 0.28 - 0.29/.
Дали да си направя изследване на Прогестерона?   :balk_138: Сега съм 5 дни след О.
И приятна вечер на всички!  :beerdr:
« Отговор #347 -: Март 09, 2009, 18:52:14 pm »
може ли някой да ми види графиката,,и да ми каже как върви.....и днес Т се покачи на 37 ...какво може да значи това..........за първи път го правя...след неуспешната инсеминация на 10.02...благодаря ви :ask:
*

denisa

• 2681
« Отговор #348 -: Март 09, 2009, 19:08:40 pm »
Според мен Т се е покачила защото ти е минала овулацията.Дано се включат и по-компетентни от мен.Успех
« Отговор #349 -: Март 09, 2009, 21:18:03 pm »
Според мен Т се е покачила защото ти е минала овулацията.Дано се включат и по-компетентни от мен.Успех
.....не е ли малко рано...днес ми е 12 ден...и ако е минала....ако тази вечер и утре имам контакт,....има ли някаква вероятност..за бебе :ask:
*

denisa

• 2681
« Отговор #350 -: Март 09, 2009, 21:26:09 pm »
.....не е ли малко рано...днес ми е 12 ден...и ако е минала....ако тази вечер и утре имам контакт,....има ли някаква вероятност..за бебе :ask:

Ох честно казано не съм сигурна :oops: дано Денис се включи тя най-добре ще ти каже.Ама защо ти е такава странна графиката би трябвало да започва с първия ден на цикъла ане с овулацията  :ask:
« Отговор #351 -: Март 09, 2009, 22:02:43 pm »

Ох честно казано не съм сигурна :oops: дано Денис се включи тя най-добре ще ти каже.Ама защо ти е такава странна графиката би трябвало да започва с първия ден на цикъла ане с овулацията  :ask:
защото след неуспешната инсеминациа...точно когато ми е била овулацията....бях много разстроена..и тогава се запознах със сайта зачатие.разгледах много неща и реших да си направя и аз графика..и просто започнах от 10.02 за да отбележа инсеминацията,после теста за бременост..и после вече отмерването на БТ...и тъй като ми е за 1 път,просто бих била доволна ако чуя мнения на хора които са вече наясно.в саита пише 4е Т се покачва 12-24 часа след спукването на фоликула.......дано да е така.благодаря ти много и касмет и на теб :P
*

fibo

• 2168
« Отговор #352 -: Март 09, 2009, 22:38:43 pm »
И аз като Дениса,мисля че О е била дефакто на 12тия ден,от МЦ(графиката ти пак не е съвсем наред,сега започва от 1вия ти тест?!)Не е невъзможно,ранна О се случва  :D
но ще се наложи да изчакаме още малко - да видим дали БТ ще се покачи още и задържи висока :D
Борко Бърборко
« Отговор #353 -: Март 09, 2009, 23:07:45 pm »
И аз като Дениса,мисля че О е била дефакто на 12тия ден,от МЦ(графиката ти пак не е съвсем наред,сега започва от 1вия ти тест?!)Не е невъзможно,ранна О се случва  :D
но ще се наложи да изчакаме още малко - да видим дали БТ ще се покачи още и задържи висока :D
благодаря ви момичета/сега си поправих графиката ми/...ами тази вечвр да имам ли контакт..като вечв 3 дена подред имам...или утре като видя сутриннта Т...ако и утре е висока..какво значи.....ами ако падне.пак..да не е изпусна :bighug: osi_4
« Отговор #354 -: Март 10, 2009, 08:32:55 am »
Падането на температурата е лош признак нали?  :(
*

fibo

• 2168
« Отговор #355 -: Март 10, 2009, 09:25:43 am »
Иве,мисля О е била на 19/20ти ден от МЦ...БТ пада,което значи че тия дни ще ти дойде,днес или утре...съжалявам миличка... :(
Борко Бърборко
« Отговор #356 -: Март 10, 2009, 18:30:22 pm »
Здравей Дениз,
...............
Ако е имало О. то тя е била според мен на 16/17 ден от МЦ.
Последните дни Бт е доста висока - да не си болна?

Здравей, не мисля че съм била болна, поне не съм усетила. На 03 март ми дойде:( Тъжно, но продължаваме! Този месец отново започнах да меря температурата, но ми се струва висока - вчера 37.0, днес 37.10, това не е ли малко високо за началото на първата фаза? На какво може да се дължи? Благодаря ти за вниманието. Лека и спокойна вечер. :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #357 -: Март 11, 2009, 07:53:12 am »
Denis,.....................
Горе-долу е добре графиката. Не мога да кажа колко фоликули има, но за разлика от друг път изглежда по-добре, но и това може да е заблуда /знаеш как е при теб  :D/ Зацапването мисля че е от М и е нормално

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #358 -: Март 11, 2009, 07:54:31 am »

Здравей, не мисля че съм била болна, .............
Трябва да се изчака - може тези високи Т да са инцидент

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #359 -: Март 11, 2009, 07:55:43 am »
Графиката ти образува връх - ако пак се повтори консултирай се с лекар /ФМ/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум