0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Star

Билката на Д-р Б. Лозанов!
« -: Март 02, 2006, 12:55:14 pm »
Има една билка, продава я един Д-р който живее в Лозенец.
Тази билка се оказа доста популярна! Взимат я хора, които в повечето случай искат да отслабнат /по масовият вариант/ Когато един ден ходих да взема поредната доза за мъжа ми /той отслабва/ Доктора ми каза, че предназначението на билката всъщност е да нормализира обмяната на веществата, изсчиства бъбреците, жлъчката, помага при: синузит,ставни заболявания, шипове,болезнена менструация и....забременяване. Където има възпалителен процес и болки-преминава от билката, но има реакция на болните места.Има случаи на жени които дълги години са ходили по мъките за тъй желаното бебе и след известен прием на тази билка - чудото се сбъдва!Имат си бебчета!!!
Аз започнах да я пия!От скоро.
Искам да попитам: Някой да е чувал за тази билка? Някой да я е пил? Какви са резултатите от нея? Нека сподели мнение и впечатления?
/мъжа ми я пие за отслабване и му действа, дори като почива не качва кг./
Предварително Благодаря, ако някой реши да сподели опит и мнение :)
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #1 -: Март 02, 2006, 13:09:23 pm »
Мои съседки са я пили за отслабване, голяма гадост е. Най- много да се сдобиеш от нея с булимия, но не и с бебе. И на такива правени работи аз не вярвам.
« Отговор #2 -: Март 02, 2006, 13:26:49 pm »
Вкуса не е ли като на нещо мазно и смръдливо...Пих такова нещо , а и името на въпросния `производител ` ми е познато.
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #3 -: Март 02, 2006, 13:36:23 pm »
е как да сме чували за билка, на която не казваш наименованието :roll:
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
:)
« Отговор #4 -: Март 02, 2006, 14:43:33 pm »
Здравей, пих тази билка през 1996-97 година,заедно с майка, която я пиеше за отслабване.Аз не забренях.Майка поотслабна, но то защото те кара да ходиш по номер 2 няколко пъти на ден.

Според мен резултата от подобни разтвори е съмнителен.Първо и състава дори не е ясен.

Недей хвърля напразни надежди на тази смес :)
Довери са на медицината или на добре познати билки, под наблюдението на специалист.

Поздрави
 :)
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #5 -: Март 02, 2006, 15:30:39 pm »
Преди около 3 години колежка ми взе, че да я пробвам с цел отслабване. Изрично бях попитала за нещата, от които е направена течността, но естествено не получих отговор. Течността е отвратителна на вкус, само веднъж я опитах. Трябваше да се съхранява в хладилник 8O
По принцип съм много предубедена към подобен род експерименти, но моята колежка се кълнеше, че свалила 20 кг с билката. Реших, че съм си изразходила позволения лимит за глупост за годината и изхвърлих смърдящата течност. В момента не си спомням името на билкаря, но някъде го имах заедно с адреса. Бях пуснала след това търсене за въпросния човек и се оказа, че май повече са пострадалите, отколкото доволните.
Като искате билки - по-добре в билкова аптека - и внимание ще ви обърнат, и информация ще получите, и касова бележка. Няма как едно нещо да лекува всички болести, за съжаление.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

balmi

« Отговор #6 -: Март 02, 2006, 16:38:43 pm »
И аз съм чувала за тази билка. Моя приятелка я пиеше за отслабване.  Миналата година от добри чувства беше купила и за мен, защото чула, че на някаква жена от опашката дъщеря и забременяла след 9 години ходене по мъките. Аз не я вкусих изобщо. Мисля, че такава смес, на която никъде не пише какво и е съдържанието е доста рисковано да пия.  :coke:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #7 -: Март 02, 2006, 18:31:41 pm »
Та от тези мои съседки знам, че съставките се пазат в тайна като авторски права. Да де, ама лично аз не съм съгласна подобни права да рефлектират на здравето ми. Който няма акъл, да купува и да пие.
*

Star

« Отговор #8 -: Март 02, 2006, 18:53:44 pm »
Много Ви мерси за мненията! :)
Аз по принцип също съм скептично настроена спец. към нея /тази билка/ Верно е гадна-горчива.....Не съм пила обаче много.Три дни само, но май, май ще да спра с приема :oops:  То верно като се замисли човек една смес за сумати неща...ако беше така нямаше да има нужда от лекари. :twisted: Но нали знаете, че по някой път човек в надеждата и желанието си решава да пробва и нестандартна "медицина" :roll: СПИРАМ Я! Обещавам най-тържествено 8)

Отново Благодаря за всички мнения!
Бъдете здрави! :wink:
*
« Отговор #9 -: Март 12, 2006, 17:58:19 pm »
без извинение - това е билката, която те кара да се посираш.Е как няма да отслабнеш.

Ако искаш да пиеш билка за бебе - моето мнение е -купи си една книжка за билколечение.Купи си билките от определената рецепта и сама си ги забъркай.Само тогава ще си сигурна какво пиеш.
*

katia77

« Отговор #10 -: Март 13, 2006, 14:49:56 pm »
Аз също съм я пила преди години супер гадна и нищо не отслабнах,от доста години работя в лозенец и съм чувала какви ли не гадости за тая билка 1 жена се разболяла от жлъчка с продължително пиене на тая гадост някой казват с извинение че стареца пикае вътре и я продава на хората незнам дали е така но не му е читава работата не се подлъгвайте :!:  :!:  :!: