Ще си порева днес и ще се опитам да се мобилизирам. Незнам само да спирам ли лекарствата, ще се пробвам да се свържа с док. , което не е много лесно, незнам като пия дуфастон и си слагам вагинално утрогестан , ако не ги спра ще ми дойде ли изобщо
Няма да плачеш, ей! Нали най-важното е да сме спокойни, с рев и нерви бебета не стават. И на мен ми се ревеше след 2-те неуспешни инсета, но си казах, че няма да се дам!
Terzieva_ и ти недей се дава, почваме да мислим за деня на влюбените и ще видите колко неусетно ще дойде времето за следващото инсе. Аз вчера бях на фоликуломертия, имах 6 малки фоликула (12-13 мм) и един голям (21мм) в дясно. Доктора каза, че няма да бием "Прегнила" и тази сутрин направихме инсето. Фоликула беше 25мм, дано се е спукал! Лощото е, че пак овулирах в дясно, защото дясната ми тръба е леко "сгъната". Точно за това ме стимулира този път, като се надявахме да имам хубав фоликул в ляво, но.. разликата беше само, че имам много малки фоликули, годния пак се появи на грешната страна. Хубавата новина е, че материала днес беше с по-добри показатели, дано са успели да стигнат до където трябва
Утре сутринта пак ще ходим да видим дали се е спукал фоликула и ако не е, ще направим реинсеминация.
Успех на всички!