То и моят организъм явно е от тези с носенето на повече.
Досега стойностите винаги са били между 12 и 13, според д-р Сигридов - на горна граница.
Стойност от 16 обаче му се видя висока и каза, че ако се задържи така ще ми даде широкоспектърен антибиотик. Аз съм скарана с антибиотиците от дете - просто или не ми действат, или едно оправят, друго развалят. Все си мисля, че имат пръст и в аборта ми миналия път след като пих 3 пъти антибиотик за 4 месеца бременност.
Урината ми е чиста, пуснах и стерилна. Микробиология не съм правила скоро, планирам при следващото посещение в ЖК след 10 дни да пусна нова, иначе нямам някакви оплаквания в тази област.
СУЕ при първото изследване беше 25 (горна граница 20), според д-р Сигридов даже е много ниска за бременни и не показва наличие на инфекция. Иначе и двете ПКК са с диференциално броене, но не му отбирам на него. Д-р Сигридов обаче не видя нищо обезпокоително и там, каза че стойностите отговарят на левкоцити около 12 при първото изследване. Та от цялата работа се оказа, че само левкоцитите показват нещо нередно... Второто изследване не го е виждал още. А аз не се чувствам болна, е, замаяно и изморено ми е, но съм с анемия и ниско кръвно, та не виждам нищо нередно.
CRP не съм пускала досега.
Многото ми притеснения идват от факта, че имам аборт след тежка вътрематочна инфекция, остатъци от която лекувах до последно преди ИКСИ-то през лятото. Последните ми изследвания тогава бяха добри и д-р Стаменов даде зелена светлина, но каза, че риск да се появи отново инфекцията, ще има през цялата бременност. Та затова съм си и на тръни...