Аз самата не знам кой път да хвана, но винаги се опитвам
да вдъхна кураж и сила на някой от нас!!!
Колко още трябва да преживеем за да успеем!?
и аз си задавам вече всеки ден този въпрос...още колко..и има ли край изобщо!?
благодаря момичета, че ви има, че има с кой да споделя, че има кой да ми вдъхне сила и надежда!
eganeva S A R A , след първия аборт откри ли се точно каква е била инфекцията, може би причината е пак церикална недостатъчност. правена ли ти е хистероскопия за да огледате матката от вътре за прегради и сраствания, понякога те предизвикват аборт. аз преди инвитрото съм изследвала хламидии, микоплазма, уреаплазма, посявки.. всичко. 20 дни преди аборта микробиология чиста, пусках стерилна урина-чиста. сега мисля да направя и ендометриална биопсия. миналата година в Торонто доктора, който се опита да ми направи серклаж на топло каза, че от вътрешната страна на цервикса до матката не е имало тъкан която да зашие и единствения вариянт за мен е серклаж с лапароскопия или серклаж в ранна бременност. направихме серклажа и въпреки него не се стигна до успех. незнам вече къде и как да търся причината. също обмислях варианта за сурогатна майка, но тук в Бг законно не е уреден въпроса. за майка се счита жената родила детето, а не биологичната.
може би трябва да бъдем още малко силни, докога и аз незнам, изморих се вече.
прегръщам те силно.
Фоксче, от 15г.с. бях на Магнерот 3Х2 и Но шпа. В 20г.с. започнаха болки, точно периода в който беше аборта миналата година. Лежах в къщи от трансфера и ставах само до тоалетна и за хранене. При гинекологичния преглед в 21г.с. всичко изглеждаше нормално. После като ме приеха в болницата ми бе назначена терапия Гинипрал и системи Кормагнезин, които не помогнаха, но мехура вече беше пролабирал и разкритие 2см.
миличка, все пак ми даваш вяра и надежда, че има шанс, макар и малък, но го има.