0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Вече 8 месеца а бебчето не идва!!!
« Отговор #180 -: Януари 16, 2009, 09:11:20 am »
 Като за начало освен БТ и тестове , можете да пуснете и репродуктивни хормони - 3 ден.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #181 -: Януари 16, 2009, 09:47:20 am »
а  защо половинките да не направят по една спермограма ?  :wink:

« Отговор #182 -: Януари 16, 2009, 10:07:25 am »
..... Какво трябва да правя след половият акт.Моляви обяснете ми,много ще съм ви благодарна.Благодаря ви предварително.

Здравей rowwka! Преди да свърши съпругът ти под дупето си слагаш 1-2 възглавнички, като след половия акт трябва да стоиш така около 1 час. Така семенната течност остава в теб за по-дълго време. (това ме посъветва моя доктор) :)
Re: Мразовита,януарска,++++ темичка (12.01-18.01)
« Отговор #183 -: Януари 16, 2009, 10:11:45 am »
добро утро момичета
мерси за кафенцето
аз да ви попитам относно тези инжекции , които се поставят за предизвикване на спукване на фоликулите. как се казват . какво е тяхното действие. след колко часа или дни се пукат и т.н. днес ще ходя на фоликулометрия и искам да съм подготвена за всякакви въпроси от този сорт. не съм правила до сега и съм малко объркана.благодаря ви и ви  :bighug:
лек и приятен ден
*
« Отговор #184 -: Януари 16, 2009, 10:45:50 am »
добро утро момичета
аз едвамс е надигнах, бях мн. зле но днес съм малко по добре  :). :balk_137:
Колкото се пазех, вче че пак ме хвана епидемията  :(
Хайде няма ли някой да се похвали за тази седмица :?
jasmin_veni  хайде зарадвай ни и да освежиш темичката ни
Smile_baby и всички останали  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Re: Болки по време на секс
« Отговор #185 -: Януари 16, 2009, 10:50:48 am »
mimko, тези полки постоянни ли са или се появяват при овулация или след нея? Ако са постоянни трябва да провериш за възпаление, ако ли не бих казала, че е нормално.
*
« Отговор #186 -: Януари 16, 2009, 10:53:14 am »
Добро утро мацки ;)

Ммм, хубаво горещо кафенце :)

Ясмин-вени, докладвай бързо какво става ... Дано и днес да я няма лелката!  :crossfingers:

Хубав ден

« Отговор #187 -: Януари 16, 2009, 10:55:45 am »
добро утро момичета
мерси за кафенцето
аз да ви попитам относно тези инжекции , които се поставят за предизвикване на спукване на фоликулите. как се казват . какво е тяхното действие. след колко часа или дни се пукат и т.н. днес ще ходя на фоликулометрия и искам да съм подготвена за всякакви въпроси от този сорт. не съм правила до сега и съм малко объркана.благодаря ви и ви  :bighug:
лек и приятен ден
Здравей Принстън. Тези инжекции съдържат ЧХГ хормон и като търг.наименования са Прегнил или Овитрел /каквото се намери в аптечната мрежа/. За пукане на фоликул се поставят средно около 5000 ед., може повече или по-малко, зависи, док ще прецени. Овулация настъпва до 24-36 часа след поставянето на инжекцията. Успех на прегледа!
*
« Отговор #188 -: Януари 16, 2009, 11:00:05 am »
Аз също не мога да си вляза в календара.Започва дас е зарежда и до там 100 часа  :?
« Отговор #189 -: Януари 16, 2009, 11:34:36 am »
Snow-white благодаря ти много . а календара спокойно го отварям . нямам проблеми вече с него от вчера :bighug:
« Последна редакция: Януари 16, 2009, 13:25:39 pm от prinston »
« Отговор #190 -: Януари 16, 2009, 11:42:44 am »
Момичета, пак започна да ме боли долу ниско, аз тъкмо се зарадвах че днес не съм имала болки....малко се притеснявам, имам чувството че ми идва  :oops:
« Отговор #191 -: Януари 16, 2009, 11:47:31 am »
Калинка,ние нали не искаме да идва :) Имаш по-малко от 10-дни лутеална фаза,така,че е раничко за евентуален цикъл. :wink:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да са от другите симптоми  :bighug:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #192 -: Януари 16, 2009, 12:04:20 pm »
Здравейте отново сега се върнах от док.в понеделник ще ми правят кюртаж :( много ме е страх.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #193 -: Януари 16, 2009, 12:10:18 pm »
Дени,  :(  :bighug: много съжалявам - това е много гадно, не ти ли обясниха какво точно се прави при тази процедура??? Наистина звучи много гадно и стряскащо!
Потърси из форума дали някой не е разказал какво всъщност ще се случи.

Принстон, и аз съм чувала това което ти е разказала Сноу-уайт. За цена не знам. Но и на мен ми е любопитно, къде се поставят инжекциите - тези за стимулация и тези за пукане на фуликул (те нали се слагат и преди пункция за ин-витро)  :ask: някои май се бият в корема  :cry: много гадно.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #194 -: Януари 16, 2009, 12:17:33 pm »
Цитат
Но и на мен ми е любопитно, къде се поставят инжекциите - тези за стимулация и тези за пукане на фуликул (те нали се слагат и преди пункция за ин-витро)   някои май се бият в корема   много гадно.
Аз Овитрела си го слагах в корема или в ръката,те са подкожни.Не боли ,тя игличката е като телбод дори не усещаш като се боднеш.Обаче прегнила се бие мускулно,и мускулните сама се научих да ги слагам,там малко те заболява,но за кратко,просто трябва да типокажат как да уцелиш мускула и да гледаш да не попадне в предната инжекция,тогава много боляло.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #195 -: Януари 16, 2009, 12:38:07 pm »
Здравейте момичета!
От вчера насам съм болна легнала - гаден грип или вирус. Вчера си направих един тест, който беше  :bfn:.
Не се отчайвам - лелка няма. Ако до утре не ми е дошло ще повторя теста. И дано да видя  :bfp1: Днес измерих БТ - 36.8,демек не е висока.
Момичета от всичко ми се гади, ям само плодове и сухари - дайте съвет какво да правя...
[/url][/url]
« Отговор #196 -: Януари 16, 2009, 12:47:15 pm »
Виксънче,коремните инжекции са най-безболезнените :) Преди една седмица ми биха две навъднъж и наистина не болят :)Има няколко причини да ти слагат въпросните инжекции.Едната е подготовка за ин витро.Има си определена схема за стимулация,която спомага за получаването на качествени яйцеклетки.След като мине стимулацията се бие въпросния Прегнил или негов заместител за да се спукат фоликулите и тогава се прави пункция за да бъдат извадени от женското тяло под пълна упойка.От там започва същинското ин витро.Оплождат се извадените яйцеклетки със сперматозоиди от съпруга,които пак са минали определени процедури.Аз малко доста просто и неуко го обясних,но е нещо горе-долу така.:)
Вторият вариант е като моя-имаш липса на овулация или си правиш добри фоликули сама,но те не се пукат и регресират.През цялото време трябва да се следиш на УЗ за да се прецени кога са достигнали узряване фоликулите и тогава се спомага въпросното пукване за отделяне на яйцеклетката :)
Не знам колко добре го обясних,но аз така го разбирам :oops:

Дени,на теб защо ще ти правят кюртаж?!Аз ли нещо пропуснах,но гледах графиката ти и....нещо не разбирам?!  :oops:

« Отговор #197 -: Януари 16, 2009, 12:50:38 pm »
Ех,колко го чакаме този признак :) И аз бих яла само сухарчета ако е за това,което си мисля ;) Гледах ти графиката и според мен е още раничко за тест,ако съдя по това,кога си отбелязала ову :) Изчакай още един-два дни и повтори тестчето  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да видиш тъй желаните :bfp:

« Отговор #198 -: Януари 16, 2009, 12:57:49 pm »
Плами, от твоята уста в божиите уши :)  :bighug:
[/url][/url]
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #199 -: Януари 16, 2009, 13:11:24 pm »
Плами - всичко си обяснила много добре, аз разбрах всичко - благодаря ти! Аз нали скоро ще почвам подготовката за инвитро и за това така се интересувам в подробности. Наистина ли не болят инжекциите в корема? 8O Струва ми се невъзможно, мен мускулно ми биеха другите, да ти кажа много зависи от сестрата - една ми ги слагаша въобще не разбирах как, другата така че по 3-4 дни ме болеше дупето после...