според мен някой си подготвя отдалече предизборната платформа. Хойде малко да помислим от гледна точка на пр кампания:
Средата на годината - 2008 - излиза клипа на Слави Трифонов - No mercy - гледайте го внимателно - удивително прилича на клипчетата за протеста
В края на годината се почват поредица предавания, по реални поводи, в които лайт мотива е - да ги изметем всичките.
В началото на годината - бам - спонтанно народно недоволство , което е съпътствано със "спонтанни" клипове в интернет.
А кажете ми кой спонтанен протест е така ПР подготвен...
Сега очаквам следваща стъпка
Накрая ще се появи политически играч, който ще застане зад всичко това и като нов предводител ще ни поведе срещу старите структури.
Ами, тоя филм колко пъти сме го играли... то не беше жорж ганчев, царя, волен сидеров, бойко борисов (нарочно ги пиша с малки букви не ме мързи да натискам шифта). Сега очаквам новия "Данко"
За съжаление вода в меленицата на "спонтанния" народен гняв налива ежедневно зловещо смешното ни правителство и парламент....
Това е пошението, както казва Сина ми...
Напълно разбирам нормалните хора, които подкрепят протеста, разбирам и онези обаче, които не го продкрепихме от страх, че ще бъдем използвани за пореден път