0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 35
« Отговор #200 -: Януари 25, 2009, 17:19:12 pm »
Пете, кога ти честитих, а ето че вече ще раждаш  :D
Как лети времето.
Най-прекрасната среща с малчо желая  :D

lb2f
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #201 -: Януари 26, 2009, 08:51:58 am »
Пете, леко раждане и най-незабравимата среща!
*
« Отговор #202 -: Януари 26, 2009, 10:41:55 am »
Здравейте момичета :).Моята докторка ми изписа някакви витамини "Пренатал"-мисля че така бяха :oops:.Обаче никъде немога да ги открия.Някой ако ги взима моля да напише откъде ги е намерил,защото матерната са много големи и се затруднявам с преглъщането :D

*

Aubergine

« Отговор #203 -: Януари 26, 2009, 11:08:58 am »
Здравейте от родна територия!
Благодаря на всички за подкрепата, през цялото време ви четях през телефона, умишлено не пожелах лаптоп, че щях да изчета де що има страховити истории.
Страхотни сте и наистина ми беше много окуражаващо да прочета как всички ми стискате палци! :youwoman:
Благодаря на пресаташето Доньо, оценявам търпението с което изслушваше мрънкянето ми и ме успокояваше. Сигнус+Бери=ВНЛ :biglove: :D

Стефи, наистина е трябвало да ми зашият устата, сестрата, която ме е качвала от операционната до отделението каза, че не съм спряла да дърдоря, хвърли ме в смут, защото не пожела да каже какво съм говорила, но било много :oops:

Иначе всичко с мен е наред, с изключение на факта, че разбрах що е то контракция, още преди самия серклаж.. Вчера сутринта много ме боля корема и изведнъж почувствах изтощение от това непрекъснато тревожене и треперене..

Леко раждане на Петя! :crossfingers:
via , албумин може да се изследва и в кръвта. Лека бременност! :)
Парси - виж тук.

Малко като на Оскарите, но да не забравя да благодаря на още един човек - поддържах връзка с Нани през цялото време и съм и безкрайно задължена за професионалните разяснения на някои неща, които не притесняваха и за подкрепата! :hug2:

Сега си гушкам котките и съм щастлива. Дано нещата са наред занапред.

:grouphug2:
*
« Отговор #204 -: Януари 26, 2009, 11:14:01 am »
Така , изчетох те търпеливо и се чудя колко време си го писала това, при положение, че имаш заповед да лежиш!
Още малко и ще дойда да ти кръцна кабела на интернет в комбинация с порция бой!
Не ми досаждаш по телефона, тикво, нали и аз ти звъня! Стискай грахона и пази дивана - тва ти е най-важното в момента! Много те целувам и обичкам, гадина такава!
Всичко ще е наред ще видиш!
« Отговор #205 -: Януари 26, 2009, 12:14:29 pm »
Така , изчетох те търпеливо и се чудя колко време си го писала това, при положение, че имаш заповед да лежиш!
Не ми досаждаш по телефона, тикво, нали и аз ти звъня! Стискай грахона и пази дивана - тва ти е най-важното в момента! Много те целувам и обичкам, гадина такава!
Ми това е положението, Дони! Лудото си остава лудо :lol:
Целувки и прегръдки от мен, Бери! :lol:
*
« Отговор #206 -: Януари 26, 2009, 12:27:50 pm »
Радвам се да те видя пак тук на пряк отчет, Патладжанче!

*
« Отговор #207 -: Януари 26, 2009, 12:44:14 pm »
Привет на Патладжана :bighug: Липсваше ни!

Дано всичко лошо е в миналото вече! Само спокойствие и почивка сега ( щом Дони казва  :lol: )
*
« Отговор #208 -: Януари 26, 2009, 13:17:52 pm »
Патладжанче-благодаря ти :)

*
« Отговор #209 -: Януари 26, 2009, 14:04:15 pm »
Патладжанче, радвам се, че си вече вкъщи, но сега пази леглото, щом трябва.  :)

Дони, като се замисля, ти откъде знаеш, че тя не е с лаптопа в леглото?  :wink:

*
« Отговор #210 -: Януари 26, 2009, 14:23:18 pm »
Патладжанче, добре дошла отново в нашите редици! Радвам се, че всичко е наред! :bighug: Парси, мисля, че не това са витамините Пре-натал, които е имала предвид патладжанчето, поне тия, които на мен ми ги препоръчаха успях да ги открия в аптека Ремедиум, струват около 40 лв. и са 100 хапчета. Аз обаче не си ги взех, едно че ми се видяха доста скъпички, друго, че по принцип не съм фен на химията. А за Матерна да не си посмяла да пиеш, нея вече доста гинеколози я отричат, а и защо си решила, че трябва да се тъпчеш с витамини?! Мен една приятелка, колкото и да се опитва не можа да ме убеди, че трябва да пия витамини и тва си е! На мен сега док. ми изписа малтофер, че ми е малко нисък хемоглобина, та го вземам от дъжд на вятър, когато се сетя. Но, ако нямаш други проблеми изобщо не ти са нужни тия витамини, залагай повече на естественото - плодове и зеленчуци! Това не значи, че трябва да ме слушаш, естествено... :D Както прецениш, но мисля че ти изтъкнах достатъчно доводи. Иначе за пре-натала наистина съм чувала, че най-лесно се усвоявал от организма и тен подобни, ако ти се дават толкова пари - действай! Но за мен лично - няма с-л.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #211 -: Януари 26, 2009, 14:32:05 pm »
Ми това е положението, Дони! Лудото си остава лудо :lol:
Целувки и прегръдки от мен, Бери! :lol:
:flower: И от мен поздрави и прегръдки! :crossfingers:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #212 -: Януари 26, 2009, 14:49:02 pm »
Момичета, някоя от вас да има отоци и да знае освен ПКК и урина за албумин нещо друго изследва ли се? Едната ми ръка е с два см. по-дебела от другата и казаха че е физиологична промяна от бременността, ама аз ако от началото се надувам като балон не искам да си ппредставя накрая какво ще бъде 8O

следи се за албумин в урината (не в кръвта, Aubergine!) - както чрез обикновена проба, така и чрез измерване на количество с 24-часово събиране на урина. освен това, се следи кръвното налягане редовно.
не е нормално да имаш отоци толкова рано, а и те обикновено не са по ръцете.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #213 -: Януари 26, 2009, 15:41:55 pm »
Ясно.Мерси. :wink:

*
« Отговор #214 -: Януари 26, 2009, 15:44:05 pm »
Добре дошла на мама Патладжанка!
« Отговор #215 -: Януари 26, 2009, 15:48:11 pm »
Привет, Патладжане!
Радвам се, че всичко е минало и вече си си в твоето легло! Дано няма вече притеснения от тоя сорт! А сега - почивай повечко!

« Отговор #216 -: Януари 26, 2009, 16:01:50 pm »
Добре завърнала се на мама Патладжанка!
Радвам се че всичко е минало вече и то добре. Сега само да пазиш леглото и кажи на твойто да те поглези. Заслужаваш си го!!! :P :P :P

Много се е изписало и много неща за съжаление не успях да прочета, но ще ми простите.
Ние с бебо сме добре, растем, а дрехите все повече започват да ме стягат и да казват "купи си нови".  :lol: :lol: :lol:

Това е засега!
чао на всички и лек ден.  :D :D :D :D :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #217 -: Януари 26, 2009, 16:02:48 pm »
Бери, добре дошла! Почивай и само хубави мисли да минават през главицата ти.  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #218 -: Януари 26, 2009, 16:21:38 pm »
Нуну,да ти кажа и на мен доки ми препоръча ако си хапвам плодове и зеленчуци изобщо да не пия витамини-само вит.С на ампули от време на време заради вирусите обаче аз все се чудя дали на бебо това ще му е достатъчно :)

*
« Отговор #219 -: Януари 26, 2009, 17:35:20 pm »
Патладжанче,добре дошла  :D!
Почивай си и се пази!