това, което прочетох, ме учуди безкрайно.
Първо да уточня, че не познавам доктор Александров изобщо.
Виждам, че много хора са останали доволни от услугите му.
Но, това значи ли , че той не е способен на грешки?
Или, че винаги на 100%се отзовава на нуждите на пациентите си?
Нима на него не може да му се изплъзне диагноза или да постъпи не дотам отговорно към някой случай.
Нека не обожествяваме докторите, защото и те са хора и не са безгрешни.
Ако с Ганка и съпругът й е бил неточен, не виждам защо се нахвърляте срещу Ганка, обвинявайки я в престъпление, или пък Дани..момичето идва и споделя съмненията си, вие я обвинихте в държавна измяна
Недейте така.
Ами мога ли да ви кажа, че така много харесвания Стаменов, понякога назначава цветна снимка без МБ?Може би смята, че не е опасна за тръбите....знам ли.Това го давам само като малък пример.Иначе и за него отзивите са много добри.
Абсолютизиране на качествата на един доктор - не бих могла да се съглася с това.Всеки намира този доктор, които отговаря на неговите представи за добър лекар, за отговорен, всеотдаен или какъвто и там друг.
Дори аз, за моята докторка с впечатляваща биография, не бих могла да кажа кой знае какви суперлативи.Да, добра е, но по Моята представа за добър.Ако някой друг отиде при нея, вероятно ще я намери разсеяна, забързана, прекалено ангажирана, знам ли.
не знам какъв трябва да бъде точно един доктор, наистина.Професионалист преди всичко, каквото и да означава това за всеки.
Всеки е с правото си на глас, аз се опитвам да разбера всяко мнение, независимо дали съм съгласна с него или не.
Поздрави