0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравеите и от мен.аз съм нова във вашия форум и досега не съм се осмелявала да пиша,а само 4етях из темите но... все пак се реших.ето в какво се състои проблема ни:с приятеля ми сме заедно от 4етери години и никога не сме се пазили и по принцип искаме да си имаме бебе.през първите месеци това 4е не се полу4аваше не ни притесняваше,но в последствие доста.да вметна 4е преди това имах една година и половина брак с друг мъж (тогава бях доста по млада)и отдавах проблема на това. :oops:така ходих няколко пъти при доктори и съм обяснявала за проблема,но те само ме прегледат набързо кажат ми 4е вси4ко е наред и да не се притеснявам имало време.две додини време+една и половина брак с друг мъж според мен не е малко време,а ве4е станаха по4ти шест години без да мога да забременея.та въпроса ми е:какво трябва да направя и как да постапя за да намеря док.специалист които да се отнесе отнесе сериозно с проблема ни и да ни посъветва какви изследвания да запо4нем да си правим при това положение.моля ви да ме посъветвате :bighug:мисля си и се страхувам 4е имаме сериозен проблем.благодаря ви и се извинявам за дългия пост. :thankyousign:
Как да постъпя след 6 годишни опити за забременяване
« Отговор #1 -: Януари 11, 2009, 00:04:50 am »
Моят съвет е да посетите специализирана клиника по стерилитет. Там ще те прегледат и ще назначат изследвания. Не си губи времето по АГ специалисти, за съжаление много малко от тях разбират от стерилитет.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Как да постъпя след 6 годишни опити за забременяване
« Отговор #2 -: Януари 11, 2009, 14:58:17 pm »
Моят съвет е да посетите специализирана клиника по стерилитет. Там ще те прегледат и ще назначат изследвания. Не си губи времето по АГ специалисти, за съжаление много малко от тях разбират от стерилитет.
Звездичка е права послушай я и аз така си губих времето по разни обикновенни гинеколози и съжелявам много за това да бях открила зачатие по рано ама такъв ми бил късмета около две години загубих с думите нищо ти няма ще стане успокой се ей такива неща.Послушай я няма да сгрешиш.
*
Отидете в специализирана клиника по стерилитет.
Успех!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Отидете в специализирана клиника по стерилитет.
Успех!

абсолютно! при 6 години стерилитет, проблем очевидно имате. не губете време и пари по обикновени гинеколози.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
Привет! Ако това "CZ" в профила ти е Стара Загора, то моят съвет е - без отлагане да се ориентираш към една от софийските клиники. Както и да ги погледнеш 6 години са си доста време.  :(
съгласна съм,че трябва да потърсите по-компетентни лекари в София.Една моя позната има брак от 5 год и няма деца,но времето го пропиля по ходене при обикновени гинеколози,които идея нямат какво да правят.Потърси помощ-тук има много инфо какви изследвания трябва да направите и двамата,всички момичета тук ще ти помогнат да се насочиш към някой специалист.Успех и дано не е нищо сериозно.
благодаря ви много моми4ета за съветите и бързите отговори :)така и мисля да направя,4етох много из форумите за добри специалисти и видях доста отзив4иви мнения за д-р даскалов от пловдив и мисля да ходя при него.но за жалост това ще е 4ак лятото,защтото в момента сме в 4ехия(cz)тук работим и немога да си взема отпуска :(знам 4е това е по-важно за мен,но в тези времена не мога да остана и без работа.благодаря ви 4е сте с мен и ме подкрепяте :thankyousign: :blowingdust2:
 Можеш да пуснеш още сега изследване на хормони на 3 ден и една спермограма , например , за да видиш дали хормоните са в граници и как е мъжкия фактор, а налято като си дойдете да посетите специализирана клиника за проверка проходимостта на тръбите и т.н.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ако имаш местна здравна осигуровка, и в Чехия има специалисти.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Можеш да пуснеш още сега изследване на хормони на 3 ден и една спермограма , например , за да видиш дали хормоните са в граници и как е мъжкия фактор, а налято като си дойдете да посетите специализирана клиника за проверка проходимостта на тръбите и т.н.
да благодаря ти,наистина не е лошо да запо4на от някаде и мисля да го направя макар 4е не съм на ти с 4ешкия език,но все ще се оправя някак си :)нямам време за губене,доста ве4е изгубих.а можеш ли да ми кажеш на кои хормони да си направя изследвания и на 3-ия ден от МЦ ли?благодаря ти :flower:
ако имаш местна здравна осигуровка, и в Чехия има специалисти.
да имам временна,но с езика не съм добре.тук сме от 6 месеца.ще видя какво мога да направя и как да се ориентирам тук.ровя се из нета ама вси4ко е на 4ешки език.благодаря и на теб :balk_7:
mila valansiq az sa6to kato teb postoqnno 4eta vav forumite i 4ak sega se registrirahnie probvame ot 1 godina i ni6to ne stava i na men mi kazvat 4e vsi4ko e nared kaji pri teb kakvo stana 4e ot dosta vreme ti e saob6tenieto

Моля, пиши на кирилица!
« Последна редакция: Август 20, 2009, 17:26:29 pm от Елфи »