Уж вече съм мама, а честичко си влизам тук - нали и аз чаках дълго, дълго за бебче... Мечтите се сбъдват, внимавайте какво си пожелавате... Така-а-а... Искам да ви питам да не би случайно да страдате от илюзията, от която страдах аз - а именно че бебето ще реши всичките ви проблеми, защото това ... просто не е така! Не искам да ви плаша, но и да имаш дете понякога не е лесно, сигурно го знаете де - и то не самото невинно детенце е виновно за това, а аз самата - изпаднах в много тежка следродилна депресия около месец и половина след като родих, а така го исках... Няма застраховани от нищо! Сега все още пия хапчета, та да не мисля за ГЛУПОСТИ... И ходя и на психотерапевт, та да оздравея напълно... Така че глезете себе си, мъжа си, близките, още сега, и не забравяйте колко много се обичате дори и след като се сдобиете с рожбата си, в което не се съмнявам изобщо!!! Както и да е, знайте, че едно бебе иска за себе си много повече финанси, време и внимание, отколкото един възрастен човек - може би тези неща ги знаете идеално, но ако не сте си ги мислили досега, може би сега е моментът да се попитате наистина ли знаете какво ви очаква, наистина ли сте готови? А въпросната приятелка, която забременява нежелано на всеки 2 години, ЗАЩО не се пази по някакъв начин? С приятелски поздрав - Деси.