0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Зацапване след инсеминация
« Отговор #240 -: Февруари 17, 2009, 20:24:08 pm »
Правих инсеминация преди 3 дни в клиниката на Владимиров при д-р Димитрова, но от вчера имам кафяво зацапване. Само да уточня - не вземам лекарства , на естествен цикъл съм и имах фоликул който така и не се пукна, т.е. надежда за бебе няма, но ме притеснява ужасно това течение. Едва ли е от катетъра - не усетих нищо освен спекулума по време на самата процедура. От какво друго може да е?
Re: Инсеминации през януари и февруари
« Отговор #241 -: Февруари 18, 2009, 12:15:43 pm »
да се отчета вчера бях на преглед 9-ти ден от цикъла - 3 фоликула 1 в ляво близо 14 мм, 2 в дясно 11 и 13 мм, биха ми 2 ампули меногон Х 75 IU.
Tова е за сега, днес пак съм на преглед и ще видим кога ще е инсето
*
« Отговор #242 -: Февруари 18, 2009, 13:50:24 pm »
Криси, този път да знаеш инсето ще е успешно!
Стискам ти палци! :crossfingers:
« Отговор #243 -: Февруари 18, 2009, 14:03:19 pm »
Ех, Глори, а дано :) и аз на това се надявам
« Отговор #244 -: Февруари 19, 2009, 09:46:23 am »
Криси този път сме заедно. Аз започнах вчера 3 ден от цикъла направо с меногон този път по две. Миналия месец пих СС, а сега направо меногон. 
« Отговор #245 -: Февруари 19, 2009, 09:54:45 am »
Остава ми една седмица до теста и мисля, че ще бъде тежка откъм търпение. Много баааавно се мъкнат тези дни!!! Но...казала съм, че няма да правя никакви тестове преди 14 ден от инсето, който се пада 27 февруари.

Момичета, успех с новите инсета!  :bighug:
*
« Отговор #246 -: Февруари 19, 2009, 10:49:13 am »
Tanita13, аз пък съм в другата крайност. Никакво желание нямам да си правя тест, отрицателните резултати много ме натоварват и затова не бързам с теста.  :(
*
« Отговор #247 -: Февруари 19, 2009, 13:42:23 pm »
Здравейте!

Не се включих в началото на темата от суеверие, но явно е било напразно. :(
Искам да ви помоля за съвет, какво може да значи това:

На 04.02. ми биха Овитрел, на 06.02. беше инсеминацията на спукани фоликули.
На 17.02. си направих кръвен тест - 5.50 и малко се позарадвах
Днес, 19.02., втори тест - 5.57??

И сега почвам да се притеснявам за извънматочна и др. такива. :(

Не знам да спирам ли Дуфастона, какво да правя. :(
« Отговор #248 -: Февруари 19, 2009, 14:09:28 pm »
jp, консултирай се с док. и не спирай лекарствата.
Танита, Глори стискам палци момичета.
При мен за сега добре се развива само 1 фоликул, инсето ще е през уикенда някаде, днесили утре ще ми е прегнила
« Отговор #249 -: Февруари 19, 2009, 14:18:44 pm »
Какво се случва с мен?
 :ask:
Този месец правих за първи път инсеминация и въпреки чудесните шансове в началото сега всичко тотално се обърка...Преди да започнем с инсеминацията имах фоликул 19 мм,в деня на инсеминацията беше пораснал на 23 и се появи втори 15мм в същия яйчник, два дни след инсеминацията първият беше станал на 25, а вторият 19 мм. Ден след това ми се появи кафяво зацапване което се превърна в черно-кафяво течение - вече 3-ти ден. Въпреки това по препоръка на лекарите направих реинсеминация. Утре съм отново на преглед, но нямам усещане да е минала овулация.  Всичко това се случва на естествен цикъл - за първи път ми е и се чувствам ужасно объркана, сякаш нарочно когато правя инсеминация цикъла ми се денормализира. В предишните месеци овулацията минаваше между 12 и 14 ден като фоликулите си се пукаха на 19-20 мм. А точно сега всичко е наопъки... :( 
« Отговор #250 -: Февруари 19, 2009, 15:40:27 pm »
не сложихте ли прегнил или овитрел за пукане на фоликулите?
Re: Зацапване след инсеминация
« Отговор #251 -: Февруари 19, 2009, 17:18:51 pm »
Най- добре е да попиташ лекаря за това.Аз имам 3 инсета,обърната матка и поради това винаги е било трудно преминаването на катетъра,за това док използваше някакви щипки..... и никога не съм имала зацапване. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:всичко да е ок.
*
« Отговор #252 -: Февруари 19, 2009, 20:40:52 pm »

За протокола: Док каза, че тестът просто е отрицателен. В тоя момент не знаех да се радвам ли, да плача ли...

*
« Отговор #253 -: Февруари 19, 2009, 21:12:52 pm »
Този път при мен дори от тест няма нужда...  :(
« Отговор #254 -: Февруари 19, 2009, 21:17:22 pm »

За протокола: Док каза, че тестът просто е отрицателен. В тоя момент не знаех да се радвам ли, да плача ли...

Много съжалявам за резултата.  :(
Geritta2002, понякога при пукането на фоликул се получава зацапване.
« Отговор #255 -: Февруари 19, 2009, 22:30:37 pm »
Здрвейте,

За първи път се включвам и аз. На 8-ми февруари правихме първата инсеминация, два дни преди това ми биха Прегнил 2*5000, но фоликулите не се бяха спукали до 9.02. На 10-ти правихме реинсеминация, вече се бяха спукали след 200 коремно преси. След втората процедура имах силни болки и предърпване долу. На другия ден също ме понаболяваше.Сега чакам... реших все пак да направя някой друг уринен тест, но с резултат (-). малко съм се поотчаяла...
*
« Отговор #256 -: Февруари 19, 2009, 22:57:54 pm »
dori, много е рано за уринен тест.
« Отговор #257 -: Февруари 19, 2009, 23:19:41 pm »
не сложихте ли прегнил или овитрел за пукане на фоликулите?
Аз попитах още първият път, но вместо отговор получих съвет да се доверя на лекарите (от самите тях) и съм склонна да го направя - колкото по-малко хормонална интервенция толкова по-добре. Но повече ме притеснява това кафяво течение - не е зацапване нещо, което налага смяна на няколко превръзки на ден и трае вече 3 дни. Повече ми прилича на ненормален цикъл.
« Отговор #258 -: Февруари 19, 2009, 23:41:52 pm »
Здрвейте,

За първи път се включвам и аз. На 8-ми февруари правихме първата инсеминация, два дни преди това ми биха Прегнил 2*5000, но фоликулите не се бяха спукали до 9.02. На 10-ти правихме реинсеминация, вече се бяха спукали след 200 коремно преси. След втората процедура имах силни болки и предърпване долу. На другия ден също ме понаболяваше.Сега чакам... реших все пак да направя някой друг уринен тест, но с резултат (-). малко съм се поотчаяла...

Доколкото разбирам от графиката ти в един и същи месец са ти правили и цветна снимка и инсеминация - така ли е? Питам, защото не е обичайна практика да се правят двете процедури в рамките на един цикъл и е възможно придърпванията и болките да са от множеството интервенции този месец. За тест е наистина много рано - имайки предвид и факта, че са ти били доста висока доза прегнил е добре да правиш каквито и да е било тестове най рано 14 дни след инжекцията. Прегнила се изчиства по-бавно от организма и може да даде фалшив положителен резултат на тест за бременност.
А ако наистина има бебе теста едва ли ще го засече след една седмица. Знам колко е трудно, но единственото в момента е чакане - запали си свещичка в някоя църква и се помоли.
Стискам ти палци и ще се моля и за теб и за мен!
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #259 -: Февруари 20, 2009, 04:23:59 am »
съжалявам Боби, събери сили за нов опит ако и док. е на същото мнение, при мен факта ,че започнах стимулация веднага след първия неуспех и помогна да видя светлинка в тунела. Пожелавам ти от все сърце следващия ти опит да бъде последен и много много успешен
Започнах новият опит. От вчера съм на GonalF. Благодаря за полежанията и ти пожелавам и на теб последен и естествено успешен опит.

Б.