Виксънче,коремните инжекции са най-безболезнените
Преди една седмица ми биха две навъднъж и наистина не болят :)Има няколко причини да ти слагат въпросните инжекции.Едната е подготовка за ин витро.Има си определена схема за стимулация,която спомага за получаването на качествени яйцеклетки.След като мине стимулацията се бие въпросния Прегнил или негов заместител за да се спукат фоликулите и тогава се прави пункция за да бъдат извадени от женското тяло под пълна упойка.От там започва същинското ин витро.Оплождат се извадените яйцеклетки със сперматозоиди от съпруга,които пак са минали определени процедури.Аз малко доста просто и неуко го обясних,но е нещо горе-долу така.
Вторият вариант е като моя-имаш липса на овулация или си правиш добри фоликули сама,но те не се пукат и регресират.През цялото време трябва да се следиш на УЗ за да се прецени кога са достигнали узряване фоликулите и тогава се спомага въпросното пукване за отделяне на яйцеклетката
Не знам колко добре го обясних,но аз така го разбирам
Дени,на теб защо ще ти правят кюртаж?!Аз ли нещо пропуснах,но гледах графиката ти и....нещо не разбирам?!