0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Дайте да ви видя графиката-4
« Отговор #200 -: Февруари 05, 2009, 20:16:32 pm »
Тази нощ получих кръвоизлив....  нормално ли е температурата да е след него 36,9-37,00 при условие че се отчита като М. примерно.... ne bi li triabva;lo da e spadnala?
На мен днес сутринта БТ ми беше 37'С , а наобед ми дойде .. аз също се зачудих защо е толкова висока, но все пак си мисля, че е нормално БТ да падне до 2-ри , 3-ти ден от МЦ. Поне като следя графиките си - това сочат ..
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #201 -: Февруари 05, 2009, 21:32:04 pm »
И аз съм така...
« Отговор #202 -: Февруари 06, 2009, 07:19:46 am »
Здравей Денис!
Може ли да те помоля да погледнеш графиката ми, като стойността от 17-ти ден, не я отчитам, тъй като станах с 4 часа по-рано от нормалното.
Дали предстои овулация и дали изобщо може да има, ако доминантния фоликул на 16-ти ден е 18мм. За 5-7 дни, възможно ли е да нарастне само с 2-3мм. Ако той не се спука, може ли да се отрази спад на БТ, подобен на овулация и изобщо как би изглеждала графиката, ако не се спука?
Безкрайно много ти благодаря и извинявай, ако въпросите ми са твърде глупави!
http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=117988&t=1233897117
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #203 -: Февруари 06, 2009, 09:20:31 am »
Тази нощ получих кръвоизлив....  нормално ли е температурата да е след него 36,9-37,00 при условие че се отчита като М. примерно.... ne bi li triabva;lo da e spadnala?
Може да остане висока, нормално е

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #204 -: Февруари 06, 2009, 09:28:06 am »
Здравей Денис!
...................
Графиката ти е добре до тук. На ден фоликула нараства   средно  с  2мм. Пука се при 22-24-26 мм, при някои момичета дори и повече.
Прави тестове за О.
Ако няма О. графиката или ще образува връх или ще започне да 'играе' на горе на долу с големи скокове и падове

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #205 -: Февруари 06, 2009, 09:41:35 am »
Здравей Денис!
...................
Графиката ти е добре до тук. На ден фоликула нараства   средно  с  2мм. Пука се при 22-24-26 мм, при някои момичета дори и повече.
Прави тестове за О.
Ако няма О. графиката или ще образува връх или ще започне да 'играе' на горе на долу с големи скокове и падове
Благодаря много Денис!!!
За съжаление моя дом. фоликул на 9-ти ден беше 16мм, а на 16-ти - само 18-19мм., така че едва ли ще се спука, а цикъла ми е около 30-31 дни...  :?
 :bighug:
Дайте да ви видя графиката-4
« Отговор #206 -: Февруари 06, 2009, 10:39:40 am »
Здравейте,
бих искала да изкоментирате и моята графика.
« Отговор #207 -: Февруари 06, 2009, 11:55:20 am »
Здравейте,
Здравей Марина, в твоята графика трябва да има нанесени температурни стойности, по които да се коментира самата графика. Ти мериш ли БТ, ако не - може да почнеш от новия цикъл. Успех ти пожелавам!!! :wink:
« Отговор #208 -: Февруари 06, 2009, 12:15:05 pm »
        Денис , благодаря ти за точния и ясен отговор но след като говорих днес със доки и поставих въпросите тя ми каза , че този месец ми е казала да удвоя дозата на Костила ,  аз от радост от другите новини съм го пропуснала тоз момент ! Мога да се сърдя само на себе си за пилешкия мозък  :balk_149:! Разбрахме се следващия месец пак да с е видим на 5 ден от МЦ то и да определим точно дозата и да назначим фоликометрия , ща неща  ще пребивавам известно време в сливен или ще пътувам още не съм ешила кое ще е по приемливо за мен!
 Имам една молба да погледнеш отново графиката ми и да кажеш какво мислиш  , ясно е че О няма , но все пак! Благодаря ти   :bighug:
« Отговор #209 -: Февруари 06, 2009, 16:22:30 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали графиката ми? бейбиплан определи 13-ти ден за ову, но дали е така ми е въпроса, защото точно тогава не сме се отчели... :( Цикъла ми е с дължина от 28 до 32 дни, с много малки изключения. Меря ректално с дигитален.
*
« Отговор #210 -: Февруари 06, 2009, 19:46:07 pm »
shushy може ли да те попитам в Сливен при коя док ходиш?
В коя клиника /
И доволна ли си от нея?
[/url]
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #211 -: Февруари 07, 2009, 09:14:27 am »
Благодаря .........
Колко ти е МЦ, няма значение, гледа се кога е била О., а когато няма такава само може да чакаме М, без да може да се предположи кога ще е.
Нарастването на фоликула с 2мм на ден е средно и е индивидуално.
По принцип преди Овулаторната фаза /това са 5-6 дни около О./ фоликула може да нараства по-бавно, напр. с 0,5-1,0 мм, 4-5 дни преди О с 2мм, като 1-2 дни преди самата О. дори и с повече от 2мм.
Може да имаш по-късна О. След като фоликула е достигнал размер 18-19мм това означава, че яйцеклетката вече е годна за оплождане.Дано да има О.
Прави тестове и мери редовно БТ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #212 -: Февруари 07, 2009, 09:15:44 am »
Здравейте,

Няма нанесени стойности

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #213 -: Февруари 07, 2009, 09:24:56 am »
        Денис , ....................
Графиката ти не показва да е имало О.
Това което правиш не е много редно.
Трябва да си под наблюдение и при необходимост О. да се подпомогне и най-вече да знаеш какво става.
Ето аз сега гледам графиката ти и не съм сигурна какво става - колко фоликула има, с какви размери, има ли шанс някой да се пукне и т.н.
По принцип, ако този МЦ има проблем, това може да повлияе и следващият. Напр. ако остане някой неспукан фоликул и той се превърне в киста, следващият МЦ няма да има О.
Помисли и реши какво да правиш - защото или правиш нещата както трябва или изобщо не ги правиш. Все пак Кломида не може да се пие когато ти хрумне, да не говорим че не може да се пие и безкрайно /а само няколко опита в живота на жената/
Дано ме разбираш правилно.
Освен всичко друго аз съм привърженик и на стимулацията /с изследвания + ФМ/ с инсеминация.Трябва да се подсигуриш от всякъде, че ще стане иначе си 'гърмиш патроните на вятъра'.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #214 -: Февруари 07, 2009, 09:33:03 am »
Здравейте! Бихте ли погледнали графиката ми? бейбиплан определи 13-ти ден за ову, но дали е така ми е въпроса, защото точно тогава не сме се отчели... :( Цикъла ми е с дължина от 28 до 32 дни, с много малки изключения. Меря ректално с дигитален.
Все още не е сигурно дали е имало О. /трябва да минат още няколко дни и ако Бт се повиши и се задържи висока - имало е/
Рано е  за коментар.
Може да е имало О., но може да е и тези дни - така че вие си продължавайте с кекса.
За теб - БТ трябва да се задържи над 36,7 за да е сигурно, че е имало О. Но това ми се струва ниско за рект. измерване

ПП. Дигиталният се държи 2-3-4 мин след сигнала. За всеки случай го сравни с живачен дали отчита вярно / с 2-та терм-ра под двете мишници мериш едновременно/
Дигиталние 2-3-4 мин. след сигнала
Живачния 10 мин.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #215 -: Февруари 08, 2009, 13:03:06 pm »
Здравей. Как ти се стува до тук моята графика. Този месец нямах такива силни болки в яйчниците. Единствено на 31 вечерта и на 1 сутринта. Друг път са били сякаш за по дълго време. По кое се съди колко фоликули е имало или за това трябва УЗ
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #216 -: Февруари 10, 2009, 06:30:07 am »
Здравей. ...........
Супер ти е графиката до тук
О. според мен е била на 15 ден от МЦ.
По графика се разбира /че има повече фоликули/, ако тя е неравномерна и с големи скокове и падове.
Но е най-сигурно с УЗ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #217 -: Февруари 11, 2009, 09:40:14 am »
Денис , би ли коментирала графиката ми до момента моля те , че взех тотално да се обърквам ( или просто аз не мога да си я разчета ). Предварително  :thankyousign: Приятен ден на всички .

*
« Отговор #218 -: Февруари 11, 2009, 14:32:33 pm »
Денис ,виж ми графиката , закаснява ми  вече  7 дни направих си тест :bfp: за което много се радвам дано  повлека крак и всеки които ми погледне графиката да  е  следващата  която да  се  похвали,а сега  ще  можеш ли да определиш кога е била  овулацията  ми. благодаря ти предварително. :D
« Отговор #219 -: Февруари 11, 2009, 15:50:58 pm »
Честито psp ! Това е страхотна новина . Дано наистина повлечеш крак и всички , които чакаме и се надяваме да видим така желаните  :bfp: . Дано ! Още веднъж честито !