Уважаемо Зачатие,
Преди всичко искам да отбележа, че този сайт е мястото, където се чувствам отлично, намирам подкрепа и приятели, както и подробна информация за трудния път, по който вървят доста от нас.
Единственото нещо, което ме притесни през всичките тези точно 10 месеца, откакто съм тук, се случи преди два дни.
Още с регистрацията си реших, че ще е добре да потърся момичета, които се лекуват при лекаря, при който ходя и аз - така е по-изчерпателна информацията по всички въпроси, които ни вълнуват и за всички процедури, които ни предстоят. Така 20 дни по-късно публикувах нова тема - Д-р Бойчев-Тутракан. Не очаквах, че толкова много момичета ще откликнат и ще се включат. Радвах се на всеки нов отговор, на всяка нова история.
През Новата година се създаде Д-р Бойчев-Тутракан - 2 и няколко дни по-късно беше заключена. Помолих Ledena_luna, като модератор на форума, за съдействие. Молбата ми към нея беше да се обясни в самата тема причината, за да знаем ако сме нарушили Правилата на Зачатие и изобщо да сме наясно каква е причината. Благодаря й за бързата реакция и за обяснението!
Въпреки това обаче, не ми стана ясно какъв точно е проблема. Не се споменаха Правилата на форума - значи не сме ги нарушили. Не бяхме обвинени в нищо - значи не сме засегнали никого. Тогава защо???
Обяснението "... това се превърна в чат тип седмична тема, поради което я заключвам..." - В Зачатие има и други подобни теми, които си вървят без проблем. Едната, на която попаднах беше за Инвитро в АГ-Варна - дори в момента върви втората й част, както беше и при нас. Вероятно има и други подобни.
Обяснението "...Има достатъчно седмични теми за споделяне на преживяванията ви в момента..." го разбирам като причина, че мястото на темата не е в този форум. Тогава може да се премести на подходящо място.
Обяснението "...също така към форума има и чат, в който можете да влизате и да си говорите..." - Пишейки в тази тема, информацията остава и може да бъде полезна на други момичета.
Обяснението "...Колкото до тази и старата тема, тя отдавна си смени предназначението и престана да бъде информативна..." - Ние не пишем много общи неща, а споделяме конкретни факти, обсъждаме конкретни процедури. Т.е. би трябвало да е информативна.
Обяснението "...Голяма част и от пишещите вече си смениха и лекаря, като минаха на етап ин витро." - аз съм една от тях, но бих продължила да чета темата и винаги бих помогнала със съвет и с преживян опит на някой, който има нужда от това. Още повече, че д-р Бойчев работи съвместно с д-р Стаменов, който ще води инвитро процедурата ми и съответно доста момичета ще минат точно по този път и аргумента "смяна на лекар" в този аспект не е съвсем точен.
Не искам да ме разбирате погрешно - нямам за цел да се карам или да обвинявам някого. Уважавам Вас, Вашето мнение и решение. Мисълта ми е, че много потребители имат нужда от тази тема и желанието ми е да намерим компромисен вариант.
Моля за Вашето мнение и съдействие! Считам, че всички ще се съобразят с взетото от Вас решение и няма да продължим обсъждането на този въпрос до безкрай.