0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Re: Инсеминации през януари и февруари
« Отговор #220 -: Февруари 13, 2009, 15:10:10 pm »
Може и въпроса да ми е глупав, но прочетох във форума, че дуфастона може да забави цикъла. Истина ли е или не?
Когато съм пила Дуфастон винаги ми е идвало навреме или по-рано. В листовката даже пише, че при прием се случва извънменстуално течение.
Танита, добре ли мина?

Аз реших да направим и генетични изсл. с мъжа ми. Ако правим инсе в края на месеца резултатите няма да са готови, но ако се наложи да правим икси задължително ще ги изчакаме.
« Отговор #221 -: Февруари 13, 2009, 15:31:06 pm »
Благодаря ти за бързия отговор.
« Отговор #222 -: Февруари 13, 2009, 19:02:41 pm »
Ей ме на и мен! Всичко мина перфектно! Фоликула беше се спукал преди няколко часа, а материала на мъжа ми беше изненадващо добър. Той е с Астенозооспермия и винаги е имал проблем с подвижността и количеството. Но този път всичко беше наред, просто послушно си пие антиосидантите. Върнаха ми 21 000 000 сперматозоиди. Сега чакаме до 27 февруари. Имам един куп лекарства, които трябва да пия, а и Фраксипарин за инжекцийки.

Успех на всички, които чакат 2 чертички!!!  :D :wink:
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #223 -: Февруари 13, 2009, 21:24:41 pm »
Браво, сега остава чакането! :wink:
« Отговор #224 -: Февруари 13, 2009, 21:45:14 pm »
Tanita13,стискам палци да са успели водолазчетата на съпруга да се справят с обстановката и да се похвалиш с  :bfp1:
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #225 -: Февруари 14, 2009, 09:44:48 am »
Явно аз няма да съм усмихната този месец. Теста, който направих в 6.30 сутринта е -. МЦ няма още. Незнам дали да спра лекарствата. Кръвен не съм правила. Но вярвам, че на 15 ден от инсето ако е станало щеше да ми покаже уринния. Хубав празник на всички.
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #226 -: Февруари 14, 2009, 09:52:02 am »
Уринният тест често греши. Спри лекарстната ако ти дойде!
« Отговор #227 -: Февруари 14, 2009, 10:34:31 am »
Уринният тест често греши. Спри лекарстната ако ти дойде!
Подкрепям това мнение.Лекарствата не се спират дакато не се появи гадната лелка .Стискам палци този тест да е сгрешил и скоро да се похвалиш с :bfp:
« Отговор #228 -: Февруари 14, 2009, 11:15:23 am »
И на мен така ми се иска, но вече незнам ще чакам днес и утре и ще отида в понеделник на кръвен. Дано да сте прави момичета. Дано теста да греши. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОКУРАЖАВАЩИТЕ ДУМИ И ПОДКРЕПАТА
« Отговор #229 -: Февруари 16, 2009, 08:33:01 am »
Привет от мен. И аз започвам отначало. Толкова много се надявах, но явно не е толкова лесно. На всички, които чакат желая успех. И да не спираме да пишем в тази тема защото само в нея мога  да намеря отговори на въпроси, които ме измъчват както и разбирането от което имам нужда в тези моменти.
« Отговор #230 -: Февруари 16, 2009, 09:15:33 am »
Margia4ko,не се отчайвай вчера док каза,че тази година инсеминациите са много успешни.Повечето които са правили са +.Ще видиш,че другия път и при теб ще е така.
« Отговор #231 -: Февруари 16, 2009, 10:17:14 am »
здравейте, нова седмица , нов късмет, дано някой да повлече крак тук. Тини се загуби някъде, има ли новини, какво става?
« Отговор #232 -: Февруари 16, 2009, 12:35:37 pm »
МОИЧЕТА ИМАМ ВЪПРОС НАГЪНАТИ ТРЪБИ МОГАТ ЛИ ДА СЕ ОПРАВЯТ И ИМА ЛИ ШАНС ПРИ ИНСЕМИНАЦИЯ

Пиши с малки букви!
« Последна редакция: Февруари 16, 2009, 13:14:55 pm от Елфи »
« Отговор #233 -: Февруари 16, 2009, 13:10:52 pm »
по принцип се прави пластика на тръбите, когато лекарите преценят ,че има смисъл. Това, което аз знам е, че за инсе трябва да няма проблем с тръбите.
« Отговор #234 -: Февруари 16, 2009, 14:03:29 pm »
 Зависи колко са нагънати тръбите. Щом , обаче са проходими , естествено , че има шанс при инсеминацията.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #235 -: Февруари 16, 2009, 15:24:58 pm »
Момичета, при мен чакането свърши - лелката се появи днес :-(. Сега ще звънкам да доки да питам какво ще правим следващият цикъл, че ми се иска поне още едно инсе да пробвам преди да се обърнем към тежката артилерия.
Успех на всички, които си чакат резултатите.
Много прегръдки и ви пожелавам всичко да мине успешно. 

Боби

« Отговор #236 -: Февруари 16, 2009, 15:33:46 pm »
съжалявам Боби, събери сили за нов опит ако и док. е на същото мнение, при мен факта ,че започнах стимулация веднага след първия неуспех и помогна да видя светлинка в тунела. Пожелавам ти от все сърце следващия ти опит да бъде последен и много много успешен
*
« Отговор #237 -: Февруари 17, 2009, 12:12:55 pm »
Здравейте,момичета!Криси,не съм се изгубила,просто си чакам втория цикъл след инсето(т.е края на този месец)и започваме пак стимулация за инсе.С док сме решили,ако не стане нищо,ноември да направя още едно ин-витро...пък каквото има писано ,да става.

« Отговор #238 -: Февруари 17, 2009, 14:22:16 pm »
Тини, незнам защо се бях заблудила ,че си в стимулация за инсе затова питах как вървят нещата. Ще те следим тогава след края на месеца :)
*
« Отговор #239 -: Февруари 17, 2009, 14:38:55 pm »
Не съм в мом в стимулация,защото стана така,че януари,когато правих инсето ми дойде 8 дни по-рано и така станаха 2 цикъла за месеца.За това реших да починем още един месец,пък и не ми се правеше нищо сега.Края на този,началото на другия месец пак ще съм на ринга :)Хайде,момичета,трябва да успеем!!!