Перденце, и аз ще си призная, че кърмя и продължавам да вземам Омега 3 и калций, и витамини.
Джам е права по принцип, че ако се хранят (или пък ние кърмещите) балансирано и здравословно дечицата, нямат нужда от добавки, но това едва ли се случва на сто процента и винаги.
Аз имах една забавна случка с тези Омега 3 наскоро. Понеже мъжът ми ходи с колата на работа, а аз водя всяка седмица Емма на болницата сега заради крачето, то я водя с такси понякога, когато е много студено, за да не висим по спирките заедно с кашлящия подозрително народ. Веднъж шофьорът на таксито беше индиец, много любезен, чевръст, помогна ми да кача количката в голямото черно такси и взе да любопитства разни неща. Пита и дали бебето е кърмено, като разбра, че е така, ме посъветва горещо да приемам Омега 3 - "най-доброто за бебетата заедно с кърмата". Много компетентен татко се оказа, явно помага вкъщи, а и индийците имат по доста деца, та няма начин да не знае. Знаех, че кърменето тук се смята почти за свещенодействие, но нямах представа, че и Омега 3 са чак на такава почит.
А, иначе, всеки си избира какво да прави!
Браво на Бийста за форума!
Бях се приготвила тази седмица да го няма...форума, де, не Бийста..., а всъщност и Бийста заедно с форума