0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

гинеколози във Варна
« -: Януари 11, 2009, 11:56:43 am »
Моля кажете си мнението за др.Градинаров гинеколог от Варна. Аз съм му пациетка и в началото бях много доволна ,но след като ме прати на цветна снимка при др. Корновси в Майчин дом-Варна малко се разколебах.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: гинеколози във Варна
« Отговор #1 -: Януари 11, 2009, 12:01:55 pm »
Не съм го чувала Градинаров,но може би не прави ЦС и за това те е пратил при Короновси.Аз също съм в Майчин дом,но при Капка Атанасова.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #2 -: Януари 11, 2009, 12:12:03 pm »
След като те праща за цветна снимка ,това значи ли че имаш проблем със забременяване или...?
Ако е така пак изпадам в еуфория.
Всеки разбира от всичко.
Не е той твоят лекар според мен!
Не прави моята грешка.
Потърси специалист по стерилитет!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

sisko73

« Отговор #3 -: Януари 11, 2009, 12:34:06 pm »
Az shte vi preporacham doktor Aleksandrov v AG Varna.Ne si gubi vremeto po drugi lekari
« Отговор #4 -: Януари 11, 2009, 13:11:58 pm »
Да, имамме проблеми със забременяването и той е лекарят който ни насочва към кого да се обърнем:0. Първо се уатанови ,че проблема е в съпругът ми и той ни прати в София при др. Кацаров( страхотен специалист- андролог) ,а сега и мен на ЦС защото ще ходим  в София на инвитро при др. Стаменов. Май не стана ясно, аз съм доволна от др. Градинаров, но според мен др. Корновски не направи добра ЦС. А за Майчин дом -Варна да не говоря за условията, в залата за ЦС беше 9 градуса 8O
*

sisko73

« Отговор #5 -: Януари 11, 2009, 13:21:10 pm »
Ne razbrah to4no ti pravili cvetna snimka,i ako si pravila kakvi sa rezultatite?
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #6 -: Януари 11, 2009, 13:23:32 pm »
Е защо като ще ходиш при д-р Стаменов не се запишеш за снимка там?
Аз имах правена тук,но направихме и там.Нещата придобиха друг изглед.
Ако те притеснява  ходенето и разходите,помоли да ти запишат в един ден в различни часове прегледа и  снимката.Ако се обадиш по от рано ще разместят графика и ще ти помогнат.
Обясни ,че не си от София и няма да имаш проблем.Аз с едно ходене,2 прегледа минах ,вливане направих и други изследвания.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #7 -: Януари 11, 2009, 13:31:35 pm »
но според мен др. Корновски не направи добра ЦС.

тук има мнение за същия д-р ..

Цитат
А за Майчин дом -Варна да не говоря за условията, в залата за ЦС беше 9 градуса 8O

аз пък последния път като чаках за преглед в 'майчин дом', щях да колабирам от топлик ..  :D
*

Марина75

• 3039
« Отговор #8 -: Януари 11, 2009, 14:05:30 pm »

Цитат
А за Майчин дом -Варна да не говоря за условията, в залата за ЦС беше 9 градуса 8O

аз пък последния път като чаках за преглед в 'майчин дом', щях да колабирам от топлик ..  :D
Това за топлото е абсолютно вярно,специално условията там са супер може и без дрехи да ходиш толкова е топло.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #9 -: Януари 11, 2009, 21:41:23 pm »

Цитат

Това за топлото е абсолютно вярно,специално условията там са супер може и без дрехи да ходиш толкова е топло.
:D :D :D :D Да вярно е - докато чаках ( около 20 минути закасняха)наистина щях да колабирам от топлина , но когато влязох в залата----- СТУУУУУД. За 140 лв просто е срамота. Според мен е подигравка с пациентите и името на клиниката.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #10 -: Януари 12, 2009, 06:08:35 am »
Как пък тъй аз 2 снимки правя вече там и никога не е било студено,а при теб е било студ не знам.Цялата болница се отоплява идеално.Ама тя темата беше за съвсем друго май,а не за температурите по болниците.

« Отговор #11 -: Януари 12, 2009, 08:48:54 am »
Цитат
Майчин дом,но при Капка Атанасова.

Доктор Капка Атанасова е страхотен специалист.По ми налата година оперира майка ми и после майка ми се възстанови за два дена.Капка Атанасова я набюдава през целя престой в болницата.
Аз ходя при нея може би вече три години.Изглежда много строга,но е страхотна.Доволна съм от нея.

« Отговор #12 -: Януари 13, 2009, 22:58:57 pm »
:) благодаря ви момичета :) за отзивчивостта
*

Зорито

Re: д-р Градинаров
« Отговор #13 -: Март 11, 2009, 17:40:02 pm »
Ако някой попадне при д-р Градинаров да бяга бързо. Аз лично едва не умрях, гогато раждах при него - от останала в мен плацента и последвала кръвозагуба, и за капак кюретаж на живо без упойка. После възпаление и т.н.
Става само за елементарни прегледи.
*
« Отговор #14 -: Март 11, 2009, 18:14:43 pm »
....ще ходим  в София на инвитро при др. Стаменов....
а защо ще ходиш в София на инвитро, като във Варна работи един от най-добрите специалисти в тази област - д-р К. Александров и клиниката има много висока успеваемост, може би най-високата в БГ, пък и не се чака толкова много.

благодаря Ви д-р Александров