Момичета днес направихме първото инсе. Утре сутринта ми е овулацията, та за всеки случай ще повторим. След обработката имахме 20 милиона юнаци, които плуваха най-старателно - оценяват им подвижността на максимум за разлика от миналият път, когато беше намалена. Много се надявам този път да е успешен и да си имаме здраво бебче. Толкова години се борим и вече 3 бременности загубихме. Аз още съм оптимистка, но малко по малко започва да ми се губи този оптимизъм, а знам, че трябва да го запазя, ако искам всичко да свърши добре.
Сега се започва чакането - сигурно от 7ми -8ми ден ще започна да правя тестове като луда. Не знам как устоявате да чакате до 14тия ден, но аз просто не мога. Това чакане винаги ме побърква.Поздрави на всички.
Tanita13, не си спирай лекарствата докато нямаш потвърждение от лекаря да ги спреш. Има случаи, когато положителен тест се появява и по-късно. За 2та аборта- аз при миналият се бях отчаяла страшно много, но от баща ми научих, че неговата втора жена е загубила 3 преди да роди сестра ми. Явно има много такива случаи, но не ги знаем, защото хората не споделят такива неща обикновено.
krisi1812 , недей да го отписваш предварително. Не знаеш какъв ти е шанса от сега, трябва да си оптимистка. Знам че е трудно, но се опитай. Стискам ти палци да ни се похвалиш с две чертички след няколко дена.
pimi, благодаря за пожеланията.
Боби