0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=360411.0;all

Става въпрос за хора с репродуктивни проблеми (в случая вече разрешили ги), които се дразнят, когато им се посочи линк към zachatie. Дори го сравняват с реклама на Бонукс. Опитах се да им обясня някои неща, но не очаквам да ме разберат разбира се, за пореден път. Честно не го разбирам това, ревност ли е това, егоизъм ли е, какво им пречи някой да получи допълнителна информация и подкрепа от повече места?
*
Re: Ей това не го разбирам аз, вие имате ли обяснение?
« Отговор #1 -: Януари 05, 2009, 11:52:20 am »
Колко пъти съм посягала да пиша нещо в мамата и съм спирала. Просто отдавна се убедих, че няма смисъл. Сигнус не си струва да се ядосваш и да се хабиш. Едва ли ще бъдеш разбрана.
Пристрастена към д-р Хаус!
*
« Отговор #2 -: Януари 05, 2009, 12:06:09 pm »
 Ми аз затова рядко пиша там.
Ама днес не издържах, и се разписах във въпросната тема.
 Някои хора не могат да разберат, че трябва да си приберат егото в задния джоб, когато става въпрос за обща борба с проблема.

Спрях да пиша там, да не ме вкарат и мен в някой вълшебен списък  :wink: Предпочитам да си боря проблемите с информация оттук и медицинка помощ.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #3 -: Януари 05, 2009, 13:09:33 pm »
Аз си имам обяснение за себе си:)
Това е БЪЛГАРЩИНАТА.
Може да звучи клиширано или гадно за много хора но това сме си българите и това ще си останем. Аз отдавна не очаквам да отворим сърцата си (масово) и да сме готови да помогнем с всички сили и на ближния.
Мога да ви давам много примери но не виждам смисъл.
Е, да може и да сме само българите така, но мен другите не ме интересуват докато живея тук и докато в нашата държава нещата не са в ред.А те не са в ред понеже ние самите не сме.
Жалко е но е факт, че част (може и да е голяма част...нямам извадка) от успелите семейства спират да се интересуват от неуспелите и новите (с току що открит стерилитет).Защо ли...ами според мен е много лесно да "изчезнеш" и да не се тревожиш за "онези...другите", които вече са станали различни и за теб.
А Ти...,къде и коя беше Ти до вчера?

Да са живи и здрави.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Януари 05, 2009, 13:26:29 pm »
за мен обяснението е по-простичко и не така глобално. там има няколко момичета, които по някакви свои причини се дразнят от почти всичко и всички. един от дразнителите им е Зачатие и моята персона, затова не пропускат да захапят, без да се усетят в тесногръдието си, че така вредят на събратята си по съдба.

конкретно shoshkata никога няма да признае, че до известна степен и благодарение на моите лични усилия е вече в трепетно очакване на раждането на мечтата си. ако не бях я убеждавала дълго и упорито да зареже псевдопроцедурите и мотаенето при Ватев, сигурно още нямаше да е отишла в свястна клиника...

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #5 -: Януари 05, 2009, 13:44:45 pm »
Не, не го разбирам. И точно по тези причини дори не съм се регистрирала там. Чета от време на време, но прекалено много ме изнервят, точно защото са забравили от къде са тръгнали и какви проблеми са имали.
Тук в този сайт аз срещнах много приятели и получих незаменима и навременна помощ. За това за мен той(Вие) сте незаменими.
Пък нека те да си плюят по Зачатие.
*
« Отговор #6 -: Януари 05, 2009, 13:55:28 pm »
Аз затова и супер рядко пиша в мамата - или по-точно в подфорума,за който става дума тук;
иначе по едно време пишех повечко в подфорума за спортни занимания :wink:

Тук си се чувствам "у дома",докато там  - не. Чета и там,но все по-рядко пиша.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #7 -: Януари 05, 2009, 14:16:41 pm »
ей го на, и аз записах първия си постинг в този "велик" сайт :lol:
сърце юнашко не трае, чак регистрация си направи :P
*
« Отговор #8 -: Януари 05, 2009, 14:24:45 pm »
Здравейте, аз съм регистрирана в БГ-мама, но заради темата за гоблени. Винаги, когато съм имала нужда от информация за стерилитета, съм се обръщала към Зачатие, за мен това е САЙТЪТ с най-много информация за стерилитета. И е единственият български с толкова много информация. Тук аз намерих приятели, сродни души, моят доктор.
 Много е лошо човек да забрави откъде е тръгнал.
*
« Отговор #9 -: Януари 05, 2009, 16:29:22 pm »
Аз съм регистрирана навсякъде  :oops:
И в бг мама и тук се чувствам еднакво добре. Не ми е приятно обаче като чета как се обиждат потребители на един форум във друг. Обикновено не вземам страна, защото просто няма смисъл.
Не се ядосвайте момичета, гледайте си кефа  8)
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #10 -: Януари 05, 2009, 19:01:33 pm »
Скъпи момичета аз лично мисля,че заядливките изобщо не заслужават времето което им се отделя тук.Баба ми едно време казваше за такива хора че до обяд се сърдят на себеси а следобяд на всички останали.Просто някои хора са вечно недоволни от нещо или някой.Всички ние от ЗАЧАТИЕ сме тук защото тук се чувстваме добре,разбрани и подкрепяни.Много ви обичаме не се ядосвайте за глупости. :bighug: :bighug: :bighug: за всички вас без които нямаше да се справим.
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #11 -: Януари 05, 2009, 19:50:22 pm »
 :( Ми,кво да кажа...грозна история...много съм огорчена.
*
« Отговор #12 -: Януари 05, 2009, 20:03:00 pm »
И аз съм регистрирана в мамата,но почти не пиша там.
Атмосферата там е различна и някакси не се чувствам добре.
*
« Отговор #13 -: Януари 05, 2009, 20:49:38 pm »
Преди когато търсех информция случайно попаднах на тоиз форум "мама бг"
Отговора  за който влязох така и не полоучих.Въвъ всяка една тема имаше оплювания към новите-колко неграмотни били, как темите стоели заковани на първа страница и бла бла бла и че няамло кой да чете, как ги мързели да четат пък бебета щели да правят  8O........на другия ден пак реших да вляза с вярата че ще намеря нещо образователно ...но уви. просто спора им от предния ден имаше  продължение.
Оттогава не съм влизаа, а и пароалата си не я помня!
« Последна редакция: Януари 05, 2009, 20:51:50 pm от zayana »
*
« Отговор #14 -: Януари 06, 2009, 15:07:47 pm »
На всичкото отгоре са копирали мнението на Джам от тук в бг мамата и коментират,че нямало никакви спорове в техните теми докато не "тупнел" там някой от зачатие и видиш ли ставал въргала :lol:.Мен ако питате то ако не "тупне" там някой от зачатие въобще май нищо полезно не се обсъжда в този подфорум ама айде както се казва МОЕШ ЛИ ДА СПРЕШ ГОРАТА ДА СЕ РАЗЛИСТВА А КЪ МИСЛИТЕ.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #15 -: Януари 06, 2009, 16:09:23 pm »
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=361222.0
Самата любезност.
От такива постове много се нервя.Няма ли начин да се подходи по друг начин?С по благ тон?
Как да ти се пише редовно там?
Иначе има инересни теми в други под форуми и доста компетентни отговори!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #16 -: Януари 06, 2009, 17:20:56 pm »
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=360411.0;all

Става въпрос за хора с репродуктивни проблеми (в случая вече разрешили ги), които се дразнят, когато им се посочи линк към zachatie. Дори го сравняват с реклама на Бонукс. Опитах се да им обясня някои неща, но не очаквам да ме разберат разбира се, за пореден път. Честно не го разбирам това, ревност ли е това, егоизъм ли е, какво им пречи някой да получи допълнителна информация и подкрепа от повече места?

Аз пък не се дразня, отдавна спрях. Пък като знам и кой списва там хетен.
*
« Отговор #17 -: Януари 06, 2009, 19:53:16 pm »
сигнус, не се дразни! Народ всякакъв. Не знам защо е така, но е факт. А за другия форум - регистрирах се, за да гласувам за една рецепта на една приятелка и още не съм писала. Мога само да се смея, като чета коя е по-истинска майка, защото родила по естествен начин, а не секцио и прочие "високо интелектуални" дискусии.  :lol: :lol: :lol: 

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #18 -: Януари 06, 2009, 22:58:09 pm »
Даже нямам намерение да отворя посочения линк.
Момичета, не си разпилявайте нервите, пазете ги за по-важни неща :babyflips:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #19 -: Януари 06, 2009, 23:35:34 pm »
Разни хора - разни идеали. Не може да се харесаме на всички, не може и ние да харесваме всички и всичко.
И че някой си там не харесвал зачатие и препратката с линк звучала според някои като рекламата на прах за пране, това не трябва изобщо да ви впечатлява. До момента имаме 15851 потребители, които малко или много са имали нужда от зачатие. Но е ясно също, че на всички не можем да станем симпатични, също както е и в живота. С едни хора общуваме, с други не, с едни се харесваме и обичаме, с други не. Но че сме полезни - спор няма!!! :wink:

cygnus, изобщо не се ядосвай, не го мисли, не си заслужава. Не ти трябва да разбираш. :wink:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."