0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през януари и февруари
« Отговор #160 -: Февруари 06, 2009, 14:41:31 pm »
twin много простее това БЕ. Мисля, че това обръщение не  е подходящо, когато говориш с някой. 
« Отговор #161 -: Февруари 06, 2009, 14:43:43 pm »
Какво става с теб margia4ko?Кой ден си вече?
« Отговор #162 -: Февруари 06, 2009, 14:50:51 pm »
Днес правя точно една седмица от инсето. Ти правили си някакв тест вече
« Отговор #163 -: Февруари 06, 2009, 14:55:08 pm »
Ще чакам последния ден,защото ме е страх!
« Отговор #164 -: Февруари 06, 2009, 14:58:44 pm »
На 11 мисля че беше твоят ден нали? Аз пък вече едвам издържам и нямам търпение да си направя. Нещо по-особено усещаш ли като признаци?
« Отговор #165 -: Февруари 06, 2009, 15:03:17 pm »
margia4ko, 7 дни след инсе е прекалено рано за тест, изчакай поне 12-14 ден. Напълно разбирам, че чакането убива, но иначе си хвърляш парите на вятъра , а и след прегнила /овитрела трябва да минат поне 10 дни , за да не окажат влияние на теста
« Отговор #166 -: Февруари 06, 2009, 15:08:56 pm »
Как влияят прегнила и орвитрела на теста дават положителен или отрицателен тест.
« Отговор #167 -: Февруари 06, 2009, 15:13:01 pm »
дават фалшив положителен резултат, защото те представляват точно този хормон, който тестовете изследват
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #168 -: Февруари 06, 2009, 16:24:41 pm »
Здравейте и от мен! Вчера не съм писала нищо, защото бях доста отчаяна и реших да не предавам гадното си настроение на Вас. Вчера бях на преглед и се оказа, че фоликула, който на 04.02 (когато правихме инсето) беше 25мм не се беше спукал още, а стана 28,5мм. Доктора каза, че при тези размери има вероятност въобще да не се спука, но за всеки случай направихме реинсеминация и се прибрахме да го "спукаме" от секс  :) Днес бях пак на преглед и за радост големия фоликул го няма, имам 2 по 18 и 20мм . Много се надявам този път да стане чудото, защото почвам да се умарям от постоянни лекарства и ходения по лекари.
Пожелавам успех на всички Ви (няма да цитирам имената за да не пропусна някоя  :wink: ) и искренно се надявам съвсем скоро някоя от нас да се похвали с добрата новина, за да окуражи и обнадежди всички останали! Целувам Ви и се усмихвайте повече!
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
« Отговор #169 -: Февруари 06, 2009, 18:01:08 pm »
Tanita13,Glory,Marteo,стискам ви палци да ви е на успех,а на теб,Krisi1812-пожелавам да ти се промени резултата от теста!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #170 -: Февруари 07, 2009, 07:26:42 am »
Днес правя точно една седмица от инсето. Ти правили си някакв тест вече
 :) Ние  с теб в един и същи ден сме го правили ( миналия петък), защото и на мен ми е 7ми ден.
Аз днес направих уринен тест, защото исках и да знам дали ЧХГто се е изчистило вече. Определено никакво го няма, защото тестът беше отрицателен. Сега ще чакам 2-3 дена преди да тествам пак. Миналият път ми стана положителен 10 дена след инсето.

Стискам ти палци да е станало.

Б.
« Последна редакция: Февруари 07, 2009, 07:28:41 am от Bobbie »

*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #171 -: Февруари 07, 2009, 07:31:23 am »
Здравейте и от мен! Вчера не съм писала нищо, защото бях доста отчаяна и реших да не предавам гадното си настроение на Вас. Вчера бях на преглед и се оказа, че фоликула, който на 04.02 (когато правихме инсето) беше 25мм не се беше спукал още, а стана 28,5мм. Доктора каза, че при тези размери има вероятност въобще да не се спука, но за всеки случай направихме реинсеминация и се прибрахме да го "спукаме" от секс  :) Днес бях пак на преглед и за радост големия фоликул го няма, имам 2 по 18 и 20мм . Много се надявам този път да стане чудото, защото почвам да се умарям от постоянни лекарства и ходения по лекари.
Пожелавам успех на всички Ви (няма да цитирам имената за да не пропусна някоя  :wink: ) и искренно се надявам съвсем скоро някоя от нас да се похвали с добрата новина, за да окуражи и обнадежди всички останали! Целувам Ви и се усмихвайте повече!
Това е добра новина - май верно сте го спукали от секс  :D. Стискам ти палци  :crossfingers:

Б.

« Отговор #172 -: Февруари 07, 2009, 07:32:50 am »
Bobbie Ти каде го прави. И аз си направих тест още в четвъртък, тъй като си мислех че ще покаже нещо ама нищо. Наистина ли ще покаже на 10 ден или трябва да се изчака 15 дни - както каза док.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #173 -: Февруари 07, 2009, 08:14:20 am »
margia4ko,не се самоизмъчвай,чакай си когато ти е казал док.си направи теста,уринните тестове показват след закъснение на цикъла,а ако толкова нямаш търпение иди и си пусни кръвен,той показва на 10-я ден от инсето.Спокойно не психясвай,знам колко е гадно чакането,но така пък да си правиш ден през ден тестове,от които абсолютно няма смисъл си е трошене на нерви и излишно изхарчени пари.Успех ти желая,дано да се е получило.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #174 -: Февруари 07, 2009, 08:44:41 am »
marina75 Знам, права си ама съм толкова припряна. Но обещавам повече да не се терзая. Ще чакам. Ако е станало - станало. Както каза една приятелка - Божа работа.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #175 -: Февруари 07, 2009, 09:19:46 am »
marina75 Знам, права си ама съм толкова припряна. Но обещавам повече да не се терзая. Ще чакам. Ако е станало - станало. Както каза една приятелка - Божа работа.
Ние май се преследваме по темите във форума :D,няма да се повтарям писах ти в седмичната.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #176 -: Февруари 08, 2009, 11:54:37 am »
Bobbie Ти каде го прави. И аз си направих тест още в четвъртък, тъй като си мислех че ще покаже нещо ама нищо. Наистина ли ще покаже на 10 ден или трябва да се изчака 15 дни - както каза док.
Аз не съм в България.
Добре е да се изчака. Просто аз понеже съм нетърпелива и започвам да ги правя от рано и миналият път беше на 10тия ден положителен, но реално може и до 15тия ден да не покаже.

Б.

*
« Отговор #177 -: Февруари 08, 2009, 19:00:21 pm »
Най-добре да се поизчака с тестовете.10 ден е прекалено рано за достоверен резултат.При мен показа на 17 ден след инсето.
Стискам палци за положителни резултати!
« Отговор #178 -: Февруари 08, 2009, 21:54:10 pm »
момичета, аз от днес съм с лелка и борбата започва наново. Успех на всички
« Отговор #179 -: Февруари 09, 2009, 11:05:35 am »
Привет и от мен. Няма ли някой вече да се похвали с положителен тест. За кръвен тест трябва ли да не си ял и пил кафе преди да го направиш?