Наде, незнам за алергията... Моят педиатър ме предупреди, че може да даде реакция, Масларски също беше предупредил Джам.
Моето диване не даде алергия. Клеевата тинктура първо използвах в домашни капки за нос, които за нас се оказаха вълшебни, по-добри и ефективни, от всички продукти на фармацията, които съм давала
След това, започнах да му давам като имуностимулатор. Давам ги от началото на декември месец, мисля да продължа до пролетта. Незнам дали благодарение на това или проста на здравия организъм на Николата, не сме боледували сериозно от тогава. През есента, когато се сменяше времето, нямаше бацил, дето да мине покрай нас и да не го уважим... Вярно, не е боледувал сериозно с продължителна висока темп., ама ми размяташе "наполи" и хриптеше нон стоп.
Сега няма такова нещо. Даже в момента, аз и баща му от 1 седмица сме се тръшнали като във военнополева болница - аз кашлям като туберкулозна, Калин е с 65 градуса темп. Колето, да чукам на дърво - 2 дни попришмърка и подкашля - и толкоз. Готов е за подвизи, а ние старците сме като бити сватбари
Наха, това е доста според мен. Кръвните изследвания не са шега работа... потърси второ мнение непременно. Момиченцето на братовчедка ми имаше такъв проблем. Сега да не ти говоря наизуст, ама веднага виж каква е работата.