0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-4
« Отговор #180 -: Февруари 03, 2009, 15:07:14 pm »
 благодаря сърдечно на plamitoto за отделеното време, остава да се моля и лелката да ме подмине :youwoman:
« Отговор #181 -: Февруари 03, 2009, 15:24:07 pm »
За мен е удоволствие  :D Нали сме тук за да се подкрепяме и да си вдъхваме кураж и надежда!  :hug2: :crossfingers:

« Отговор #182 -: Февруари 03, 2009, 15:43:58 pm »
да, наистина е така ,нямам възможност да влизам вечер, защото вкъщи нямам комп., и за това през деня, докато съм на работа си крада време, за да ви препрочитам.От една година се опитваме да бебеправим , и за сега резултат няма, за това почнах да меря БТ, видях, че има смисъл от всичко казано тук. Трябвало е по рано да почна да го правя, но все си виках, а то ще стане другия месец.ДА ама НЕ.Имам една неуспешна бременност , и за това сега искам да съм по предпазлива.Благодаря ти
« Отговор #183 -: Февруари 03, 2009, 16:09:22 pm »
    Благодаря Ви сърдечно , мили момичета за подкрепата ! Неходя за съжаление на фоликометрия защото съм в Бургас а доки в Сливен и няма кяк да се получи , поради работата ми! Аз преди да започна каквото и да лечение преди повече от 1 год и половина , просто от качване на ряска кг за съжаление нямах цикъл повече от година , за съжаление от там дойде и пиенето на Дуфастон които даде от себе си още кг и Поликистоза още от началото , в един момент миналата пролет ни сполетя чудото , но за кратко се радвахме и след мисед и кюретаж , аз седнах и помислих сама за себе си ! Спрях всички хормони , започнах диета вече 5 месеца и реултат -19 кг , и ето вече се чуствам по добре след прегледа доки ми каза благодарение на диетата вече няма поликистоза , за съжаление за наша сигурност продържавам с дуфастона защото именно тои ми беше причината за миседа , защото беше много нисък /прогестерона / !  Това е от мен и наистина имам страхотно доверие на тази лекърка , защото след нейното насърчаване аз стигнах до тук ! Много ми е близка и не мисля , че по някакъв начин през пръсти нщо върши спрямо мен!  Смятам ако няма Ову да и звънна ипак да се видим на преглед! Благодаря ви много отново , дано не съм ви отегчила с моите писания!  :D Хубава вечер!
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 16:11:19 pm от shushy »
« Отговор #184 -: Февруари 04, 2009, 10:06:28 am »
Момичета здравейте . Бихте ли коментирали графиката ми до момента - само да добавя , че меря БТ орално . И имам един въпрос ( дано не ви се стори глупав  :oops: ) - възможно ли е да имате симптоми на овулация , а всъщност да няма такава . Предварително  :thankyousign: Лек ден на всички .

*
« Отговор #185 -: Февруари 04, 2009, 19:05:33 pm »
Денис здравей !
Мисля че имам пак проблем
Ето резултатите от днешните изследвания на 4 ден от МЦ
Резултати
Оестрадиол 20.36pmol/l   Реф ф.ф.- 46-607 ;о.ф.- 315-1828; л.ф.-161-774
FSH- 12.97 U/l  Реф Реф ф.ф.- 3.5-12.5 ;о.ф.- 4.7-21.5; л.ф.-1.7-7.7
LH - 7.92 U/l  Реф Реф ф.ф.- 2.4-12.6 ;о.ф.- 14.0-95.6; л.ф.-1-11.4
Кажи си мнението за Оестрадиола какво означава като е нисък ?
А FSH ?И то не е на ред ?
Нищо не е на ред  :balk_146:
В петък ще ходя на док но съм се притеснила вече много!
[/url]
« Отговор #186 -: Февруари 04, 2009, 19:24:42 pm »
denis,
Би ли погледнала вече моята... кога ли мога да ида на лекар или + тест?
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #187 -: Февруари 04, 2009, 19:42:06 pm »
 Ivaila защо не си пуснеш кръвен тест?Успех дано да е  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #188 -: Февруари 04, 2009, 19:43:19 pm »
Ив,Успех!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #189 -: Февруари 05, 2009, 07:37:38 am »
Денис ...............
Изследванията ти показват че най-вероятно няма да има О. този МЦ - само това, така че не се притеснявай много. Всеки МЦ си е сам за себе си и това, че сега няма О., не означава, че другият няма да има. ФСХ се е форсирал доста с цел да се 'образува' фоликул с яйцеклетка и дори и да има все пак фоликул, яйцеклетката може да не е годна за оплождане /лошо качество на фоликула/.
Ще чакам с нетърпение да споделиш какво е казал лекарят ти.

ПП. И пак - не се притеснявай, понякога се случват такива неща. Ако беше всичко идеално, то всяка жена всеки МЦ  ще зачева без проблем. Много са причините поради които зачеването става толкова трудно. Вярно, че фоликулите са много,но не всички са с еднакво и добро качество.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #190 -: Февруари 05, 2009, 07:41:31 am »
Момичета здравейте . ..........
До тук графиката ти е добре, но е по-добре да мериш анално, защото оралното мерене е доста неточно.
О. по никакакъв начин не може да се усети със сигурност. Може само да се предположи - с тестове за О. и да се опитаме да покажем и докажем/но не 100%/- чрез измерване на БТ.
Тестовете за О. може да покажат кога трябва да има О. и въпреки това такава да няма

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #191 -: Февруари 05, 2009, 07:44:04 am »
denis,
Би ли погледнала вече моята... кога ли мога да ида на лекар или + тест?
Според мен О. е била на 20/21 ден от МЦ. До тук графиката ти е добре. М трябва да е на 35 ден от МЦ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #192 -: Февруари 05, 2009, 07:46:35 am »
Радвам се,...........
Да, може да си в О. но БТ нищо не ми говори за сега. Трябва да минат още няколко дни

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #193 -: Февруари 05, 2009, 07:50:36 am »
здравейте,..........
Съжалявам, че не можах да ти отговоря по рано, но нов МЦ - нов Късмет.
Пожелавам ти скоро да се похвалиш с най-прекрасната новина

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #194 -: Февруари 05, 2009, 07:53:39 am »
Денис,.........
Не съм сигурна дали е имало О.
Според тестовете - не, но има вероятност О да е била на 13 ден от МЦ /според тестовете + БТ/
Добре е обаче за по-сигурно да те види лекар

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #195 -: Февруари 05, 2009, 07:59:58 am »
      Здравейте.................
До тук графиката ти не показва да е имало О.
При клостила, дозата е добре да е нарастваща, задължително те следят на УЗ и ако има проблем с О. тя може да бъде подпомогната. Дори и да ти е добър лекаря / а според мен не е/след като не може да го посещаваш редовно, намери някой дори и малко по-малко добър но да те види на УЗ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #196 -: Февруари 05, 2009, 11:44:52 am »
Нанесох още няколко стойности , а БТ подна още и сега е 36 и 7 , макар и мерена в 6 и 15. Погледни и 2-те ми графики , в едната съм отбелязала О.-19 ден. Сега дано се по изясниха нещата и не те затруднявам  :?
Ще изчакам още няколко дни  :wink:
« Отговор #197 -: Февруари 05, 2009, 11:56:49 am »
благодаря ти denis за отделеното време, всеки си има задължения ,ще продължавам да следя всичко ставащо тук, и да се похваля купих си картички за Св.Валентин , помагащи на "Сдружение Зачатие".Този месец ще правя и тестове за О., така , че дано се получи.Никога не трябва да се предаваме, после даже ще ни е по- сладко и ще знаем през какво сме минали , за да изпитаме наистина чувството наречено Щастие да си мама.На всички момичета тук пожелавам , да се все така сплотени от този прекрасен форум и скоро да видят тези две чертички :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #198 -: Февруари 05, 2009, 14:09:04 pm »
Нанесох още няколко стойности , а БТ подна още и сега е 36 и 7 , макар и мерена в 6 и 15. Погледни и 2-те ми графики , в едната съм отбелязала О.-19 ден. Сега дано се по изясниха нещата и не те затруднявам  :?
Ще изчакам още няколко дни  :wink:

Гледам ги   :D - но, не съм сигурна сега дали си в  О., още е много рано за коментар

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #199 -: Февруари 05, 2009, 18:33:29 pm »
Тази нощ получих кръвоизлив....  нормално ли е температурата да е след него 36,9-37,00 при условие че се отчита като М. примерно.... ne bi li triabva;lo da e spadnala?
« Последна редакция: Февруари 05, 2009, 18:58:49 pm от Ivaila »