0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
Re: Дайте да ви видя графиката-4
« Отговор #160 -: Януари 31, 2009, 14:52:12 pm »
Эдравей!Бих искала да коментираш графиката ми.До сега не съм имала толкова дълъг цикъл.Според теб на какво се дължи,дали витамините вече регулират нещтата или на нещо друго,правилно ли съм отбеляэала ОВ?Благодаря ти! :youwoman: :bighug:
Аз не съм Денис, ама виждам само новата ти графика?! :ask:
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #161 -: Януари 31, 2009, 15:37:13 pm »
Denis,
............
Може да е рано още за тест.
Докато няма М и Бт е висока надежда има
Според мен О. е била или на 28 ден от МЦ или на 30 ден /липсва една стойност ,която би дала по-точен отговор/ - това означава че М трябва да е или на 42-43 ден или 43-44 ден, зависи колко е ЛФ при теб

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #162 -: Януари 31, 2009, 15:38:40 pm »
Денис ........
Супер е графиката ти до тук
Дано да стане  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #163 -: Януари 31, 2009, 15:42:32 pm »
Да и доки ................
Според мен О. е била на 24 ден от МЦ.
Лекарят може да е предположил, че О. е минала по ЖТ, а не по течност в Дъгл.пр-во.
Според мен 4 дни са доста, за да се задържи фолик.теч-ст, все пак тя е много малко

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #164 -: Януари 31, 2009, 18:34:48 pm »
Благодаря ти Денисче  :D,за отг,и аз си мисля за 24ти...
 :balk_21:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #165 -: Януари 31, 2009, 18:50:08 pm »
Фибчооооооо,доки а не е видял друго и да се е объркал  :wink:  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #166 -: Януари 31, 2009, 18:58:09 pm »
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕхааааааа
де тая фантазия  :D :lol: :bighug:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #167 -: Февруари 02, 2009, 08:03:25 am »
момичета погледнете и моята графика ,как ви се струва?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #168 -: Февруари 02, 2009, 08:41:53 am »
момичета погледнете и моята графика ,как ви се струва?
До тук графиката ти не показва да е имало О. Не си мерила редовно
Добре е да правиш и тестове за О.

ПП. Това, че графиката ти не показва О. не означава, че не е имало /може да е имало проблем с терм-ра, да не си мерила както трябва и т.н./

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #169 -: Февруари 02, 2009, 11:52:11 am »
Денис,благодаря ти за бързия отговор.може и да е така,но  тук имаше изказване ,че когато бт се задържи поне три дни високи стоиности, значило че  е  имало овулация така ли е или не съм разбрала. :wink:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #170 -: Февруари 03, 2009, 07:44:23 am »
Денис,благодаря ти за бързия отговор.може и да е така,но  тук имаше изказване ,че когато бт се задържи поне три дни високи стоиности, значило че  е  имало овулация така ли е или не съм разбрала. :wink:
Зависи от конфигурацията на графиката.Всяка графика се тълкува по различен начин. Графиките не може да се сравняват, въпреки че има един общ модел

Напр. при ЛУФ също има повишение на БТ и задържане на 3 та дори и на повече дни на висока БТ, но О. няма.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #171 -: Февруари 03, 2009, 11:03:35 am »
Радвам се,че поне при мен БТ спадна,защото си вървеше към права линия до края на МЦ.
Можеш ли да погледнеш Денис, дали е имало О. от миналата седмица до сега ,защото тия болки явно са О. , а вчера док, на прегледа се зарадва като видя белтъкоподбона Цс и ми каза че вероятно съм в О. Иначе имаш Лс от мен , другата седмица излизат резлутатите от цитонамазката, иначе ме чака колпоскопия  :?
Но поне май е имало О.
« Отговор #172 -: Февруари 03, 2009, 11:57:29 am »
здравейте, момичета
от много време следя този форум , но и така не се престраших да пиша или да попитам нещо , но най накрая ще го направя. Дали ще може да помоля denis ,да погледне моята графика и изкаже компетентното си мнение (нещо съвсем се обърка , трябва да ми дойде ,а симптоми няма ,освен една температура , която през деня стой 37.2, непрекъснато ми пресъхват устата и това главоболие, гърдите са наедрели и са само болезнени от външната им страна, в последните дни немога да спя спокойно, будя се по сто пъти , бодежи има в левия яйчник, апетит), за което благодаря предварително. На всички вас , които чакате като мен заветните   :bfp:, го пожелавам от цялото си сърце и душа
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 12:02:33 pm от djoli_1982 »
« Отговор #173 -: Февруари 03, 2009, 11:58:43 am »
Денис, би ли погледнала графиката ми, струва ми се че пак е малка разликата в БТ между двете фази :(

Тестовете за О като миналия месец пак не хванаха категоричен пик на ЛХ, но тогава с няколко прегледа беше доказана късна О.

Благодаря ти предварително.
« Отговор #174 -: Февруари 03, 2009, 12:45:12 pm »
      Здравейте мили момичена и ти Денис ! След голямата ми радост че всичко е ок с мен този път не мога да засека Ову , моля помогнете с мнение как са нещата по гражиката ми и дали според вас този месец , ще има изобщо и ако е защо ? Възможно ли е при тези лекарства да нямам!  :(
 Благодаря ви предварително!
« Отговор #175 -: Февруари 03, 2009, 13:42:03 pm »
Djoli,не се притеснявай само и изчакай да видиш дали БТ ще се повиши :)Графиката ти е много хубава :) По принцип този спад може да се дължи на евентуална идваща менструация,но докато я няма имай надежда ;) Просто изчакай 1-2 дни и ако няма лелка си направи пак тестче.Стискам пръстчета да е твоя месец  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

« Отговор #176 -: Февруари 03, 2009, 13:48:26 pm »
Шуши,след като пиеш Клостил не те ли следят на УЗ  :ask: Това е задължително,както и се надявам да имаш снимка за проходимост на тръбите,както и спермограма на съпруга.Иначе е безсмислено да пиеш това лекарство-не е безобидно!
Аз постигнах моето чудо именно с Клостил,като първия месец пиех по 1 табл. и не постигнахме ову.Оттам докито ми вдигна дозата на 2 табл.(1 сутрин и 1 вечер) и правех между 1 и 2 яйцеклетки :)Но задължително трябва да си под лекарски контрол!!!
А тези изменения в БТ може и да са именно на образуване на няколко яйцеклетчици ;)
Отиди на фоликулометрия и ще разбереш всичко,което те притеснява :) Дано всичко наистина да е наред! :crossfingers: yahoo_17

« Отговор #177 -: Февруари 03, 2009, 14:16:00 pm »
     Миличка plamitoto благодаря за отговора , аз ходих на доки преди 10 тина дни на 5 ден от МЦ то именно тогава , понеже аз съм в Бургас а тя в Сливен не ме вика на фоликометрия! Просто искаше след първия месец пиене на Костил да види дали дозата е достатъчна и дали да я коригира ! След като ме видя на Узи , каза следното , Матка много добро състояние , яйчници  вече няма кисти , само множество фоликоли , като във всеки имаше ясно изразен 1 който беше по голям от другите , размерите са в къщи сега наизуст не ги знам! И каза всичко е наред миналата графика на цикъла е перфектна , започвайте да работите по въпроса за бебе и си пиеш минималната доза костил половин хапче от 5-10 ден , плюс задължително фолиева и дуфастон ! Така 3 месеца , ако няма успех в което тя се усъмни при състоянието ми утивам да мислим други варианти! Ако ми закъснее , правя тест и продължавам само със дуфастона и фолиевата киселина! Дано се заблуждавам и се замислям прекалено много , просто май нетрябва да мисля а да съм спокойна и да си правим кекс редовно!  :) Все пак ако не отчета Ову този месец утивам пак на преглед!
« Отговор #178 -: Февруари 03, 2009, 14:28:19 pm »
Шуши,може да пробваш с тестчета за ову ;)Когато видиш две напълно наситени чертички правите поне 4 дни  :bed: подред.Аз пия Утрогестан,който е аналог на Дуфастона,просто от него ми ставаше лошо  :oops: Когато пиех Клостил трябваше да е от 15 до 25 ден и ако не ми дойде до 3-4 дни-тестче :) Така бях и този месец и после веднага продължих да го пия.Дано този месец да е твоя!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

« Отговор #179 -: Февруари 03, 2009, 14:33:14 pm »
shushy не разбирам твоя док. Дори и при минимална доза Клостил трябва да те следи, да види как нарастват фоликули, дали се пукат - даже е наложително да ти таймира овулацията, за да има смисъл от пиенето на тези лекарства. Това, че ги пиеш не значи, че със сигурнст ще имаш Ову ( не искам да те притеснявам ама моето мнение е такова, ако греша нека някой ме поправи). Ако фоликулите не се пукат стават кисти и може дори и след цикъла да не се изчистят а ти да си пиеш 3 месеца тези не особено безопасни хапчета напразно. Дано няма проблеми, но по-добре помисли следващия цикъл дали да ги пиеш без да си под постоянно лекарско наблюдение :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!