0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Тема на бременните № 35
« -: Януари 14, 2009, 10:07:12 am »
Хайде много бременни, много положителни тестове и щастливи раждания!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: Тема на бременните № 35
« Отговор #1 -: Януари 14, 2009, 13:39:21 pm »
Айде бременелки :)леко бременеене,
много нови мами и здрави бебчета!
*
« Отговор #2 -: Януари 14, 2009, 16:51:10 pm »
Записвам се  :D

Много бременни да има в новата тема!!!
*
« Отговор #3 -: Януари 14, 2009, 18:49:20 pm »
Здравейте, момичета! Честита ви нова тема и да се напълни с много бременни!  :)

Имам един въпрос - цял следобяд ме боли стомахът, но болката отива нагоре към диафрагмата. Чудех се дали няма нещо общо с киселини, въпреки че още нямам такива. Или ще да е от един сок от грозде, който пих.  :?

« Отговор #4 -: Януари 14, 2009, 20:13:26 pm »
Честита нова тема момичета!Много нови бременелки,и една прекрасна бременност на всички бъдещи мами! preggo
« Последна редакция: Януари 14, 2009, 20:43:00 pm от sweet_baby »
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #5 -: Януари 14, 2009, 20:27:42 pm »
Честита ви нова тема, да препълва и прелива :lol:

Деси, едва ли е от сока. По-скоро моменто неразположение.
Ако си имаш и гадене и повръщане, то си е нормално.
Да ти минава бързо :)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #6 -: Януари 14, 2009, 20:43:51 pm »
   Честита нова темичка!Да е късметлийска и да бъде обогатена с нови попълнения! :D

П.П.Аз вече се записах за ЖК.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #7 -: Януари 14, 2009, 20:55:01 pm »
Здравейте,момичета!Надявам се да ме преимете сред вас,защото и аз чакам бебче!След много опити и мъки най-после и при нас се случи чудото!Желая ви лека бременност!
*

Aubergine

« Отговор #8 -: Януари 14, 2009, 21:40:08 pm »
Да е на късмет новата тема и много нови попълнения да има!

Блу скай, бе щом не е ниско долу болката - няма да се шашкаш :lol: Шегувам се, възможно е и да е от сока, чувствителни сме сега.

eveishan  :welcome:

Аз утре съм за пръв път на ЖК, в тъмни зори ме вика докторът 8)
*
« Отговор #9 -: Януари 14, 2009, 23:27:05 pm »
Благодаря ви много, момичета!

Една колежка ми каза, че вероятно има нещо общо с киселините. Пих два спрайта, а хич не съм по газираното, и вече съм добре.  :D

Надинче, повръщане не съм имала. Гадене около 5-6 пъти до тук. Така че, не е от това. На обяд ядох gnocchi и моята колежка твърди, че вероятно от тях било.

*
« Отговор #10 -: Януари 15, 2009, 08:36:31 am »
blue_sky, аз не мога да пия никакви натурални сокове и газирани напитки - веднага получавам жестоки киселини. Пробвах да си цедя фрешове - и от тях същата работа. Пия само мляко, айран, чай, вода и сутрин кафе. За мен си е от соците твоето неразположение.

eveishan,добре дошла. Прекрасна и спокойна бременност ти желая!

Бари, браво аз се надявам другата седмица да свърша тази работа.
*

Aubergine

« Отговор #11 -: Януари 15, 2009, 10:28:11 am »
Бях на ЖК, бебето не спря да шава - успях да го видя на мъничкият монитор :) Взеха ми секрет и кръв, на регистратурата нямаха да ми върнат, аз пък нямах дребни пари, та докторът ми додаде 1 левче - егати позора :lol:
Резултати - понеделник. Каза, че е добре шийката, но на мен 3,18 не ми звучи никак добре. Или пък не чух правилно, че в кабинета имаше и други доктори и сестри и си говореха... Така или иначе в събота съм при д-р Сигридов.

Мидж, измисли откъде да си набавяш витамини, нали от пресни плодове да не ти става така?
« Отговор #12 -: Януари 15, 2009, 10:39:58 am »
Eveishan добре дошла в нашата групичка
лека бременност ти желая  :P
*
« Отговор #13 -: Януари 15, 2009, 10:44:18 am »
Оооо, Патладжани, аз плодове и зеленчуци ям много. Само цитрусите съм ги отсвирила и то не напълно - мандарини набивам и помело (опитайте ако не сте пробвали, много ми допада), но основно вечер след хранене, а не като закуска между храненията - тогава имам проблем. Киви ям много, че имам проблеми с 00, а то определено помага на перисталтиката, ябълки яко...

Браво за ЖКто. Другата седмица ще те разпитвам, че като се знам ква съм куха и все неразбрала.
*

Aubergine

« Отговор #14 -: Януари 15, 2009, 10:56:13 am »
О, помело - любим плод, ядеш много и дълго :D Само да има кой да ти го обели. Аз главно цитруси набивам.
Плодове по принцип гледам да ям на гладно, че се усвояват по-добре, но ти не си и помисляй да пробваш, че ще ти разкажат играта на стомаха. И никакво киви не ми помага за 00, но на мен нищо не ми помага, така, че не се впечатлявам :twisted:

Нямаш проблеми за ЖК, отидох в 7:30, в 7:40 бях в кабинета, в 8:17 бях в колата - с взимането на кръв, събличането за преглед, паркирането и т.н. Много са бързи там, че много сме гаргите на клона.

Пожелавам хубав ден на всички!
« Отговор #15 -: Януари 15, 2009, 11:40:18 am »
Блу Скай, киселините , ако изобщо ги има, са на по-късен етап. Плодът нараства и притиска стомаха. Намаленият обем на стомаха води до връщането на киселини в хранопровода. Единственото, което ме облекчаваше, беше спането в полу-седнало положение. Дано не ти се налага :D
*

ckarabei

• **
  • 73
  • "Не мразя, не прощавам, не съдя и не съжалявам."
« Отговор #16 -: Януари 15, 2009, 12:08:36 pm »
Здравейте момичета!!!  :balk_64:
За първи път пиша в тази тема, просто изчаквах да мине и моята ЖК /в пон.12-ти/, че да споделя и да се похваля. И аз като теб Aubergine резултати - понеделник. Моля се дано да бъде всичко нормално  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Вчера бях и на кардиограма и зъбен статус, които трябва да занеса на док.като отида за резултатите.
Блу Скай, колкото до болката и аз я имам точно под десните ребра, в началото и аз се шашках ама вече е почти всеки ден.Споделих с родили вече жени и ме успокоиха, че и те са я изпитвали /било нормално :wink:/. Лек и спокоен ден от мен!!!

Живей сега, Усмихвай се сега, Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре.
« Отговор #17 -: Януари 15, 2009, 12:37:21 pm »
blue_sky, на мен ми прилича на киселини. Аз имах в твоите седмици, но при мен беше от повръщането и гаденето. Сега пак имам, но по друга причина - матката вече притиска стомаха. Намери с какво да ги облекчиш - на мен ми помага дюля, а в твоите седмици много ми помагаше кока кола.  :oops: Сега само Талцид ме спасява временно.
ckarabei, твоята болка е по-различна - точно под ребрата вдясно, нали? Онзи ден питах д-р Сигридов за нея - от притискането на стомаха е, матката го набутва под ребрата, при мен я има след ядене, за около час, после отминава до следващото хапване.
Патладжанке, ще трябва да я следите тази шийка май.  :? Питай д-р Сигридов, но за мен е малко по-къса отколкото трябва. Моята сега е 3,27.
Микробиологията платена ли беше на ЖК? Че в клиниката нямаше как да пусна нова, нали няма стол горе, а на 4ия етаж знаеш какво е... Та мисля като ходя сега при Ташков да си поискам там да ми я направят.
  09.11.2007
*

Aubergine

« Отговор #18 -: Януари 15, 2009, 12:44:46 pm »
Жабче, нищо не плащах, освен тия проклети 2 лв.
И аз се чудя, защо каза, че е добре шийката. Дано да не съм чула правилно, защото доста скъсена ще да е от последния път - беше 3,4- 3,6.

ckarabei  :welcome:
« Отговор #19 -: Януари 15, 2009, 12:48:47 pm »
Жабче, нищо не плащах, освен тия проклети 2 лв.
И аз се чудя, защо каза, че е добре шийката. Дано да не съм чула правилно, защото доста скъсена ще да е от последния път - беше 3,4- 3,6.

ckarabei  :welcome:
Правилно си чула и ти е добре шийката.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]