0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

haks

Здравейте!Отдавна посещавам този сайт,но сега реших да ви споделя моя проблем.От 3г.правим опити да забременея,но неуспешни.Имам нередовен цикъл и реших да отида на лекар миналата година.Откри ми кистозни яйчници,малка матка.След като си направихме изследвания се оказа и висок пролактин,а мъжа ми добре.В деня,когато бяхме на преглед,лекарката установи,4е имам ову и каза да ,4е това било голям шанс.Изпълнихме вси4ко по график и си пиех и по едно аспирин4е, и два дуфастона предписани,така 10дни.От 4дни не ги пия и не ми е дошло,а през тези 15дни ме боли ниско долу корема,кръста,гърдите също.Незнам кога трябва да ми дойде ,лекарката беше сигурна,4е ще забременея.БТ от 3дни ми е 37 Дайте съвет! :) [/b]
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Не че съм голям специалист, но може би си бременна, защо не си направиш тест?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
По принцип трябва да ти дойде до 10 дни. Аз също пия Дуфастон и ми дойде точно на 4-я ден след като ги свърших. Според мен по-добре си направи тест. УСПЕХ!!!
haks, какво стана? Направи ли тест?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
За какво е пила Хакс аспирин след Ову???

Абе попринцип Аспирин се пие при завишен МАТ (нещо такова беше). В други случаи е противопоказен при бременност.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
направи тест!
аспиринчето от колко милиграма е?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

:D И моят съвет е първо доа направиш тест! Дай боже да е "+" !
При прием на този медикамент е нормално да имаш напрежение в гърдите и тежест ниско в корима. По принцип до 10-я /най-късно/ден трябва да ти дойде.
*

haks

Дойде ми на 6ти ден,сега по4вам Достинекс,след това снимка
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Съжалявам, че не е станало този цикъл, Хакс  :kiss: Пожелавам ти следващия месец да успеете и да се хвалиш вече с  :bfp:

Ве4е се регистрирах,аз съм haks.Благодаря на вси4ки за съветите!
Честита регистрация, Хакс/Тина, добре дошла :D

Стискам ти палци за скорошен успех :D
Благодаря ти, Бени!

*

Anonymous

Момичета,а дуфастона влияе ли в/у базалната температура-повишава ли я? :roll:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Цитат на: Anonymous
Момичета,а дуфастона влияе ли в/у базалната температура-повишава ли я? :roll:

Здравей!
В листовките пише че не би трябвало да я повишава.
Аз съм пила и немисля така.При мен БТ беще по-висока от обикновенно ( с 0,1 градус).По-дълга ЛФ от обикновенно.
Може би при всеки е индивидуално.
Прогестерона( дуфастон) не се натрупва,след приема, до 4-5часа той се отделя.По тази логика не би трябвало да влияе на БТ.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум