Сигурно няма да се навие гастрото, аз и мед още не съм давала, точно във връзка с алергиите. Незнам дали е достоверна диагнозата на Тони, Бърди е скептичен, аз също, но ако наистина има алергичен гастроентероколит, това със сигурност изключва клеевата тинктура.
Тонино все още не е много наред, тоест ту коремчето и изхожданията са нормални за 2-3 дни обаче, ту го боли коремче,нервен и раздразнителен е и изхожда слуз. Спряха му и важният Креон, остава само на прабиотик саностол и противоалергичният Кетотифен, пък току виж се оправил. Абе пълна идотия ми се вижда тва лечение вече, обаче незнам къде да водя детето, важното е че страшно и опасно уж няма. пиша уж, че не вярвам на никой за нищо, то аз се превърнах в едно джи пи ,ега си.
Светя му в устата с едно фенерче писалка, защото ме предупреди бургаското уж гастро, че разболеем ли се влизаме в болница. АБ само чрез вливки, заради коремчето, та светя си аз в устата на Тони периодично, за да хвана в зародиш червеното гърло, което пък може да премине в нещо по опасно. Абе луда съм ама нямам алтарнатива, ей оня ден забелязах бели налепи и сега в неделя сме при варненското гастро, че тук на никой вяра нямам.
Това се случва с нас, дай боже както казват го израсте по бързо всичко това детенце и макар да не звучи логично, докторите смятат, че при такова дете като моето, изхождането на слуз и болките в коремчето по всяка вероятност са свързани със зъбките. Остава само един и след това, вдигам един голям купон в чест и здраве на Тони, разбра се
Аре повече няма да ви досаждам.