здравейте, имахме инсеминация днес , слава Богу Единият ми фоликул се беше спукал,а другия все още не, така,че утре реинсе. Стискайте ми палци пак
Благодаря на всички за подкрепата
Да пишеш какво е станало.
Аз сега също правя инсе - днес ми беше първата инсеминация, а утре ще е втората. Това ми е за втори път. Миналият пък взимах Гонал, имах 3 яйцеклетки и забременях ( за съжаление не за дълго). Сега обаче реших да я карам по-леко, понеже този Гонал ме изтормози и този месец взимах Клостилбегит. Съответно, сега имам само една доминантна яйцеклетка, която вчера (преди инжекцията)беше 18мм, лигавицата ми беше 10 мм, а мъжът ми днес даде 21 млн юнаци след обработката. Сега стискаме палци да стане. При мен проблема е, че не овулирам, та се надявам след като ще овулирам само еднин фоликул,пак да имам някакъв шанс.
Имам един въпрос - как разбират лекарите, че си овулирала? Моят лекар ми каза, че не можел да докаже, че е имало овулация веднага след това само от гледане на ултразвук. Имам му много вяра, защото е много добър специалист и само с това се занимава от много години. Той ми каза, че след пукането, фоликула се затваря и веднага след това изглеждал по същият начин както и преди овулацията.
Боби