0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Дайте да ви видя графиката-4
« Отговор #140 -: Януари 27, 2009, 09:04:10 am »
Здравейте ................
Не съм сигурна дали е имало О.
Не си мерила редовно, трябва да е от М до М.
Добре е да правиш и тестове за О.
Съжалявам

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #141 -: Януари 27, 2009, 11:11:23 am »
Денис, аз  съм отбелязала  в  първия  ден от МЦ е  36.45 а  до този момент градуса е по голяма 0.4 ралика. това може ли  да  подскаже  че  е имало овулация  дори  само  и на  този  ден  от  ЛФ.аз  нарочно не съм я  мерила  тогава.но  ако  найстина  нямам овулация този месец, другия месец ще  ида  на екограф  да  ме  наблюдава  на 13.14. и 15 ден  от мц.благодаря ти за  бързия  отговор. :D
« Отговор #142 -: Януари 27, 2009, 11:25:13 am »
Денис, аз  съм отбелязала  в  първия  ден от МЦ е  36.45 а  до този момент градуса е по голяма 0.4 ралика. това може ли  да  подскаже  че  е имало овулация  дори  само  и на  този  ден  от  ЛФ.аз  нарочно не съм я  мерила  тогава.но  ако  найстина  нямам овулация този месец, другия месец ще  ида  на екограф  да  ме  наблюдава  на 13.14. и 15 ден  от мц.благодаря ти за  бързия  отговор. :D

С едно мерене и с едномесечно наблюдение е почти безмислено .... Това че един ден е била 36,45 не значи че не е грешка в термометъра и как е било в следващите дни.
 Аз се наблюдавам вече година и пак не мога да съм сигурна дали има и кога О.
Бъди малко по съвестна в меренето следващия месец  :wink:
*
« Отговор #143 -: Януари 27, 2009, 11:39:29 am »
Ivaila,можеш да видиш  и предишни  мой графики не пропускам и месец,но вече взе да ми писва от това мерене и пак не мога  да определя овулацията си МЦ е 27-28 дни ,ще ида на екограф за да установи дали имам ову.въобще.за да взема мерки да се лекувам и ли е инцидентно само този месец. можеш да влезиш в моите графики с psp.приемам всякакви съвети. :oops:
« Отговор #144 -: Януари 27, 2009, 11:43:15 am »
Съжалявам но аз виждам само последната. Извинявайте моля  :oops:
« Отговор #145 -: Януари 27, 2009, 11:47:16 am »
Сега ги погледнах.....Виждам че пак нямаш поне един месец от край до край с мерене.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #146 -: Януари 27, 2009, 12:55:28 pm »
Денис би ли погледнала и моята графика ? Не мога да си обясня само защо винаги на 13-ти ден от МЦ има скок в Т. Може да е случайно, но пък мисля че все е преди Ову..
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #147 -: Януари 27, 2009, 15:10:49 pm »
Денис би ли погледнала и моята графика ? Не мога да си обясня само защо винаги на 13-ти ден от МЦ има скок в Т. Може да е случайно, но пък мисля че все е преди Ову..
Невъзможно е да се търси логика в една стойност, а и различните очи виждат различни неща  :wink: Аз виждам по скоро спад в БТ преди О.  :D По време на ФФ  Бт си варира нагоре на долу, но в определени граници, следва спад /преди О./ и след това повишение.
Всичко си е както трябва.
Това вариране в БТ се дължи на естрогените и прогестерона. Преди О. има пик на естрогените и това води до спад в БТ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

ааа

« Отговор #148 -: Януари 28, 2009, 13:08:14 pm »
Denis,
моля те да видиш отново графиката ми.Има ли вероятност да няма бременост и температурата да се задържи висока-т.е. да има проблем с хормоните?
Благодаря предварително!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #149 -: Януари 30, 2009, 01:10:26 am »
Денис,от прегледа днес стана ясно,че О тоя месец е имало,видя се ясно фоликулярна течност,доки каза,че тя се задържа в тялото няколко дни,но не се обоснова
:ask:
колко дни точно???
Имаш ли инфо по въпроса???
Благодаря ти...
пп пуснахме хормони - всичко е ок,в норма,яйчниците също са в отлично състояние :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #150 -: Януари 30, 2009, 16:35:47 pm »
Денис, я дой едно мнение.  :wink:
Не меря редовно Бт , и по пропускам ,така че може и да не опредлеми имало ли е точно О. по графика. В понеделник съм на преглед -извънредно , но ще ти обясня в Лс , а днес ми е 16-ти ден от Мц. БТ е висока сега във ФФ,но сигурно ще има О. Кажи нещо  :lol:
*
« Отговор #151 -: Януари 30, 2009, 16:51:14 pm »
Здравей Денис,
Би ли погледнала и моята графика? Не знам защо, но нещо този път не ми харесва и се чудя дали е имало изобщо Ову  :(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #152 -: Януари 31, 2009, 09:46:25 am »
Денис,............
Ден -два, но това е индивидуално. Незнам дали знаеш но в тази течност има хормони, които са доста важни за целия процес /хипоталамус-хипофиза-яйчници/ :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #153 -: Януари 31, 2009, 09:48:18 am »
Денис,  ............
Според мен пак има нещо нередно - най-вероятно повече фоликули или ПК на някой яйчник.
Пиши след прегледа
Успех :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #154 -: Януари 31, 2009, 09:51:30 am »
Здравей Денис,
.................
Според мен до тук няма проблем.
О. е била на 13 ден от МЦ.
Явно те притеснява спада на 16 и 17  ден от МЦ - не е проблем, може би се дължи на по-високи нива на естрогените.
Добре е Бт да се задържи около 37.1

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #155 -: Януари 31, 2009, 09:52:19 am »
Denis,
моля те да видиш отново графиката ми.Има ли вероятност да няма бременост и температурата да се задържи висока-т.е. да има проблем с хормоните?
Благодаря предварително!
Ригистрирай се и си сложи графиката в подписа
 :D моля

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #156 -: Януари 31, 2009, 11:10:33 am »
Denis,
успях да вляза в профила си и май и да прикача графиката.Сега можеш ли да погледнеш графиката ми.Вчера правих тест-отрицателен-значи не е бременост, а температурата се задържа висока:(
Благодаря!
*
« Отговор #157 -: Януари 31, 2009, 12:46:35 pm »
Денис би ли видяла и моята графика. Тази Т ме притеснява че е много еднаква. Това дали е проблем
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #158 -: Януари 31, 2009, 12:52:19 pm »
Денис,............
Ден -два, но това е индивидуално. Незнам дали знаеш но в тази течност има хормони, които са доста важни за целия процес /хипоталамус-хипофиза-яйчници/ :D
Да и доки така каза - аз понеже съм нетърпеливка и му се обадих да питам,според него О е била на 28 или 29,ама защо според графиката не е така???Ей това ми е интересно,аз отбелязах 24ти,но.... :ask:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #159 -: Януари 31, 2009, 13:27:56 pm »
Эдравей!Бих искала да коментираш графиката ми.До сега не съм имала толкова дълъг цикъл.Според теб на какво се дължи,дали витамините вече регулират нещтата или на нещо друго,правилно ли съм отбеляэала ОВ?Благодаря ти! :youwoman: :bighug: