Няколко дни не съм влизала във форума и докато изчета всичко...
Днес и аз питах моя доктор за биохимичния скриниг и той ми каза, че напоследък от Майчин дом връщали бременните, на които им е направено ехографско изследване за седмицата и деня на друго място, а не при тях. Уж, на жълтите бланки, които си взех от Майчин дом пишеше, че не е задължително ехогр. изследване да е правено при тях, пък сега друго се оказва. Явно искат да си платиш при тях. Ще взема да се обадя все пак преди да ида, за да ми разяснят, че поне да не се разкарвам излишно до моя д-р.
А относно токсоплазмозата, не исках да стряскам никой
. Прочетох, че можело да имам имунитет, ако съм я изкарала преди това. Да, ама аз котката от няма и една година я имам, дали е възможно? Както и да е, дадоха ми днес направление и за това изследване . Аз не знаех, че е задължително.
За витамините - днес специално попитах трябва ли да пия някакви, но при условие, че хапвам плодове и зеленчуци нямало нужда.
Питах и за превантивни мерки, относно страшния грип, който пътува към България. Оня ден се наплаших от новините. Та д-ра ми каза, че мога да пия Espertox или Gripheel.
И последно, че поста стана прекалено дълъг
, от ехографа днес се видя, че плацентата ми била ниско прикрепена
. Засега било рано за притеснения и не е показателно само от днешния преглед, ама пуста паника... Иначе бебо в такива танци се беше развихрил